As tai patarsiu is praktines puses - jei suo sveria 10kg, tai pirkti 'priekine bagazine' (https://www.google.com.pe/search?q=front+rack&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=-VuKU-W_La6_sQTtsoCAAw&ved=0CAgQ_AUoAQ) ir ant jos ta krepsi montuot, bo pakabintas toks monstras nulus viena diena. jei jau kabint, tada reikia tokio krepsio, kuris ne tik ant vairo kabo, bet ir turi 'atramos taska' i rema.
Del laviravimu... Iprantama, nors tikrai kiek sunkiau nei be krepsio.
UK krepšių nekabona be to pado, nes safety first
Krepšiukas gali nutrūkti, įsivelti į ratą ir amba karamba
Mes kai pirkom dviračius, tai aš po kelių bandymų radau tokį mano paauglystę primenantį. Tai pardavėjui ir sakau: Jei būtų raudonas ir stabdžiai veiktų pedalus sukant atgal, būtų kaipmano jaunystės dviratis. Oh no no, Ma'am, too dangerous. DabRtiniais laikais niekas tokių stabdžių nebegamina, nes vienos nelaimės per juos. Nesakiau, kad pusė Lietuvos kaimo gyventojų tokiais važinėja (kita pusė vaikšto pėstute). Nu žodžiu, nukrypau nuo temos 
Atėjau patarimo. Džiuguiprasidėjo sloga ir čiaudo. Jau senokai. Kaip jam pagelbėti
Ir kodėl nesakot, kad ta lrmpų nuotr. taip ištampė psl.?! Man per mobiluąją versiją kuo puikiausiai rodo

Atėjau patarimo. Džiuguiprasidėjo sloga ir čiaudo. Jau senokai. Kaip jam pagelbėti

Ir kodėl nesakot, kad ta lrmpų nuotr. taip ištampė psl.?! Man per mobiluąją versiją kuo puikiausiai rodo

QUOTE(panele_smila @ 2014 06 03, 13:03)
UK krepšių nekabona be to pado, nes safety first
Krepšiukas gali nutrūkti, įsivelti į ratą ir amba karamba
Mes kai pirkom dviračius, tai aš po kelių bandymų radau tokį mano paauglystę primenantį. Tai pardavėjui ir sakau: Jei būtų raudonas ir stabdžiai veiktų pedalus sukant atgal, būtų kaipmano jaunystės dviratis. Oh no no, Ma'am, too dangerous. DabRtiniais laikais niekas tokių stabdžių nebegamina, nes vienos nelaimės per juos. Nesakiau, kad pusė Lietuvos kaimo gyventojų tokiais važinėja (kita pusė vaikšto pėstute). Nu žodžiu, nukrypau nuo temos 

istorija apie lietuvisku kaimu dviracius, o dar kokie jie senumo buna - gi is kartos i karta persiduoda

del Dziugo

QUOTE(gold_fish @ 2014 06 03, 16:08)
istorija apie lietuvisku kaimu dviracius, o dar kokie jie senumo buna - gi is kartos i karta persiduoda
del Dziugo
yra ten pas jus kokio Pertusino?
o ar kosulys yra? nes jei taip, itarciau sunu kosuli ir reiktu keliaut pas vet.... gal dar kokia cesnako skiltele sugrusk
daugiau nezinau, nebent dar koki vistienos bulijona gali isvirti, iskart sakau manes neklausk, kaip ta padaryti, nes nemoku 

del Dziugo

Turiu vaikiško gysločių sirupo Hedelix. Kosėt nekosėjo. Skaičiau jau apie šunidžių kosulį, tai ne tas pats.
Sakai, sultinio

QUOTE(panele_smila @ 2014 06 03, 19:33)
Turiu vaikiško gysločių sirupo Hedelix. Kosėt nekosėjo. Skaičiau jau apie šunidžių kosulį, tai ne tas pats.
Sakai, sultinio
Sakai, sultinio

tai duok ta vaikiska. O del sultinio, nu ka as zinau, skysciai

Sveiki
Prieš porą dienų išgyvenau tikrą košmarą, neduokdie kam nors tai patirti
maniau, kad neteksiu mūsų baltukių, abiejų iš karto. Paspringo šunės, abi vienu metu. Taip baisiai dar nėra buvę. Vyras puolė Aprilę gelbėt, aš Didę. Net nemačiau kaip Aprilei praėjo, tik girdėjau vyro balsą - jau gerai, jau gerai... Puoliau į paniką, kai nebegalėjau nieko Didei padaryt. Ji suglebo, visa kaip skuduriukas be kaulų buvo, putos iš burnytės pradėjo veržtis, nebekvėpavo. Taip klykiau, kad ilgai po to dar kūkčiojau. Negaliu net rašyt neašarodama
siaubas. Kaip padėt tokioj situacijoj? Puoliau į paniką, kai supratau, kad nežinau ką daryt - bandyt ištraukt ar bandyt gilyn nustumt užstrigusį kąsnį? Pamačiau, kad neištrauksiu, purtymas žemyn galva irgi nepadėjo, pradėjau masažuot kaklą žemyn. Laikydama ją rankose pajutau, kad pradeda kvėpuot, tvirtėt visa, praėjo tas suglebimas kūnelio. Aprilė atsigavo greičiau ir jau lakstė panikuodama aplink mane su Dide. Aš vis dar bijau joms net maisto duot, kai užmiega vis tikrinu ar tikrai miega, ar kvėpuoja
Dar niekada nebuvau taip išsigandus. Prieš akis iškilo tas vaizdas, kaip Rodis per GM buvo paspringęs, prisiminiau ką darė Kroja. Brrrr, eina sau, niekam niekam taip daugiau!

Prieš porą dienų išgyvenau tikrą košmarą, neduokdie kam nors tai patirti

Voveriuk
O ką jos valgė? Sausgyslinį kaulą?

Sveikos
Voveriai
aciu Dievui viskas gerai baigesi.
Kai gyvena ne vienas suo ir yra edrunai, jos ryja ta sausa maista , net nekramtydamos, ir lekia tikrint ar kitos jau suede, gal kas liko, gal dar klius, gal atimsiu. Turiu ne viena tokia edike, tai stebiu, kai jos valgo. Ravena esu ne viena kart purcius uz koju ir grudus pirstus i gerkle. rami esu tik del Juno ir Laumes- neispasakytos inteligentes eda 10min. bet prie ju bliudu niekas net nebando artintis, nes jos grieztai pastato lindikus i vieta.
O pas mus Laume susipjove su Juno del kamuolio , rimtai taip teko skirti, gerai kad viskas ivyko mums esant, o tai neaisku kuo butu pasibaige

Voveriai

Kai gyvena ne vienas suo ir yra edrunai, jos ryja ta sausa maista , net nekramtydamos, ir lekia tikrint ar kitos jau suede, gal kas liko, gal dar klius, gal atimsiu. Turiu ne viena tokia edike, tai stebiu, kai jos valgo. Ravena esu ne viena kart purcius uz koju ir grudus pirstus i gerkle. rami esu tik del Juno ir Laumes- neispasakytos inteligentes eda 10min. bet prie ju bliudu niekas net nebando artintis, nes jos grieztai pastato lindikus i vieta.
O pas mus Laume susipjove su Juno del kamuolio , rimtai taip teko skirti, gerai kad viskas ivyko mums esant, o tai neaisku kuo butu pasibaige

Tas ir yra, kad mūsiškės griebia viską ir ryja net nekramčiusios
Tokius mažiukus kukulius-kotletukus pagavo ir prarijo
Sausiaką tik pakramto. Jokių kaulų griaužimui tų sausgyslinių seniai nebeduodu, nes jau buvo bėdų

o jei voveriuk
bet gerai kad viskas laimingai baigesi.
Liuka, ir ka cia taviskes damos sugalvojo

Liuka, ir ka cia taviskes damos sugalvojo

Aš atsimenu, kad yra voverės kažkuri baltoji springus su sausgysliniu. Džiugas irgi yra. Nebeduodu daugiau tokių skanėstų.
Liuka, o tau šunys dar nėra pasiskirstę hierarchijoj, kad dar pešasi?
Liuka, o tau šunys dar nėra pasiskirstę hierarchijoj, kad dar pešasi?

Pries pora savaiciu netekome savo "perliuko"
http://www.youtube.c...h?v=5Swuqnqlxgk
Susuko per para laiko,vetai nieko padaryti negalejo(paeme krauja, sake mato dvi ligas nuo erkiu,suleido priesnuodziu-sako turetu ryt jau atsigauti,po vaistu suleidimo praejus 7val. "perliukas" "išejo su viskam")... sake jam buvo žaibinė Babeziozė........Jau dvi savaites kaip jo nera-bet dar namiškiai neatsigaunam....
http://www.youtube.c...h?v=5Swuqnqlxgk
Susuko per para laiko,vetai nieko padaryti negalejo(paeme krauja, sake mato dvi ligas nuo erkiu,suleido priesnuodziu-sako turetu ryt jau atsigauti,po vaistu suleidimo praejus 7val. "perliukas" "išejo su viskam")... sake jam buvo žaibinė Babeziozė........Jau dvi savaites kaip jo nera-bet dar namiškiai neatsigaunam....