QUOTE(willow @ 2014 03 23, 14:32)
Oi, atleiskit, supainiojau Edmę su Arune

. Arune, kaip ta Xeloda plačiau: kaip tie odos lupimaisi nuo padų ir delnų, pykinimas, viduriavimas, širdies skausmas? Gal kokie praktiniai patarimai būtų? Nepatinka man tas dvi savaites kasdieninis dukart per dieną gėrimas 5 tabl .....
Nesilupo man oda, willow. Viduriavimo nebuvo, širdies skausmo irgi... Apynormaliai savijauta buvo.
Kojų padų deginimas buvo, atsimenu kaip eidavau pirštų galiukais, kitaip neįmanoma buvo. Bet tik dieną dvi po vaistų. Vairavau mašiną visur pati. Tik va nemiga užkankindavo negyvai - kelias naktis visai be miego (taip veikė dexametazonas), o po to ištisinis mieguistumas ir jėgų nebuvimas.
Aš tokios taktikos laikiausi (nžn, gerai tai ar blogai - kiekvienam savo): jokių vaisto anotacijų skaitymo

Bus bėda - tada ir spręsim. Daktarė bendrais bruožais suminėdavo, kas gali būti, to ir užtekdavo. Daktarė buvo davusi savo asm. tell. nr.,- jei ką , visada galėdavau jai paskambinti (gal pora kart esu skambinusi). Anotacijos prigąsdina visokiais siaubiakais, o to ir taip netrūko