Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 01, 00:57)
Laba, seniai girdetos smile.gif As pastaruoju metu megaujuosi vasarisku oru, pasidarau tik butiniausius darbus. Noriu pasigirti, kad jau pries dvi savaites pasiekiau savo tiksla - 50 kg smile.gif esu be galo patenkinta, sulaukiu labai daug vyru demesio, galiu vel deveti senus grazius drabuziis, o pasitikejima savimi isduoda svytincios akys!!! Ir toliau sportuoju- tai tapo yprociu ir pasportavusi jauciuosi daug geriau. As LAIMINGA smile.gif smile.gif smile.gif

Na va kokia saunuole thumbup.gif as neseku savo svorio ..bet valgau daug ,ir lb daug miltiniu patiekalu ..bijosiu gryzus lipti ant svarstykliu ..as istisai jauciuosi stora ir vis pilva matau didziuli ..vaidenasi man trbut biggrin.gif lb daug kokteiliauju ,bet megaujuosi tuom ,nes vasara reikia dziaugtis tokiu fainu oru ax.gif
Atsakyti
Na merqaitės, kaip jums sekasi?

Aš vis negaliu atsiginti vyrų dėmesio. o dar ir treneris šiandien pasakė, kad mano nuotraukas galima dėti ant jo treniruočių reklaminių skrajučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 12, 19:08)
Na merqaitės, kaip jums sekasi?

Aš vis negaliu atsiginti vyrų dėmesio. o dar ir treneris šiandien pasakė, kad mano nuotraukas galima dėti ant jo treniruočių reklaminių skrajučių smile.gif

super thumbup.gif

as gryzau namo atgal.. 53.1kg sveriu siai dienai .. po 2.5 savaites persivalgymo.. cepelinais, kugeliais, ir kokteiliais kasdien.. zodziu atsipalaidavau nuo sirdies.. bandau isivaziuoti i ritma.. kol kas viska ir toliau valgau.. bulkytes bulviu neatsisakau.. reiktu tik mazinti porcijas, o paskui ir tu teks atsisakyti jauciu vel..
Atsakyti
Bet tu šaunuolė, kristut thumbup.gif Viską valgei ir svorio nepriaugai (nebent aš blogai atsimenu).
Greitai pasieksi savo tikslą. Nors nežinau, koks jis.
O aš šiandien prisipirkau naujų liemenukų, kelnaičių, naktinukus... Gundysiu vyrą smile.gif Ir pati jausiuosi atsinaujinusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 16, 16:47)
Bet tu šaunuolė, kristut  thumbup.gif  Viską valgei ir svorio nepriaugai (nebent aš blogai atsimenu).
Greitai pasieksi savo tikslą. Nors nežinau, koks jis.
O aš šiandien prisipirkau naujų liemenukų, kelnaičių, naktinukus... Gundysiu vyrą smile.gif  Ir pati jausiuosi atsinaujinusi smile.gif

aha,i lt nuvaziavau sverdama 54.5kg , gryzau numetusi 1.5kg, buvau iki 52 kg numetusi bet priaugau paskui .. galvoju bandyti be druskos gal valgyti kokia savaite .. noreciau dar 2kg numesti , ax.gif

buvom campinti.. fuu kazkaip pavargau.. doh.gif

nu vyras apsidziaugs wub.gif

maniski tai nzn ka veike tris menesius.. orkaite apleides, mikrobangine.. dokumentai isversti .. nu zodziu tvarkau vis namus,.. kol viskas stosis i vezes vel..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 08 17, 23:46)
aha,i lt nuvaziavau sverdama 54.5kg , gryzau numetusi 1.5kg, buvau iki 52 kg numetusi bet priaugau paskui .. galvoju bandyti be druskos gal valgyti kokia savaite .. noreciau dar 2kg numesti , ax.gif

buvom campinti.. fuu kazkaip  pavargau..  doh.gif

nu vyras apsidziaugs  wub.gif

maniski tai nzn ka veike tris menesius.. orkaite apleides, mikrobangine.. dokumentai isversti .. nu zodziu tvarkau vis namus,.. kol viskas stosis i vezes vel..

Gerai tu čia nesilaikydama dar sugebėjai ir svorio numest smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 18, 22:24)
Gerai tu čia nesilaikydama dar sugebėjai ir svorio numest smile.gif  thumbup.gif

aha keista..trbut kad daug vaiksciojau,.. ko cia gryzusi nedarau.. nes nera kur eiti, visur reikia vaziuoti..

suds nieko nebus be druskos nevalgyti.. nes va saliami paragavau o ten druskos deta.. nebent salotas ir krutinele virtis visa savaite ,. hm.. ir grikius g.gif
dbr bandysiu valgyti kiek i stikline telpa saziningai ..nuo rytojaus, nes snd vis dar balaganas su laiku
Atsakyti
Ko gero, kad daug judėjai ir pakrito dar svoris. Šaunuolė, kad vėl stiklainiausi.
Aš savo svorį išlaikau. Labai savęs neriboju, natūraliai gaunasi mažai pavalgyti.
Šiandien bent du seniai matyti žmonės sakė, kad aš jau nerealiai sukūdus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 20, 23:53)
Ko gero, kad daug judėjai ir pakrito dar svoris. Šaunuolė, kad vėl stiklainiausi.
Aš savo svorį išlaikau. Labai savęs neriboju, natūraliai gaunasi mažai pavalgyti.
Šiandien bent du seniai matyti žmonės sakė, kad aš jau nerealiai sukūdus smile.gif

fainai ax.gif as kazkaip nesijauciu kad buciau kuda , normali tiesiog ir tiek , nors vkr suknele ir sortukus nusipirkau is junior skyriaus .. tik atsiskaitant pamaciau

kaip taip laikosi svoris tau dbr ties 50?seniau sokinedavo atsimenu..

mano siai dienai 52.8kg , tikejausi maziau, niu bet gerai bus ir taip , mano naujas tikslas sverti 52kg ax.gif
Atsakyti
pasiekiau tiksla snd 52.0 kg buvo.. kazkaip lb greitai.. jau net pradedu abejoti ar svarstykles gerai rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 08 24, 22:48)
pasiekiau tiksla snd 52.0 kg buvo.. kazkaip lb greitai.. jau net pradedu abejoti ar svarstykles gerai rodo g.gif

Saunuole, kristut smile.gif didziausi sveikinimai pasiekus tiksla. Nusistatyk nauja smile.gif
O man svoris laikosi. Buna po savaitgaliu plius 1 kg, bet pirmadieniais tesiu iskrovos tradicijas, tai po ju viskas vel stoja i vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 08 25, 11:52)
Saunuole, kristut smile.gif didziausi sveikinimai pasiekus tiksla. Nusistatyk nauja smile.gif
O man svoris laikosi. Buna po savaitgaliu plius 1 kg, bet pirmadieniais tesiu iskrovos tradicijas, tai po ju viskas vel stoja i vietas smile.gif

dekui, dbr 51kg tiklsas, sito sieksiu jauciu gan ilgai man taip atrodo.. as niekaip nepasiryztu iskrovauti

po 3 men atostogu .. vel su vyru pykstames istisai.. nzn man atrodo reikia skirtis ir tiek.. kad ir kaip sunku bebutu ..bet neapleidzia vis mintys apie skyrybas.. jam tik viskas ok jis nenori skirtis.. as tokia pedante pasidariusi, jai sutvarkau ir daiktas ne vietoje matau jau padetas.. mane tas erzina begalo.. savaite laiko tvarkiau buta 3 kambariu.. o jis viska kuicia vel is naujo.. doh.gif ir seip yra ir kitu jo ydu kurios mane zlugdo .. verysad.gif

oi swtgl apturejau bbq su daug vyno..esu su +400gr
Atsakyti