Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

QUOTE(borra @ 2014 05 27, 08:19)
Sveikos mielos SM nares smile.gif Issirinkome sia veisle, bet neramina vienas dalykas, kadangi dirbam ir gyvenam skirtinguose miesto galuose, ar nebutu bėda, jei isigyta suniuka (turim nusiziureje 2 men. vestuka) nuo pat pradziu vedziotume tik 2 kartus per diena- ryte ir vakare, dienos metu paliekant jam palute? Kadangi kitoms veislems kaip aiskino veisejai, privaloma i lauka vesti 3 kartus per diena...

Privalomo vedimo į lauką skaičiaus nėra smile.gif Visi šunys mėgsta būti lauke kuo ilgiau ir dažniau. Du kartai yra minimumas.
Nieko tokio, kad jūs šuniuką vesit du kartus. Jis puikiai darys namuos, tik ilgai užtruksit, kol šuniukas supras, kad reikalus reik atlikt lauke. Mažą šuniuką vest į lauką reik daug daug kartų, jei norit kuo greičiau išmokyt tvarkos.
Kokio veislyno šuniukas? ax.gif

----

Sveikučiai smile.gif Vakar rašiau žinutę, bet šiandien jos kažkodėl nematau g.gif Turėjom savaitgalį 7 mėn. baltuoklį svečiuos. Džiugas nebuvo labai džiaugsmulingas, tai vis pasitaikydavo peštynių. Nooors man patiko du balčiai namuos wub.gif

Žiūrėkit, kokias lemputes radau biggrin.gif

Atsakyti
Tai nesikalbat niekas su manim? Ir nereik. Aš paC sau geras draugas. Nereikia man kitų biggrin.gif biggrin.gif

Kokie patarimai dėl šuns važinėjimo dviračiu? Nuo A iki Ž. Turiu dviratį ir jau nusižiūrėjau krepšį. Į jį reik klot pleduką, ane? Stogo reik? Prisegt kuo? Dalinkitės patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele_smila: 29 gegužės 2014 - 00:10
QUOTE(panele_smila @ 2014 05 29, 00:08)
Tai nesikalbat niekas su manim? Ir nereik. Aš paC sau geras draugas. Nereikia man kitų biggrin.gif biggrin.gif

Kokie patarimai dėl šuns važinėjimo dviračiu? Nuo A iki Ž. Turiu dviratį ir jau nusižiūrėjau krepšį. Į jį reik klot pleduką, ane? Stogo reik? Prisegt kuo? Dalinkitės patirtim 4u.gif

Tai tu konkreciais klausimais klausk, bo nuo a iki z tai labai jau nekonkretu.

Stogo nereik. Vietoj stogo, jei pliaupia kaip is kibiro, dedu vienkartini lietpalti jai, ta zmogiska. Pleduka klot tuo atveju, jei i krepsio dugna gali ilisti nagai. As kloju ne pleduka, o sluoksni is turistinio kilimelio. Pledukas man nuolat susirauksledavo ir vis tiek nagai lisdavo. Prisegt nesegu, bet palieku krepsy su pavadeliu. Tulku (mano nelaimei) gana greitai ismoko is to krepsio tiesiog issokt, kartais issoka lauk, kol vaziuojam. Tai jei prisegta butu - pasismaugtu. O neprisegta, bet su pavadziu - lengviau ja pagaut...
Atsakyti
O kaip nutaikyti krepšiuko dydį?
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 05 29, 18:25)
O kaip nutaikyti krepšiuko dydį?

teks matuoti, arba is kaie bandyti nuspresti kad tavo ponaitis ten tilps biggrin.gif

siaip as visada krepsyje prisegu ant rumpo pavadzio, kad vrud nesugalvotu issokti kur rpie judrios gatves pamates katinas ar suni ax.gif pirma karta kai trumpai vaziavom aisku soko ir pasikabino doh.gif bet greit greit sustojom ir sugriebiau.

cia tos lempos jau pas tave namie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 29 gegužės 2014 - 17:37
QUOTE(gold_fish @ 2014 05 29, 17:36)
teks matuoti, arba is kaie bandyti nuspresti kad tavo ponaitis ten tilps biggrin.gif

siaip as visada krepsyje prisegu ant rumpo pavadzio, kad vrud nesugalvotu issokti kur rpie judrios gatves pamates katinas ar suni  ax.gif  pirma karta kai trumpai vaziavom aisku soko ir pasikabino  doh.gif  bet greit greit sustojom ir  sugriebiau.

cia tos lempos jau pas tave namie  biggrin.gif

Aš dar galvoju apie aukštį krepšio. Radau tokį pakankamai talpų, bet neaukštą. Įtariu, kad važiuojant Dž. tai gulės, tai stovės. Kokio reik? smile.gif

Lempos ne pas mane. B man apribojo vestukuškos atributikos pirkimą. Tądien pleduką su spalvotais vestukais nusipirkau smile.gif

Kaip tu? Kaip pilviukas auga?
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 05 29, 20:25)
Aš dar galvoju apie aukštį krepšio. Radau tokį pakankamai talpų, bet neaukštą. Įtariu, kad važiuojant Dž. tai gulės, tai stovės. Kokio reik? smile.gif

Lempos ne pas mane. B man apribojo vestukuškos atributikos pirkimą. Tądien pleduką su spalvotais vestukais nusipirkau smile.gif

Kaip tu? Kaip pilviukas auga?

pas mane aukstesnis krepsys, ir Forsas nelinkes guleti jame, nes viska stebi ir dar taip kakla istempia is uz nugaros, kad tik viska matytu biggrin.gif paziurek pas mane FB prie metrascio nuotrauku, yra pora foto kur Forsas sedi krepsyje

tos lempos tokios biski juokingos - westukai ispustakiai lotuliukas.gif

as kaip biggrin.gif didele lotuliukas.gif ir normaliai apspardoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2014 05 29, 20:37)
pas mane aukstesnis krepsys, ir Forsas nelinkes guleti jame, nes viska stebi ir dar taip kakla istempia is uz nugaros, kad tik viska matytu  biggrin.gif paziurek pas mane FB prie metrascio nuotrauku, yra pora foto kur Forsas sedi krepsyje

tos lempos tokios biski juokingos - westukai ispustakiai  lotuliukas.gif

as kaip  biggrin.gif  didele  lotuliukas.gif ir normaliai apspardoma  lotuliukas.gif

Ai, tai pas tave krepšys gale? Aš norėčiau matyti savo chuliganiuką smile.gif Einu pas tave į FB.

Sakai, spardo tave biggrin.gif Tu atsiimsi vėliau. Galėsi užbučiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 05 30, 09:40)
Ai, tai pas tave krepšys gale? Aš norėčiau matyti savo chuliganiuką smile.gif Einu pas tave į FB.

as galvoju kad ant vairo bus nepatogu vien del svorio vairuoti ir sukioti dviracio ragus, nors MIssK tai ant ragu Tulku vezasi. Bet maniskis ir sveria 9.6 kg, tai manau tikrai laviruot butu nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2014 05 30, 14:20)
as galvoju kad ant vairo bus nepatogu vien del svorio vairuoti ir sukioti dviracio ragus, nors MIssK tai ant ragu Tulku vezasi. Bet maniskis ir sveria 9.6 kg, tai manau tikrai laviruot butu nepatogu  g.gif

Aš irgi dėl to bijau, bet labiau bijau jo nematyt. Vdrug sugalvos šokti. Kitas dalykas, kad gale ir taip dažnai tupi tupikas smile.gif Db su B sprendžiam, kas ką vežios. O Forsas mėgsta būti vežiojamas?

O kur pirkai savo krepšelį? Dviračių pardęj daugima pinti neaukšti, o vieliniai labai siauri.
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 05 30, 17:10)
Aš irgi dėl to bijau, bet labiau bijau jo nematyt. Vdrug sugalvos šokti. Kitas dalykas, kad gale ir taip dažnai tupi tupikas smile.gif Db su B sprendžiam, kas ką vežios. O Forsas mėgsta būti vežiojamas?

O kur pirkai savo krepšelį? Dviračių pardęj daugima pinti neaukšti, o vieliniai labai siauri.

Forsas mego veziojamas ana vasara, o sia kadangi mamukui ne dviratis galvoj biggrin.gif as vaziuodama daznai ciupinedavau su viena ranka biggrin.gif ir risdavau ant tikrai trumpo pavadzio, va Gliukas lygiai taip pat daro. Plius jei kur kokiu miskeliu vaziuodavom, na kur ner auto, paleisdavau ir begdavo pasiuostinedamas, taip nuvargsta ir tada krepsyje sededavo patenkintas ir ramus biggrin.gif

man su krepsiu pasiseke labai, nukoviau Gariunuose paskutini biggrin.gif kiek dar ziurejom kitus kartus, nebeatsiveza tokiu dideliu, nes tipo nepopuliarus biggrin.gif kiek zinau ir Gliukas yra/buvo paieskose g.gif ir jei gerai pamenu tai Sim uzsakinejo pinta krepsa kad jai specialiai nupintu didesni jos ponaiciui biggrin.gif
Atsakyti
Kad Sim pirko pgl užsakymą, pamenu ir aš smile.gif Reik dar ebay panaršyt ir į sendaikčių turgelį nuvaryt. Kažkaip nelabai tikiu, kad Dž. patiks tokios iškylos smile.gif
Ačiū už patirties pasidalinimą 4u.gif
Atsakyti