QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 27, 09:27)
As kazkaip galvoju, kad cia neuralgija, nervai

Pries pora metu man analogiskai blogai su krutine buvo, dusau, skaudejo krutine, sirdis perplake, galva svaigo. Galvojau, gal sirdis, gal bronchine astma, gal krutines angina(apie vezi nedrisau galvoti). Padare rentgena, sirdies echoskopija, istyre skrandi-ir nustate skrandzio liga, paremta nervais: gyvenant pastoviam strese skrandis kaip akmuo susitraukia, isstumia maista i stemple, o ten prasideda puvimas(nes juk nera skrandzio sulciu, kad virskinima atliktu), uz tai ir pojuciai tokie.
Aciu uz palaikyma, aciu visoms uz bendravima nuosirdu ir vertingus patarimus

Sioje temoje radau sau stiprybe, radau informacija, kurios daktarai issamiai neduodavo. Tai jusu visu deka turejau teva salia

Iseinu is temos,kol tevas dar gyvas, leisiu paskutines savaites ar menesius kartu su juo, nepranesiu jokios blogybes, net jei sirdis krauju pilsis, nes nenoriu savo skausmu atimti kitoms vilti. Kovokit, mergaites, iki paskutiniuju

Atminkit, kad viltis ir gyvenimo tikslas iveikia visas ligas.
Neišeik iš temos, net blogai pasibaigiantys atvejai turi daug svarbios info. Bent man, sužinau daug.
Papildyta:
QUOTE(ragana69bb @ 2014 02 27, 11:03)
labuka.,
jo skorpe jau KAUNE,KELIONEJE SUSIRASEM.merginos,kam galva operuota,ar buna pusiausvyros sutrikimu.man 7men po operacijos,lapkriti daryta MRT,svaru.geriu priestraukulinius,leidziuosi deksametazona.dabar balandi MRT.SAVIJAUTA SVYRUOJA.
Sako, kad gali būti iki dviejų metų. Atsargiai lenktis, lėtai keltis, jokių staigių judesių. Man irgi svaigsta, bet aš geriu stiprius anti... vaistus. gali būti ir dėl to, operuota prieš 1 m. 8 mėn.
Nuo tavo geriamų vaistų irgi taip gali būti.
Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2014 02 27, 10:44)
Sena pažystama,linkiu Jums kantrybės ir stiprybės.Žinau,ką reiškia slaugyti ir būti šalia sunkaus ligonio.Mano mieste vaistinėje gaminama tokia mikstūra ,kuri labai labai sustiprina imunitetą ir aplamai suteikia nemažai jėgų.Daug pažystamų ją duoda beviltiškiems ligoniams ir sulaukia neblogų rezultatų,vienos vyras jau 5 metai po kasos vėžio gyvas ir neranda jam vėžinių ląstelių.Gal tai ir panacėja,bet tikrai nekenkia.Žinau,kad ten įeina juodasis beržo grybas,beržų pumpurai ir dar kažkokių žolių.Gal pabandykite?
nagi nagi, greitai rašyk to stebuklingo preparato pavadinimą
Papildyta:
willow. labai svarbu - daug ar mažai.
Stiprybės, tu irgi dabar būsi labai svarbus info šaltinis.