Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Neturiu mačū pikčū fotkiu po ranka, uztat parodysiu itin juokinga vesta.

Stai cia jis pries pasikeitima:

user posted image
Gaurai tokio ilgio, kad grifka ne tik nosi siekia, bet ir i burna lenda. Nei akyciu, nei ausyciu nematyt...

O cia po jo:
user posted image

Ir akytes ir ausytes, bei likes visas kitas meskino kailis. Nu nepasiduoda jis ne uz ka. Sijonas vos ne iki zemes, kudlos ilgiausios, nesipesa ne plaukelis. Ir ka tu jai?

Pravardziuojam dabar ziurkiagalve, nes galva kaip pacuko, o kunas kaip meskino...
Atsakyti
Nepyk, bet tikrai juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
MissK, lotuliukas.gif turi zirkles, tai bent su jom apkirpt krutine, o jei kokia masinele turi - nu imk ir nuskusk palikdama siek tiek sijono ax.gif
Atsakyti
Ai paliksiu kol kas taip - po savaites turetumem juros lygi pasiekt ir tropini klimata, tai manau ilgai netruks nauja kaili uzsiaugint, o tada jau viska kaip priklauso sutvarkysiu. Kol kas pajuokinsim zmones ir patys save lotuliukas.gif
Atsakyti
Miss K, pavarei lotuliukas.gif

Panele_Smila, kiek km nubėgat kartu? Aš svarstau ar man verta imt kartu. bet manau 8km neatlaikytų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gliukas: 21 gegužės 2014 - 10:59
QUOTE(Gliukas @ 2014 05 21, 10:57)
Panele_Smila, kiek km nubėgat kartu? Aš svarstau ar man verta imt kartu. bet manau 8km neatlaikytų  rolleyes.gif

Po 3-4 km 2-3 k. per sav.
Atsakyti
Labutis smile.gif Į savo gretas priimat tik dokumentinius šunelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambersitta @ 2014 05 21, 18:24)
Labutis  smile.gif Į savo gretas priimat tik dokumentinius šunelius?  4u.gif

Renkasi čia visokių smile.gif Sveiki atvykę 4u.gif Prisistatykit, pasirodykit smile.gif
Atsakyti
Na, mes kartu dar tik savaitė smile.gif Viskas įdomu ir nauja, nes nei aš, nei mano šeimyniškiai iki šiol su tokiu specifinės veislės šuneliu patirties neturėjome smile.gif Tiek daug dar klausimų kyla, o juk mažajam džiaugsmeliui norisi visa ko geriausio 4u.gif

Mažylio vardas Eiras, gimėm 03.16, tad dabar jau kiek daugiau nei du mėnesiai smile.gif Pirmas skiepukas jau yra, su nekantrumu laukiame antro smile.gif Eirą labai mylim, bet stengiamės per daug nelepinti 4u.gif O jis pas mus tikras išdykėlis, nė akimirkos nenori būt paleistas iš akių - tik pabandyk išeiti iš virtuvės, kur laikome jo guolį, dubenėlius ir palutes, tai ant visų namų skamba serenados ax.gif Kandžioja viską kas papuola, nuo rankų, kojų iki drabužių ir spintelių smile.gif Nors ko norėti, šuniukas dar juk mažas ir nesupranta smile.gif Po truputį pratinamės jau eiti į lauką, ir viskas šiaip kaip ir gerai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas, gražuoli Eirai 4u.gif wub.gif Forumas yra kiek apmiręs, bet ateina vis kas nors, taip kad klauskit, jei kas bus įdomu, pasirodykit, nes mes mažuliukų pasiilgstam smile.gif Draugiški šeimininkai renkasi šitam forume, o šunų yra visokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliukas @ 2014 05 21, 10:57)
Miss K, pavarei  lotuliukas.gif

Panele_Smila, kiek km nubėgat kartu? Aš svarstau ar man verta imt kartu. bet manau 8km neatlaikytų  rolleyes.gif

8km pradziai manau kiek per daug butu. Tulku nubega 10km, bet jei 10km begam tris kartus per savaite, tai ketvirtam begimui ta savaite nebepasiraso. Zodziu, atradau Tulku ribas smile.gif nors seniai begiojom jau, dabar tai tik ejima i kalna praktikuojam. 30km per diena, 4 kartus per savaite - Tulku riba. Visa kita iki tol nueina tvarkingai.
Atsakyti
Sveikos mielos SM nares smile.gif Issirinkome sia veisle, bet neramina vienas dalykas, kadangi dirbam ir gyvenam skirtinguose miesto galuose, ar nebutu bėda, jei isigyta suniuka (turim nusiziureje 2 men. vestuka) nuo pat pradziu vedziotume tik 2 kartus per diena- ryte ir vakare, dienos metu paliekant jam palute? Kadangi kitoms veislems kaip aiskino veisejai, privaloma i lauka vesti 3 kartus per diena...
Atsakyti