Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mansunku @ 2014 03 22, 19:42)

cia irgi citata
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 19:40)
o kai religiniu deka gresia buti uzdraustas nestumo nutraukimas, nejaugi irgi px?

šitas dalykas man irgi baimę sukėlė. Taip yra dėl to, kad jie nesupranta moters pasirinkimo laivės.
Tarkim, vyresniame amžiuje užkimba, kai jau nėra sveikatos nėštumui, yra visokių papildomų ligų, o "daktarai" negavę kyšių, nustato, kad gali gimdyti. Ir pirmyn doh.gif
čia būtų kaip su neįgalumo nustatymu.
Siaubas.
Be to, būna visokių situacijų.
Šiuo atveju į moterį žvelgiama kaip į objektą, mašiną ar vaiką, kuriam kažkas iš autoritetų nustato, kaip jai elgtis.
Nors iš tikrųjų esu prieš nėštumo nutraukimus, yra visokių būdų reguliuoti tai, bet būna išimčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 22 kovo 2014 - 19:55
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 20:40)
o kai religiniu deka gresia buti uzdraustas nestumo nutraukimas, nejaugi irgi px?

nemanau kad lt uždraus. per skysti kiaušiai to ten kaip jis tamasevakis kas jis ten. fek.
nu jei ir uždraus, negimdys vistiek kam nereiks. latvija čia pat.
aišku, aborto darymo vieta yra ne esmė, tiesiog būtu bjauru kad kažkokie diedai apsiseilėjè sprendžia už mus, ane? bet manau kad ne iš didelės meilės dievui anie taškosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 22, 19:57)
tiesiog būtu bjauru kad kažkokie diedai apsiseilėjè sprendžia už mus, ane? bet manau kad ne iš didelės meilės dievui anie taškosi schmoll.gif

Nori kontroliuoti, valdyti, pasijausti pranašesniais, teisingesniais, viską išmanančiais.Dievais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 20:48)

lotuliukas.gif , ir iš kur tu trauki tokius dalykėlius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 22, 20:59)
Nori  kontroliuoti, valdyti, pasijausti pranašesniais, teisingesniais, viską išmanančiais.Dievais  blink.gif

kažkodėl man vaizdas, kad tamasevskis parėjès duoda snukin bobai. jei ne snukin tai stalan su kumščiu.
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 22, 20:03)

prajuokinai biggrin.gif aš jo nepažįstu, nu bet psichologai pasakytų , iš žmogaus elgesio dažnai matosi. Nu gal viešai nesakytų, o tik pagalvotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 22 kovo 2014 - 20:10
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 18:29)
kad dazniausia didzioji dalis tu kurie tiki, realiai net nezino i ka jie tiki. tas toks newaginis religingumas. cia medi stovi apsikabines, cia koki akmeni kisenej nesiojas, death metal maikute uzsidejes gitara brazdina, o kita diena horoskopa paskaites eina vaika krikstyti. taip galima testi iki begalybes.

as vistik nesu labai tolerantiska. tenka uzsimerkti. nes kai per daug atsimerkiu man sekundziu greitumu darosi bloga.

Čia kažkiek apie mane, ar aš pernelyg susireikšminu? Nes pasijaučiau kaip BS, kaltinama už tai, kad netiki. Aš žinau, kuo tikiu. Pačiai man su jokiu spaudimu neteko susidurt, nors mes su broliu vieninteliai nepriėję pirmos komunijos iš visų pusbrolių ir pusserių. Pasirodo, mano giminė tolerantiška. Nors tas džiugu. Lil·ith, sakai, kad tikintys jaučia, netikintys mąsto. Tikrai nepažįsti nei vieno tikinčio protingo žmogaus?
Tai vis dėl to, ką reiškia: No shit, Sherlock? Ar kaip sakė Notmiau, ar kaip Spanguolė? g.gif
O kvailioti man patinka. Ir žvengti. Džiaugiuosi, kai sutinku žmogų, su kuriuo sutampa humoro jausmas. Labai norėčiau į tą muziejų Edinburge, jaučiu būčiau išsišiepus beždžionė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 17:24)
cia tiktu tas 'no shit, Sherlock'  smile.gif

Arba "poor thing". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 20:48)

Čia dar vienas afigienas talIAntas..... [žiaugčioja]

Kam tas mąstymas, kad va čia tai jau gerai, teisingai ir rūžavai?
Tikėjimas gi ne tik debilėliams
Yra protingų, protongesnių, jei jau imt 'matuot', kurie tiki

Tų minimų, kurie kažką grūda yra, bet irgi- man nelabai teko sutikt, nors bendrauju ne su vienu, kuris gan religingas žmogus.
O tie kurie netiki, tas plėšymasis, kad va aš tai kažkas geriau, aukščiau, protingiau, nes AŠ va tom jūsų nesąmonėm netikiu
Nu netikėk. Bet nx plėšytis, jei jau protingesnis ir visokesnis už tūpą, akis plėšantį, į protą atvest bandantį klapčiuką?

Duok durniui kelią, gi!

Liūdesys, kažkokia lengva panika apėmus šian.
Pilvas didėjantis gąsdina, baugina ateitis su juo ir po jo..
Atsakyti
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 22, 19:49)
šitas dalykas man irgi baimę sukėlė. Taip yra dėl to, kad jie nesupranta moters  pasirinkimo laivės.

Nemanau, kad Lietuvoje realiai gali uždrausti.Gali tik padiskutuoti ir pasireklamuoti.Manau, kad tos, kurioms reikės aborto, visada ras būdų ir Lietuvoje. Lygiai kaip dabar yra abortų 20,25, 30 nėštumo savaičių.Tik ,aišku, nelegalių.
Atsakyti
Lining- frazė mano biggrin.gif (nu pavogta iš originalo), tai manim tikėk biggrin.gif
Nea, rimtai, tai ir reiškia, kaip paaiškinau.
Pvz stovi su kažkuo prie lango...lyja... Rūkai (ar morką grauži)... Tas antras sako- "lyja..."
Nu tai jei ir nesakai, tai pagalvoji- no shit sherlock, tipo-gerai, kad pasakei, o aš galvojau sninga, bl!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 22 kovo 2014 - 20:20
QUOTE(Lining @ 2014 03 22, 20:11)
Nes pasijaučiau kaip BS, kaltinama už tai, kad netiki.

Bent jau šitame forume niekas BS nekaltina, jos pasirinkimas ką tikėti ar netikėti ir kaip dėl to jaustis smile.gif
Kitas gali netikėti ir užjausti tikinčius, kitas - netikėti ir toleruoti kitaip mąstančius suprasdamas, kad žmonės pasaulyje yra skirtingi ir turi skirtingų motyvų tikėti ar netikėti, kitas - netikėti ir kovoti su tikinčiais, kad jam leistų netikėti, kitas - netikėti ir nuvertinti tikinčius. Visaip būna. Pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(mansunku @ 2014 03 22, 20:15)
Nemanau, kad Lietuvoje realiai gali uždrausti.Gali tik padiskutuoti ir pasireklamuoti.Manau, kad tos, kurioms reikės aborto, visada ras būdų ir Lietuvoje. Lygiai kaip dabar yra abortų 20,25, 30 nėštumo savaičių.Tik ,aišku, nelegalių.

Nelegalus abortas man žiauriai skamba, kaip kokia senovė, asocijuojasi su tamsa, mirtimi, kančia, skurdu ir pan.
Atsakyti