Įkraunama...
Įkraunama...

Arbúzai, moliúgai, melionai, cukinijos

labas vakaras,rasau pirma karta ir nezinau kur cia rasyti.noriu klausimui atsakymo y koky skyrely turiu kreiptis del to kad turiu drauga is alzyro ir man labai reikalingi patarimai ir pagalba.labai atsiprasau ir aciu jei galit nukreipti. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fetsi @ 2014 05 06, 23:22)
labas vakaras,rasau pirma karta ir nezinau kur cia rasyti.noriu klausimui atsakymo y koky skyrely turiu kreiptis del to kad turiu drauga is alzyro ir man labai reikalingi patarimai ir pagalba.labai atsiprasau ir aciu jei galit nukreipti. mirksiukas.gif

Na jei draugas arbūzas, moliūgas ar cukinja, tai pataikėt teisingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fetsi @ 2014 05 06, 23:22)

čia bandykit temos ieškot
http://www.supermama...hp?showforum=23
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 07, 09:08)
Na jei draugas arbūzas, moliūgas ar cukinja, tai pataikėt teisingai biggrin.gif

lotuliukas.gif

salta pasmus siandien, saule net nesiruosia pasirodyt tai gyvena arbuzeliai su melionais ant palanges,o tikejaus jau siandien isnest pasidegint juos i siltnami verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 05 06, 20:31)
Gal nepatiko jiems persodinimas  g.gif . Melionus reikia sėti į atskirus indelius, kuriuose jie augtų iki perkėlimo į nuolatinę vietą, nes nemėgsta kai judinamos šaknys.

Tikriausiai, sodini ir mokaisi biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 05 06, 21:36)
taip pat pasikartosiu. Pernai puikiai sudygo arbūzų sėklos šiltnamyje ir šiomis dienomis pasėjus dar lieka pakankamai laiko iki išsodinimo į dirvą. Tinkama temperatūra, apšvietimas, griekas būtų nesinaudoti.

Nusipirkau dar šių sėklų: arbūzai Rosario F1 ir melionai Melba.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 05 07, 14:40)
Nusipirkau dar šių sėklų: arbūzai Rosario F1 ir melionai Melba.

nevelu dar set g.gif sakau galman dar irgi mazokai bet jau abejoju ar nevelu g.gif
Atsakyti
Grazus aprasymas arbuzu Rosario F1 ir melionu Melba. Reiks sarasiukas ateiciai darytis, simet praktiskai sejau ta ka radau per seklu ispardavimus, o radau ne ka. Dar ziuresiu kaip pavyks auginti, ruosiuos lauke po priedanga pradziai... po to matysiu kaip tilps. Simet kaip ir neplanavau auginti nei arbuzu, nei moliugu, tik cukinijas. Dabar dar galvoju kur sukysiu 6 moliugu daigus ir keturis arbuzu, nes vietos tai oi kaip jie uzima. Kaip manote ant komposto kruvos galima koks moliugas uztupdyti? Viena arbuza dar ruosiuos sodinti i balkona , tikiuos 15 l kibiro pakaks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rslaima: 07 gegužės 2014 - 20:16
ikisau i zeme kelias moliugu seklas, bet jos per dvi savaites jokiu gyvybes zenklu neparode, tai as ta indeli i nestiklinta balkona istremiau. Savaite per visas salnas ten stovejo, siandien susiruosiau zeme ismesti, ziuriu- kad sekla su 1 cm saknele tupi. Tai pastaciau ja siltai. Ar ji dar rodys gyvybes zenklus, ar mesti ja lauk? Gal atsigaus? Kazkokia ji mieganti ten. Ar kam taip buve, kad is mieganciu seklu normalus daigai vystosi?
Atsakyti
isikaliau i galva, kad moliugus sodinsit geguzes vidury mazdaug( na tarkim antroj men. pusej). Arbuzus veliau, geguzes gale, ar net birzelio pradzioj, melionus panasiai, kaip ir arbuzus ( na dar pagal orus ziuresit, bet lyg pranesa gerus) O kaip su cukinijom? Per kelias temas buvo pamineta, kad vos ne dabar, ar jos maziau jautrios saltesniam orui? Ir jei pas mane jos nesenai isdygusios teturi 1 tikra lapeli, geriau dabar nesodinti, o laukti, kol tu lapeliu daugiau isleis? Ir kiek?
Atsakyti
rslaima, moliūgus ant komposto laisvai sodint galit. O arbūzo kibire bent aš neįsivaizduoju..

Pasėjau NET penkias cukinijas. Iš pradžių įkišau dvi, paskui pagalvojau, kad šiemet paukščiukų mamikė prisipirko kaip už tėvynę, mažu vėl žąsys kišenius kraustys - dar tris įkišau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2014 - 21:00
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 21:36)
rslaima,.

Pasėjau NET penkias cukinijas. Iš pradžių įkišau dvi, paskui pagalvojau, kad šiemet paukščiukų mamikė prisipirko kaip už tėvynę, mažu vėl žąsys kišenius kraustys - dar tris įkišau  smile.gif

Kaip faina, pamenu kaip pernai pasakojot thumbup.gif .

Mano ir cukinijos jau didelės. Pabėriau saują, nes pernai blogai dygo, tai dabar visos išdygo - kiaulystės dėsnis visada suveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 07, 21:36)
rslaima, moliūgus ant komposto laisvai sodint galit. O arbūzo kibire bent aš neįsivaizduoju..

Pasėjau NET penkias cukinijas. Iš pradžių įkišau dvi, paskui pagalvojau, kad šiemet paukščiukų mamikė prisipirko kaip už tėvynę, mažu vėl žąsys kišenius kraustys - dar tris įkišau  smile.gif

o aš TIK penkias smile.gif būtų vietos daugiau - įkiščiau dar kelias smile.gif man jos labai skanios nedidukės, jaunutės - tai sueina taip greit, kad nespėja megzt smile.gif
Atsakyti