Įkraunama...
Įkraunama...

Arbúzai, moliúgai, melionai, cukinijos

as kaip ir zydas[gink D----,neturiu nieko pries juos],jungiaus vakar prie kompanijos ax.gif pasetos kelios cukinijos,dalis moliugu,arbuzas sibirskije ogni,[sniegiu dar netupdziau,,melionu irgi]ir 20 agurku mirksiukas.gif nieko nemirkiau,sejau iskart i vazonchikus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 15, 11:11)
, o smulkesnėms kultūroms turiu Schetelig'e įsigytus kalpokėlius - jie ten dekoruoti žaliais lapukais, piramidės formos, turi viršūnėj angą ir apačioje, kampuose skyles sutvirtinimui ( tam, kad vėjas neišnešiotų).

kas per daiktas,gal nuoroda ar vaizdeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 balandžio 2014 - 10:13
Kai aš pasidaiginau arbūzus,tai ne seti reikejo,o sodinti blush2.gif blush2.gif Gaila ir pikta buvo,nes šakneles per skudurelį praaugusios,išimti daigo ,nepraradus dalies jų ,nebeina doh.gif .Susodinau,jau pora dienų,rodos,gyvens. smile.gif Laikysiu šiltnamyje vėliau,tai neperaugs. Nors šiaip išeina,kad auginu tik daigus,o ne arbūzus blush2.gif schmoll.gif Noro yra,o vietos jiems sodinti dorai -ne. schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 15 balandžio 2014 - 14:29
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 15, 11:15)
kas per daiktas,gal nuoroda ar vaizdeli ax.gif

prie 2.3. punkto yra kelios foto. Tai lygiai tokius pačius wink.gif
Atsakyti
gal kasnors turesite arbuzu sniegu daigeliu pardavimui?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 15, 17:11)

waw,neblogas dalykelis,bet musu kaime ner tos parduotuves,o mb prasyt ,kad veztu..,. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 15, 17:11)

Ui,ir aš tokių noriu ,gražučiai wub.gif .Man nuo sraigių daug ką reikia dangstyt ,moliūginius ypatingai anos mėgsta .
Atsakyti
M.K ir Lusasita, kaip jūsų gerai sugalvota thumbup.gif Agroplėvelė labai padeda, vienais metais agurkų daigus pasodinus buvau uždengus. Tiesiog dienomis augo. Gaudvile, o tie piešinukai netamsina daigams gyvenimo g.gif
Matuke, dienomis pas mus radiatoriai šalti, gyvatuko irgi nejungiam, tai iš kur pastovi šiluma? tai ir sugalvojau kelis bambalius pripilti šilto vandens , tarp jų sėklas marliukuose ir plastiko maišelyje, visą konstrukciją slepiu tarp pūkinės antklodės. Dar ir katinas užgula, nes jam ten minkšta. Per dvi paras viskas iki vienos sėklelės sudygo. Šiandien išsodinau arbūzus. Irgi šaknys didulės , su pincetu atsargiai išpainiojau iš marliukų, į stiklinaites, paliejau ir laukiu grožio pasirodant. O kur tiesiai sėtos sėklos į indelius ir stovi ant grindinio radiatoriaus, kuris tik vakare šiltas, tai kas kelinta tik sudygo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 04 15, 22:55)
Gaudvile, o tie piešinukai netamsina daigams gyvenimo g.gif

tam jie ir yra, kad tamsintų, nes po tais gaubtais yra didelė tikimybė nudegti wink.gif
Atsakyti
Uzmerkiau as moliugo seklas Miranda pries 3 dienas. Seklos be luobeles. Labai jos keistai atrodo, tokios minkstos pasidare. Kol kas be jokiu gyvybes zenklu. Ar taip ir turi buti g.gif Ar man mesti lauk jas? Dar nebanziau daiginti tokios rusies moliuga, tai nezinau kaip turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 04 18, 10:38)
Uzmerkiau as moliugo seklas Miranda pries 3 dienas. Seklos be luobeles. Labai jos keistai atrodo, tokios minkstos pasidare. Kol kas be jokiu gyvybes zenklu. Ar taip ir turi buti g.gif  Ar man mesti lauk jas? Dar nebanziau daiginti tokios rusies moliuga, tai nezinau kaip turetu buti.

Dejau i tablete, puikiai isdygo po 3-5 dienu
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 04 18, 10:38)
Uzmerkiau as moliugo seklas Miranda pries 3 dienas...

Pirmąjį sezoną ir aš užmerkiau sėklas be luobeles. Visos supuvo doh.gif Nuo tada tokias sėklas sėju vien į daigyklas ir po kelių dienų ant saulės jau lenda kilputės.
Atsakyti
yerena, ar jau sėti buternutus?Marinas?
Atsakyti