QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 23:18)
willow, čia žiauru, pas tave metus laiko nebuvo normalių tyrimų, jokio KT nors kartą, gal nugarą galėjo skaudėti dėl MTS. Viską plėšti su dantimis, kito kelio nėra.
Aš juk biologinę irgi išplėšiau (čia toms, kurios sako, kad geriau mažai žinoti). Paprašiau molekulinio tyrimo, Rutk. padarė rūgščią miną, vedėja liepė daryti, prašiau ir biologonės, nes atitiko rodiklius, gavau, konsiliumas sutiko, bet visur visko kaulijau, nes niekas niekada dėl nieko nesuka galvos. turi protokolą daug metų ir gerai. Reikia domėtis ir chemija, gal yra naujesnė kokybiškesnė, gal galima pagaliau pačiam susimokėti (kas išgali). Baisu darosi.
Kažkaip keistai čia ru tavimi
Aš juk biologinę irgi išplėšiau (čia toms, kurios sako, kad geriau mažai žinoti). Paprašiau molekulinio tyrimo, Rutk. padarė rūgščią miną, vedėja liepė daryti, prašiau ir biologonės, nes atitiko rodiklius, gavau, konsiliumas sutiko, bet visur visko kaulijau, nes niekas niekada dėl nieko nesuka galvos. turi protokolą daug metų ir gerai. Reikia domėtis ir chemija, gal yra naujesnė kokybiškesnė, gal galima pagaliau pačiam susimokėti (kas išgali). Baisu darosi.
Kažkaip keistai čia ru tavimi
Nida, o kas iš to, kad aš žinosiu?..Kažkaip sunku patikėti, kad gali pats ką pakoreguoti. Na, gal labai nedaug. Tarkim, pas mane netipinis atvejis, sunkiai pasiduodantis chemoterapijai. Nenoriu leistis į detales, bet gydymas neduoda efekto, laikas eina, jau pusė metų, čia aš kalbu apie gydymą iki operacijos. Natūralu, kad man neramu ir kad norisi bent kažkokio aiškumo, kokios mano prognozės bent apytikriai, kas galėtų būti vienu ar kitu atveju... Taip, aš irgi prisiskaičiusi apie savo ligą ir gydymo metodus, bet, deja, tas skaitymas nenuramino,o tik iškėlė klausimų, ar viskas daroma, kas reikia. Taigi, klausiu, kas nusimato toliau, ar nėra kokių alternatyvų gydymui, gal galima dar pridėti kažkokių vaistų, gal net tokių yra, kurię nekompensuojami, aš jau sutikčiau viską išbandyti.Ir kokį atsakymą gaunu-sako ko jūs jaudinatės iš anksto( nors jau pusę metų vietoje trypčiojam, ar gal net į blogąją pusę einam...), kaip bus, tai ir matysim

Tai todėl dabar ir esu tokios nuomonės, kad kuo mažiau žinai, tuo ramiau miegi. Kas iš to žinojimo, jei nieko negali pakeisti. Tada jau geriau nežinot, kad galimi kiti variantai, geriau tikėt, kad gauni maksimaliai viską, kas šiuo metu įmanoma, kad tavimi yra pakankamai rūpinamasi. O tikėdamas tuo, turbūt ir sveiktum greičiau, nes psichologinis fonas labai svarbus mūsų ligoje.