saintlina, net negali būti kalbos

bet kai su baklažanų auginimu pati nedraugauju, tenka suktis iš padėties.
Mes matome keleriopą naudą iš tokių susitikimų sodyboje, virtuvėje prie puodų (ir laiko taupyme irgi)- pailsi nuo namiškių (visi vaikai būna tuo metu su vyrija lauke), visos mes užimtos- plovimu, pjaustymu, maišymu ir pan., bet tuo pat momentu ir atsipalaiduojame (virtuvėje nereikia aukštakulnių, makiažo bei suknelės) plepėdamos. Kiekvieną savaitgalį vienas naujas receptas. Sunku nusakyti tą jausmą, ryšį, bet virtuvė suartima žmones bei teikia džiaugsmo ir apčiuopiamą naudą- stiklainius, pilnus vasaros skonių, kuriuos galbūt ne visos ir užpildytų pavieniui.
P.S. O mūsų susitikimai prasidėjo nuo to, kad pati bijojau pasterizuoti. Yra tarp mūsų viena motera, kuri anksčiau net agurkų nežinojo/nemokėjo kaip užraugti- dabar su mielu noru eksperimentuoja su skoniais.