QUOTE(Avijacija @ 2014 04 14, 19:11)
nu suėjau vakar vakare melionų sėklas į patalus ir ramiai sau gyvenu. Žemių nedaug turiu - sakau ryt nusipirksiu ir jei kiš uodegas - kišiu į žemes. Atsidengiau šiandien vakare pažiūrėt ogi kaikurių jau uodegos baisinės

užteko paros laiko. Nu tai susinešiau visas žemes kiek turėjau ir kišau. Ryt iš kart į pardę reiks lėkt likusiems žemės. Tik va Blondi dar nerodo uodegėlių. O jų kaiptik labiausiai norėjau.

Tip top ir pas mane taip yra. Ryte įkišau ranką, pačiupinėjau, bambaliai dar šilti, reiškia viskas OK. Dar ir katinas per dieną užgulęs šildė, nereikėjo nė vištos perekšlės

Vakare, sakau, pravėdinsiu. Ogi visų snapai kaip ežiai iš marliukų kyšo

O pas mane nei indelių nenupirkta, radau kažkiek daigyklėlių, patamsiais durpių parsitempiau ir susodinau pačius ilgiausius. Kitus dar padėjau daigintis, bet gal nešildysiu nakčiai, nes ryte galiu su lapais po patalais rasti

i. Reikės kokią savaitę dar kambary laikyti, nes šiltnamyje naktys šaltos. o arbūzai dar nė krust.
Aš tai kartu pasėjau ir laukui, ir šiltnamiui. Šiltnamyje anksčiau pasodinsiu, lauke kokia savaite vėliau. Mačiau filmuke, rusai nupjauna dideliems bambaliams dugnus ir viršų ir tokį kaip mini šiltnamį padaro kiekvienam daigui. Arba po dvi plytas raudonas iš šono, kad žemė įkaistų. Sakau, gal iš plėvelės atraižų padaryti tokius sijonėlius apie daigą, kad žemė po polietilenu įkaistų nuo saulės