Per pirmą nėštumą ir aš priaugau virš 30 kg

Bet suėmus save į rankas numečiau 35 kg. Išvažiavau gimdyt su 85, po nepilnų metų jau svėriau 48

pati dabar nesuprantu, kaip aš taip padariau. Tiesiog į veidrodį negalėjau žiūrėti į save storulę. Ko gero čia ir buvo didžiausias spyris į užpakalį. O tada stengiausi nevalgyti, nors ir maitinau, bet dar namie pasportuodavau, bakalaurinį rašiau... Kai matai, kaip kg krenta, tai taip užsikabliuoji, kad net ir valgyt nesinori. Kai tik pas tėvus gryždavom kas mėnesį, visi giminės stebėdavosi, kaip per mėnesį aš vis sukusdavau. Bet tie geri laikai buvo jau prieš 7 metus

Per antrą nėštumą jau priaugau 17 kg. Kažkaip jie po biškiuką ir nukrito, namie pasportuodavau ant treniruoklio ir to užteko.
O vat pradėjom su vyru keliauti, tai ten jau taip atsipalaiduoji... Ir kaip gi neišragausi kitų šalių visų patiekalų... o gryžus kimbi į darbus ir apie mitybą nėra net kada pagalvoti.
Ir dabar bandžiau mesti svorį, kaip po pirmo gimdymo - kuo mažiau suvalgyti. Tai ir gaunasi, kad rytais iki pietų aš net nenoriu valgyti, po to kažką suvalgau ir vakare atrodo, galėčiau pasilepinti tik Late, melionu kokiu ar arbūzu. Bet čia ir atitrūkstu nuo grandinės. Prasideda visokie užkandžiukai... tad nusprendžiau prie jūsų jungtis. Gal tokia mityba suveiks.
Šiaip manau, kad jei jau svoris nekrenta, vadinbasi, valios per mažai. O jos per mažai, nes nesijaučiame jau taip blogai su tais kg. Kai nebegali į save žiūrėti, tada ir valia atsiranda.
Mano pilnas vakarykštis meniu:
13.30 sriuba
15.30 žuvies kepsneliai su burokėliais ir du saldainiukai
17.30 obuolys
19.00 sūrelis ir Late
20.30 bananas su greitinėle (galėjo ir nebūti

)