Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Vakar dar kartą salotų prisitaisiau, po to šokolado...
Vakare iš vyro kugelio kelis kąsnius pagriebiau, vynuogių. UJJJJ smile.gif

Šiandien buvau sportuoti, valgiau sriubos, po to truputį jautienos guliaši su raugintu agurku. Dar šakočio suvalgiau kelis spygliukus.
Nusipirkau maisto papildų, mažinančių apetitą. Žiūrėsim, kas bus smile.gif
Atsakyti
Kaip sekasi, merginos?
Ryt penktadienis - ar kas nors dar prisiduos?
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 07 03, 09:12)
Kaip sekasi, merginos?
Ryt penktadienis - ar kas nors dar prisiduos?

Ak, Deimante, prisiduosiu su dideliu + verysad.gif visai paluzau...
Atsakyti
QUOTE(Needle @ 2014 07 03, 11:23)
Ak, Deimante, prisiduosiu su dideliu +  verysad.gif visai paluzau...

Nenusimink, būna dienų "lyg tyčia". Matai, ir man panašiai - vieną savaitę minusas, antrą pliusas. Jei brėžččiau kreivę savo svorio, tai būtų daug trikampiukų smile.gif Na nieko, susiimsi kaip nors.
O man tie papildai tikrai veiksmingi. Bent kol kas. Valgyt visai nesinori, net apie maistą minčių nėra. Žiūrėsiu, kaip bus toliau.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
61.7 kg blush2.gif t.y. +1 kg verysad.gif
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 07 03, 17:00)
Nenusimink, būna dienų "lyg tyčia". Matai, ir man panašiai - vieną savaitę minusas, antrą pliusas. Jei brėžččiau kreivę savo svorio, tai būtų daug trikampiukų smile.gif Na nieko, susiimsi kaip nors.
O man tie papildai tikrai veiksmingi. Bent kol kas. Valgyt visai nesinori, net apie maistą minčių nėra. Žiūrėsiu, kaip bus toliau.

o kokie papildai?
Atsakyti
Aš šiandien su nuliu 53,6 kg sad.gif Tikriausiai reiktų džiaugtis, kad nors ne pliusas.

Papildai - mažinantys alkį Reduxcut. PO ilgesnio vartojimo bus matyti, ar yra rezultatai kokie nors. Nors iš tikrųjų, apie maistą minčių nebėra. Bet vakare jei vyras valgo kažką šalia, tai atsilaikyt vis tiek negaliu smile.gif

Kaip tau, kristut?

Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 07 04, 10:36)
Aš šiandien su nuliu 53,6 kg sad.gif Tikriausiai reiktų džiaugtis, kad nors ne pliusas.

Papildai - mažinantys alkį Reduxcut. PO ilgesnio vartojimo bus matyti, ar yra rezultatai kokie nors. Nors iš tikrųjų, apie maistą minčių nebėra. Bet vakare jei vyras valgo kažką šalia, tai atsilaikyt vis tiek negaliu smile.gif

Kaip tau, kristut?

As tikra ta zodzio prasme atostogauju ..valgau viska ko noriu ir kada noriu ..
Atsakyti
As buvau prie juros ..valgiau be proto..visoki slamsta ..snd pasisveriau ant elektriniu svarstykliu tai su drabuziais po valgio sveriau 53.100gr tai speju pries jura turejau sverti maziau ..kaip jus merginos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 10 liepos 2014 - 20:15
Aš irgi buvau prie jūros smile.gif Kadangi saulės trūko, daug ką aplankėme, daug vaikščiojom. Išvažiuoja nt svėriau 52,3. Per atostogas valgiau nemažai, gėriau kokteiliukus. Gryžus sveriu 51,7 kg smile.gif Nesitikėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 07 14, 12:17)
Aš irgi buvau prie jūros smile.gif Kadangi saulės trūko, daug ką aplankėme, daug vaikščiojom. Išvažiuoja nt svėriau 52,3. Per atostogas valgiau nemažai, gėriau kokteiliukus. Gryžus sveriu 51,7 kg smile.gif Nesitikėjau smile.gif

Na va kaip sauniai thumbup.gif as vkr, snd torto saslyku prikirtau ..svenciau gimtadieni ..ir toliau neriboju maisto visai ..grysiu -numesiu ,reikia megautis dbr ax.gif
Atsakyti
Merginos atostogaujate? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 07 22, 12:11)
Merginos atostogaujate? mirksiukas.gif

Laba, seniai girdetos smile.gif As pastaruoju metu megaujuosi vasarisku oru, pasidarau tik butiniausius darbus. Noriu pasigirti, kad jau pries dvi savaites pasiekiau savo tiksla - 50 kg smile.gif esu be galo patenkinta, sulaukiu labai daug vyru demesio, galiu vel deveti senus grazius drabuziis, o pasitikejima savimi isduoda svytincios akys!!! Ir toliau sportuoju- tai tapo yprociu ir pasportavusi jauciuosi daug geriau. As LAIMINGA smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti