Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

Nida44,džiaugiuosi kartu su jumis!

Willow, stiprybės 4u.gif

Aš šiandien planavau nulėkt iki miško, pasivaikščiot. Mhmm, svajonėse nebent. Kai oras toks nenuspėjamas tai užteks ir kiemo.
Atsakyti
Willow, as skaiciau anoj temoj apie tomografija ir rezonansa. Beje si sekmad darys rezonansa ta paprasta. Visos ligos puola dabar veida perpute o anglijoj 8 antibiotiku tabletes sugert. Dieve dieve, meciau gydausi naturaliai . Reik stiprintis nes ir taip nusilpe nuo visokiu tableciu.
Atsakyti
Mergaitės, gal nesveikinkit, viskas čia labai trapu, antra, yra mergaičių, kurioms dabar blogiau, tai tiek to , palaikykim ir melskimės už jas
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 14:43)
Ką tik iš VUOI, prašokau šį kartą, kauluose - distrofiniai degenaraciniai pakitimai, jie buvo ir anksčiau, nes turiu osteochondrozę.

Kaip smagu girdeti thumbup.gif

Willow, sėkmės Jums rytoj, kad viskas praeitų sklandžiai. Nebijokit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 13:43)
na nebent 50proc darbo laiko, bet paprastai , jei 40% neleidžia.... Net neįsivaizduoju, kokiais būdais jie leistų dirbti, esant 40proc darbingumo, dabar jie taip skaičiuoja viską ir ne į naudą nedarbinajam, kažkos niuansas pas Tave buvo....

Tikrai ne. Galima dirbti visa darbo diena ir su 35 proc. darbingumu, kad tik nebutu pabrauktas keneksmingas faktorius nepilna darbo diena.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 15:45)
Mergaitės, gal nesveikinkit, viskas čia labai trapu, antra, yra mergaičių, kurioms dabar blogiau, tai tiek to , palaikykim ir melskimės už jas

drinks_cheers.gif , bet vis tiek... Tyliai ax.gif

willow, na ir maratonas tau nusimato unsure.gif

Mano darbingumas 40, daugiau ir nebuvo niekada. Darbo valandų ribojimo nenurodyta, tik visokios smulkmės (nekelti, nebūti karštyje, t.t.). Su 40 proc. darbingumu, willow, gali dirbt ir pilnu pajėgumu, kad tik galėtum, pajėgtum... Aš pvz. niekaip visą dieną unsure.gif , kankina nuovargis, noras prisėsti, prigulti... Mieguistumas didelis. Iki pietų gerai. Preitą vasarą reikėjo vieną mėnesį pavaduot bendradarbę (po 9 val. kasdien), man tai buvo košmaras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 20 vasario 2014 - 14:58
QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 15:45)

Palaikau visas.ir pergyvenu uz visas.visom stiprybes ir sveikatos.Tiesiog geros naujienos retos pas mus..perskaicius kad kazkam geri tyrymai.visada pagalvoju.gal ir mums viskas bus gerai.Tai suteikia Vilties.....
Atsakyti
Tam cia ir renkames,kad padeti ,paguosti ,palaikyti sunkiu momentu,kartu pasidziaugti ,bet kokia vilties kibirkstele....o mum tai daug ,ka reiskia,kad ir geri kraujo tyrimai ir pan.,Gerai sako Ida,kad pas mus,geros naujienos retos... 4u.gif
Atsakyti
Smagu skaityti temoje geras naujienas, sėkmės toms, krios dar darysjis tyrimus.
Dėl biuletenio -su GKK biuletenį gali tęsti pakol tęsiamas intensyvus gydymas (aš biuleteni turėjau apie 7 mėn.). Bet šeimos daktarai kažkodėl nenori tęsti ir nepaaiškina to pacientams, o užbagia biuletenį ir siunčia į NDNT netektam darbingumuui nustatyti (invalidumui). Kai jau nustatytas netektas darbingumas, tai susirgus biuletenį apmoka tik 90 kal. Dienų per kalendorinius metus.
Su nustatytu darbingumu gali dirbti, jeigu darbdavys sutinka, turi rašyti prašymą, kad leistų dirbti ankstesnemis sąlygomis. Niekas darbdavio nekontroliuoja, ar su netektu darbingumu pas jį kas dirba. Tik senais laikais buvo kontrolė ir neleido dirbti. Aišku, Ndnt paymės kokiems kenkismingiems veiksniams darbe veikiant negali dirbti, ir, jei pas tave toks darbas, tai kažin ar darbdavys prisiims atsakomybę ir sutiks leisti dirbti ankstesnėmis darbo sąlygomis.
Klaidu pridariau su tabu, netaisysiu
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 14:45)

Nida, leisk sau pasidžiaugti nors keletui mėnesių 4u.gif paskui gal Dievulis duos, ir vėl....Nors....aš pasidariau prietaringa: va visi darbe džiaugėsi, kad išsikapsčiau, ir....
Atsakyti
Romantike, man irgi 2013 05 echoskopijoje, net pažiūrėjau dabar, užrašyta "kepenys suriebėję", ankstesnėse echo to nerašė. Tada klausiau pas onkologę dėl ko , tai sakė "nieko tokio". Bet dabar galvoju, kad gal čia taip visom po gydymo pasidaro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edmė: 20 vasario 2014 - 19:31
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 19:16)
Nida, leisk sau pasidžiaugti nors keletui mėnesių 4u.gif  paskui gal Dievulis duos, ir vėl....Nors....aš pasidariau prietaringa: va visi darbe džiaugėsi, kad išsikapsčiau, ir....

Sveika.As tai kaip ir Willow bijau dziaugtis,nes gyveni nezinioje.Jeigu kasnors klausia manes,na kaip tau jau pasveikai,tai niekada nesakau ,kad taip.Atsakau,kad siuo metu viskas gerai.Buvau eiliniam patikrinime,dare mamograma.Pasitaike tokia neputiova gydytoja.Sakau daktare na kaip ten mano krutys,o ji viska gydytojai tavo aprasysiu.Nu tai va iki kovo 5 sedi ir lauki.Tai va tiek ziniu is mano darzo smile.gif
Atsakyti