Labas rytas, visoms,
Neprapuoliau aš, tik nelabai naujo kas vyksta pas mane. Vakar kalbėjau su J.Rutkauskiene, tai kaip ir yra tų blogų ląstelių, tik visi sako (ir M.Strioga), kad nedaug. Yra čia skirtumas , ar ne - nežinau, nu jei yra, tai yra, jei ne- tai ne. O tas yra, bet mažai....neguodžia. MR dar nežinau, bet koks skirtumas. Kraujas dėl DLV geras (sakė vyriškas

), bet jo niekaip paimt negali. Užvakar kankino, tampė po kelias vietas - tesugebėjo 20ml paimti, užkreša nors tu ką. dabar pora dienų pagėriau kardioaspiriną, ims šiandien vakare. Venų jau kaip ir nelikę visi 11 dūrių per paskutines dvi savaites dar nesugiję iki galo.
Šiandien einu pas J.Rutkauskienę, ves kažkur dėl porto statymo, bet šiandien nestatys. Tik pasakys kada - teks parai gultis į ligoninę.
Sena pažįstama, o tu neklausei pas daktarę, kas konkrečiai neleidžia jam tos chemijos lašint: kepenys, širdis , ar kas? Po 2-jų chemijų, tai ir mažėjimo dar gali didelio nepamatyt... Žinok, aš kai sužinojai apie ligos išplitimą, grįžus irgi ilgai miegojau - organizmas taip ginasi nuo didesnės blogybės - streso dėl nuolatinės įtampos galvojant. Stiprybės, vistiek reikia dėliotis į lentynas su klausimu "kodėl".
Pšolty, susikaupk, laukia ilgas gydymas ir nusiteik kaip nors kiek įmanoma pozityviai.
Dvyne, o tas piktasis agresyvus dėl ko? Dėl HER raiškos, ar dėl kokios kitos priežasties? Jūsų aprašytas moters atvejis tikrai puikus.
Remedy, geriau abejotina prognozė ir ilga remisija, nei palanki prognozė bei greitas recidyvas. Spinduliuokis ir prieš spinduliavimą nepamiršk šaukštelio šaltalankių aliejaus.
Apie antioksidantus ir vitaminą E
http://www.cancernet...amp;ts=26022014