Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 09:09)
Ačiū,kad neišjuokėt mano baimių 4u.gif Po pietų pradėsiu gydytojų slenksčius minti...Duok Dieve,kad tai būtų tik mano vaizduotės vaisiai,bet kažkoks neramumo kirminukas graužia jau 2 mėn.,nes tie pojūčiai nerimsta,o stiprėja...

As kazkaip galvoju, kad cia neuralgija, nervai 4u.gif Pries pora metu man analogiskai blogai su krutine buvo, dusau, skaudejo krutine, sirdis perplake, galva svaigo. Galvojau, gal sirdis, gal bronchine astma, gal krutines angina(apie vezi nedrisau galvoti). Padare rentgena, sirdies echoskopija, istyre skrandi-ir nustate skrandzio liga, paremta nervais: gyvenant pastoviam strese skrandis kaip akmuo susitraukia, isstumia maista i stemple, o ten prasideda puvimas(nes juk nera skrandzio sulciu, kad virskinima atliktu), uz tai ir pojuciai tokie. drinks_cheers.gif

QUOTE(willow @ 2014 02 27, 09:11)
Sena pažįstama, o tu neklausei pas daktarę, kas konkrečiai neleidžia jam tos chemijos lašint: kepenys, širdis , ar kas? Po 2-jų chemijų, tai ir mažėjimo dar gali didelio nepamatyt...

Aciu uz palaikyma, aciu visoms uz bendravima nuosirdu ir vertingus patarimus 4u.gif Sioje temoje radau sau stiprybe, radau informacija, kurios daktarai issamiai neduodavo. Tai jusu visu deka turejau teva salia wub.gif Iseinu is temos,kol tevas dar gyvas, leisiu paskutines savaites ar menesius kartu su juo, nepranesiu jokios blogybes, net jei sirdis krauju pilsis, nes nenoriu savo skausmu atimti kitoms vilti. Kovokit, mergaites, iki paskutiniuju 4u.gif Atminkit, kad viltis ir gyvenimo tikslas iveikia visas ligas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 27, 09:27)
Aciu uz palaikyma, aciu visoms uz bendravima nuosirdu ir vertingus patarimus 4u.gif Sioje temoje radau sau stiprybe, radau informacija, kurios daktarai issamiai neduodavo. Tai jusu visu deka turejau teva salia wub.gif Iseinu is temos,kol tevas dar gyvas, leisiu paskutines savaites ar menesius kartu su juo, nepranesiu jokios blogybes, net jei sirdis krauju pilsis, nes nenoriu savo skausmu atimti kitoms vilti. Kovokit, mergaites, iki paskutiniuju 4u.gif Atminkit, kad viltis ir gyvenimo tikslas iveikia visas ligas.  4u.gif

Palauk, palauk, palauk. Neskubėk. Nuvažiuok su ligos išrašu pas J.Ruolią, gal pas J. Balvočiūtę. Jei jau chemijos negaus, galima žolėm daugiau pasinaudot.dar gali nuvykt pas A.Česą ar į kauno onkologinį, ar į tas pačias Santariškių klinikas per kelią nuo VUOI. Su visais išrašais. Pasiimi kortelę, prie registratūros atsišvieti i(tame tarpe ir tyrimus) ir eini. Teks gal būt mokėt, bet vistiek....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 27 vasario 2014 - 10:13
Sena pažystama,linkiu Jums kantrybės ir stiprybės.Žinau,ką reiškia slaugyti ir būti šalia sunkaus ligonio.Mano mieste vaistinėje gaminama tokia mikstūra ,kuri labai labai sustiprina imunitetą ir aplamai suteikia nemažai jėgų.Daug pažystamų ją duoda beviltiškiems ligoniams ir sulaukia neblogų rezultatų,vienos vyras jau 5 metai po kasos vėžio gyvas ir neranda jam vėžinių ląstelių.Gal tai ir panacėja,bet tikrai nekenkia.Žinau,kad ten įeina juodasis beržo grybas,beržų pumpurai ir dar kažkokių žolių.Gal pabandykite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 02 27, 10:13)
Palauk, palauk, palauk. Neskubėk. Nuvažiuok su ligos išrašu pas J.Ruolią, gal pas J. Balvočiūtę. Jei jau chemijos negaus, galima žolėm daugiau pasinaudot.dar gali nuvykt pas A.Česą ar į kauno onkologinį, ar į tas pačias Santariškių klinikas per kelią nuo VUOI. Su visais išrašais. Pasiimi kortelę, prie registratūros atsišvieti i(tame tarpe ir tyrimus) ir eini. Teks gal būt mokėt, bet vistiek....

Visu 100 proc. pritariu. Jei tėvas matys, kad jūs pasidavėt, ar nepasiduos ir jis? Kodėl pasikliaunat viena nuomone?

QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 10:44)
.Mano mieste vaistinėje gaminama tokia mikstūra ,kuri labai labai sustiprina imunitetą ir aplamai suteikia nemažai jėgų.Daug pažystamų ją duoda beviltiškiems ligoniams ir sulaukia neblogų rezultatų,vienos vyras jau 5 metai po kasos vėžio gyvas ir neranda jam vėžinių ląstelių.Gal tai ir panacėja,bet tikrai nekenkia.Žinau,kad ten įeina juodasis beržo grybas,beržų pumpurai ir dar kažkokių žolių.Gal pabandykite? 4u.gif

Koks tai mietsas ir vaisto(gal papildo) pavadinimas?
Ir neprisigalvok sau ligų mirksiukas.gif Gal ten koks įsisenėjęs nervo uždegimas. Leisk gydytojam dirbti savo darbą.

O pas mus situacija tokia, kad šiai dienai turim recidyvą.Kauno gydytojai ką daryti nežino, Vilniaus irgi ne. Švedai pasiūlė vaistą, kurio LT nėra. Aš net pavadinimo nežinau. Tiksliau pavadinimą girdėjau, bet smegenys "delete" padarė verysad.gif Jei bandom naudoti tą vaistą, negalėsim daryti dendritinių-reaguotų su tais vaistais, būtų milžiniškas nusėdimas ir t.t. Dokumentus vaistui įvežti į LT jau suruošė.

Jei gerai atsimenu šiandien skorpe555 turėtų MRT darytis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 27 vasario 2014 - 10:59
labuka.,
jo skorpe jau KAUNE,KELIONEJE SUSIRASEM.merginos,kam galva operuota,ar buna pusiausvyros sutrikimu.man 7men po operacijos,lapkriti daryta MRT,svaru.geriu priestraukulinius,leidziuosi deksametazona.dabar balandi MRT.SAVIJAUTA SVYRUOJA.
Atsakyti
Labas!
QUOTE(Teoleda @ 2014 02 26, 21:32)
sveikos,megaitės.Draugės vyrui nustatė plaučių vėžį(:Parvežiau šnd iš klinikų,gydymo nebeskyrė,nes,sako,nebėra prasmės kankinti...Jam artimieji nesako diagnozės,tegul žmogus galvoja,jog pasveiks...Liūdna.Nežinau,kaip Jums pasakyti,gal išvadinsite paranojike,bet manau,jog ir man tas pats...Jau geri 2 mėn kankina dusulys,skausmas krūtinėje,petyje ir nugaroje.Buvau pas gydytoją,kadangi turiu problemų su širdimi,padarė kardiogramą,kraujo tyrimus ir nekreipė dėmesio į mano nusiskundimus dėl krūtinės skausmo,nes nieko įtartino kraujo tyrimai nerodė.Rytoj visviena einu peršviesti plaučius,nes simptomai identiški draugės vyrui yra ir kol jis visiškai nepradėjo dusti,jis nesikreipė į gydytojus.O ir nustačius jam onkologinę ligą,jo kraujo tyrimai geri,jis atrodo sveikai,raudonas,svorio nukrito apie 3 kg per 3 mėnesius.Mano šeimoje tėtis ir brolis mirę nuo šios baisios ligos,galvoju,dabar mano eilė...Taip baisu tas laukimas ir nežinia.Skaitau Jūsų istorijas ir norisi kiekvieną apkabinti,"išjungti"visus ligų mygtukus ir kažkokiu būdu sugrąžinti gyvenimo iki diagnozės džiaugsmą 4u.gif Bet,kaip toj dainoj:"mažas esi ir pakeisti nieko negali".Stiprybės Jums,sveikatos ir tikėjimo.Atleiskit.jei pasirodžiau kvaila su savo baimėmis,bet šiuo  metu man labai reikėtų Jūsų optimizmo 4u.gif ...

Pala, pala, nereikia skubeti su tom diagnozem 4u.gif O tai drauges tetis kokio amziaus? Kokios stadijos v...? Mano teciui irgi plauciu v... Kai suzinojau diagnoze, sienom lipau, kaukiau, bet atejau cia ir sugrizo gyvenimo dziaugsmas. Su ta liga reikia ismokti susigyventi. O del saves pacios tai nereikia taip nusiteikti. Tie visi pozymiai dar NIEKO nesako. Siaip tai, jei neramu, po visu tyrimu papildomai juk galima pasidaryti ir KT. Kad nuramintu nervus ir ateitu aiskumas. Be to, nervai padaro irgi savo, todel stiprybes, susikaupimo ir sekmes aiskinantis savo diagnoze 4u.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 27, 06:57)
Vakar mane pasivede i sona chemike ir pasake, kad tevo nebekankintumem, kad chemijos neskirs cray.gif  Nors taip kalbejo net neturedama KT rezultatu, tiesiog pasiziurejo i teva ir mane pasivede i sona...

gun_bandana.gif kas per kvaila boba??????????????

Aciu uz palaikyma, aciu visoms uz bendravima nuosirdu ir vertingus patarimus 4u.gif Sioje temoje radau sau stiprybe, radau informacija, kurios daktarai issamiai neduodavo. Tai jusu visu deka turejau teva salia wub.gif Iseinu is temos,kol tevas dar gyvas, leisiu paskutines savaites ar menesius kartu su juo, nepranesiu jokios blogybes, net jei sirdis krauju pilsis, nes nenoriu savo skausmu atimti kitoms vilti. Kovokit, mergaites, iki paskutiniuju 4u.gif Atminkit, kad viltis ir gyvenimo tikslas iveikia visas ligas.  4u.gif

Neiseik, juk cia dalinames ne tik dziaugsmu, bet ir skausmu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip galvoju, kad cia neuralgija, nervai 4u.gif Pries pora metu man analogiskai blogai su krutine buvo, dusau, skaudejo krutine, sirdis perplake, galva svaigo. Galvojau, gal sirdis, gal bronchine astma, gal krutines angina(apie vezi nedrisau galvoti). Padare rentgena, sirdies echoskopija, istyre skrandi-ir nustate skrandzio liga, paremta nervais: gyvenant pastoviam strese skrandis kaip akmuo susitraukia, isstumia maista i stemple, o ten prasideda puvimas(nes juk nera skrandzio sulciu, kad virskinima atliktu), uz tai ir pojuciai tokie. drinks_cheers.gif

Neišeik iš temos, net blogai pasibaigiantys atvejai turi daug svarbios info. Bent man, sužinau daug.
Papildyta:
QUOTE(ragana69bb @ 2014 02 27, 11:03)
labuka.,
jo skorpe jau KAUNE,KELIONEJE SUSIRASEM.merginos,kam galva operuota,ar buna pusiausvyros sutrikimu.man 7men po operacijos,lapkriti daryta MRT,svaru.geriu priestraukulinius,leidziuosi deksametazona.dabar balandi MRT.SAVIJAUTA SVYRUOJA.

Sako, kad gali būti iki dviejų metų. Atsargiai lenktis, lėtai keltis, jokių staigių judesių. Man irgi svaigsta, bet aš geriu stiprius anti... vaistus. gali būti ir dėl to, operuota prieš 1 m. 8 mėn.

Nuo tavo geriamų vaistų irgi taip gali būti.
Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 10:44)
Sena pažystama,linkiu Jums kantrybės ir stiprybės.Žinau,ką reiškia slaugyti ir būti šalia sunkaus ligonio.Mano mieste vaistinėje gaminama tokia mikstūra ,kuri labai labai sustiprina imunitetą ir aplamai suteikia nemažai jėgų.Daug pažystamų ją duoda beviltiškiems ligoniams ir sulaukia neblogų rezultatų,vienos vyras jau 5 metai po kasos vėžio gyvas ir neranda jam vėžinių ląstelių.Gal tai ir panacėja,bet tikrai nekenkia.Žinau,kad ten įeina juodasis beržo grybas,beržų pumpurai ir dar kažkokių žolių.Gal pabandykite? 4u.gif

nagi nagi, greitai rašyk to stebuklingo preparato pavadinimą
Papildyta:
willow. labai svarbu - daug ar mažai.

Stiprybės, tu irgi dabar būsi labai svarbus info šaltinis.
Atsakyti
MAN PO PUSMECO LIEPE GYVENTI VISISKAI TA PATI GYVENIMA.PAKLAUSIAU DETUVOS,KOKIE APRIBOJIMAI?SAKO JOKIU...GYVENK,DZIAUKIS..DABAR SUSIEMIAU SU MITYBA.
NES DEKSAS APETITA KELIA,O AS LEIDZIU KAS SAVAITE.
Atsakyti
sena pazistama, nu kur cia dbr begt susiruosei unsure.gif greit atgal i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerai parašiau į až 4u.gif Mikstūra pavadinimo neturi,tiesiog "liaudies išmintis imuninei sistemai stiprinti".Pasiklausiau draugės,nes ji dabar kaip tik vyrui ją duoda,tai sudėtyje yra befunginas,pušų pumpurai,beržo lapai,jonažolė,pelynas ir dar kažkas,nebepamenu.Dozė yra 4 buteliukai mėnesiui.Žinau,jog Molovičko tokį receptą naudoja,tik kainų nežinau smile.gif .Mūsų vaistinėje kainuoja apie 20 Lt.Negaliu teigti,jog tai stebuklingas atradimas,nors daugelis taip tvirtina,bet draugė sako aš vyrą iš klinikų parsivežiau sėdintį ratukuose,o po dviejų savaičių vakar jis savo kojytėmis nutipeno iki pulmonologijos thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 12:21)
Nerai parašiau į až 4u.gif Mikstūra pavadinimo neturi,tiesiog "liaudies išmintis imuninei sistemai stiprinti".Pasiklausiau draugės,nes ji dabar kaip tik vyrui ją duoda,tai sudėtyje yra befunginas,pušų pumpurai,beržo lapai,jonažolė,pelynas ir dar kažkas,nebepamenu.Dozė yra 4 buteliukai mėnesiui.Žinau,jog Molovičko tokį receptą naudoja,tik kainų nežinau smile.gif .Mūsų vaistinėje kainuoja apie 20 Lt.Negaliu teigti,jog tai stebuklingas atradimas,nors daugelis taip tvirtina,bet draugė sako aš vyrą iš klinikų parsivežiau sėdintį ratukuose,o po dviejų savaičių vakar jis savo kojytėmis nutipeno iki pulmonologijos thumbup.gif .

o kokiam mieste ja gamina? g.gif butu idomu tikslia sudeti gauti.
Atsakyti
s3mka,mano draugės vyras,ne tėtis.Jam 60m ir diagnozė,kiek pamenu plaučių adenocarcinoma IV st su metastazėmis į perikardą.Daugiau MTS niekur nerado.O mano ligų ieškojimas kartais ima ir išlenda fear.gif Ne į temą,tačiau prieš 6 metus "susiradau" hepatitą c...O pas daktarus ėjau,skundžiausi,bet visi tipo sliekų ieškau,kol pati pasidariau kraują dėl hepo,nes turėjau perpylimų ir operacijų ne vieną,taigi rizikoje.Daktarams kažkodėl tokia mintis nebuvo atėjusi. gun_bandana.gif .Metus laiko gydžiausi interferonais,dabar viruso nepatinka,bet kada jis atsigaus -laiko klausimas...Tai va ir paranojinu,ir kvaršinu jums galvas su savo smulkmenom,kai turite savo bėdų.Tik taip baisu ir neramu,kad nežinau,ko stvertis-ir tiesos bijau,ir nežinios...Gal pas psichiatrus man pirmiausia?Rimtai? 4u.gif
Atsakyti