Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 22, 23:51)

tave terapina. "BS tai turbut skausminga tema" lol.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 22, 21:07)
Žodžiu... doh.gif  Mano nerimo kontekste, tai iš viso.

Tu kaip iš senovinių komedijų personažas. Kur būna tokia rimta perdėm įsitempus moteriškė, ir vis pakliūna į kvailas net vaikiškas situacijas smile.gif
Kaimynas pagalvos kad vojaristė smile.gif Prisiminiau kaip paauglė būdama eidavau per balkoną žiūrėt į kaimynų balkoną, ten būdavo durys atidarytos, ir matydavosi kambarys. Ir ten bernas toks fainas gyveno. Vieną kartą iškišau galvą, o jis guli ant sofos ir žiūri tiesiai į mane, irgi pamojavo. Jau bliamba kaip gėda būdavo paskui, kai susitikdavau jį laiptinėj.
Papildyta:
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 22, 19:05)
niekada nesidomėjau religija kaip mokslu ir nestudijavau Biblijos. Tiesiog visada kažkuo tikėjau. Ir man tai padėdavo sunkiose situacijose. Sakoma, kad vaikams sveika kažkuo tikėti. Tai padeda ištverti sunkias situacijas.

Nu taip, ir psichai sako, kad tikėjimas svarbus dalykas, padedantis išgyvent pvz visokiems depresikams, savižudžiams ir pan.
Aš tai iš viso nesuprantu diskusijų apie tai. Čia kaip diskutuot apie tai ko nėra. Kažkaip visas kalbas apie tai praleidžiu, o kas kuo tiki, ar netiki, man visiškai jokio skirtumo. Labiau suerzina tik, kai pradeda daug ir plačiai su visais terminais šnekėt apie visą tą teologiją, moksliškai, su citatom. Kai jau fanatiškai atrodo.

Prisiverčiau į kino pavasarį nueit. Bet tokį filmą depresišką pataikiau, apie Norilską. Šių dienų kontekste, ta šlykšti rusiška realybė, dar užpoliarinė dargana ir sieros ežerai. Nu fui fui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kliomba: 23 kovo 2014 - 02:40
QUOTE(kliomba @ 2014 03 23, 02:37)
Tu kaip iš senovinių komedijų personažas. Kur būna tokia rimta perdėm įsitempus moteriškė, ir vis pakliūna į kvailas net vaikiškas situacijas smile.gif
Kaimynas pagalvos kad vojaristė smile.gif Prisiminiau kaip paauglė būdama eidavau per balkoną žiūrėt į kaimynų balkoną, ten būdavo durys atidarytos, ir matydavosi kambarys. Ir ten bernas toks fainas gyveno. Vieną kartą iškišau galvą, o jis guli ant sofos ir žiūri tiesiai į mane, irgi pamojavo. Jau bliamba kaip gėda būdavo paskui, kai susitikdavau jį laiptinėj.

lotuliukas.gif

Pravažinėjau dviračiu vakar ir jau šiandien. Toks fainas oras, dar nežydi niekas, bet toks jau jau pavasaris... Tik kažkoks lengvas nerimukas kabinasi, tos nuolat drebančios rankos jau užkniso, ir vis kas sugalvoja paklaust: kodėl tavo rankos dreba? doh.gif
O į linksmų istorijų temą papasakosiu, kaip šią savaitę ėjau į polikliniką. Žodžiu, ateinu, nusirengiu pirmam aukšte paltą, užlipu į trečią, paslankioju koridoriais, žmonių milijonas, randu kabinetą. Užeinu, sakau aš pas tokią ir tokią gydytoją, seselė šypsosi kažkaip keistai ir sako, ji šiandien nedirba, kažką sumaišėt, aš pasipiktinus aiškinuosi, o ji vis šypsosi. Paskui sako, gal registratūroj klauskit. Sakau, gerai. Einu į registratūrą ir pyst apsižiūriu, kad aš be sijono unsure.gif Juodos pėdkelnės ir megztukas. unsure.gif Apsivyniojau šaliku ir moviau į rūbinę. O ten bobos žvengia. Keisčiausia, kad man niekas nepasakė. O finalas: poliklinikoj aš apskritai turėjau būt ne tą dieną, o apskritai, vasario mėnesį. biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Lining, lotuliukas.gif doh.gif . tokia situacija - vienas iš nesmagiausiu mano sapnu/košmaru biggrin.gif . o tu realybėj pavarei biggrin.gif . megztinis ilgokas turbūt buvo, nes nu blyn, gi būtum pajautus kad subinei vėsoka g.gif

Pinot, apie tave tai jau tyliu lotuliukas.gif . nu tik tiek, manau kaimynas patenkintas liko, kad domisi moteriškès juo. net pro žiūronus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 23:54)

neterapinu , vadinčiau gal savo nuomonės išsakymu. Kodėl turėčiau slėpti, kad man įdomu psichologija ir turiu savo nuomonę, nebūtinai teisingą, apie viską? Na, kaip ir jūs kad pasisakot rolleyes.gif
O profesionaliam terapinimui forumo terpė , manau, kad netinka. Nes nesimato kūno reakcijų, nelabai gyva.
O ir šiaip esu už tai, kad didžiausią įtaką į terapinimosi sėkmę deda pats klientas, jo pastangos. Terapeutas tik užveda ant kelio, pastiprina, parodo, kaip jis mato. Aišku, jis ir jo profesionalumas irgi labai svarbu. Bet žmogus visada nori tikėti , kad jis pats gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 23, 10:14)
Lining,  lotuliukas.gif  doh.gif . tokia situacija - vienas iš nesmagiausiu mano sapnu/košmaru biggrin.gif . o tu realybėj pavarei biggrin.gif . megztinis ilgokas turbūt buvo, nes nu blyn, gi būtum pajautus kad subinei vėsoka g.gif

Ne, trumpas. Žinok, kai pamačiau, tai pirma mintis ir buvo: tai iš tiesų nevyksta, ir kažkoks nerealumo jausmas apėmė. Bet aš nešioju pėdkelnes 100 denų, tai nešalta buvo. Be to, nesusinepatoginau labai, nes apatiniai tai tokie juodi šortukai buvo. Visa laimė biggrin.gif
Atsakyti

Nu taip, ir psichai sako, kad tikėjimas svarbus dalykas, padedantis išgyvent pvz visokiems depresikams, savižudžiams ir pan.
Aš tai iš viso nesuprantu diskusijų apie tai. Čia kaip diskutuot apie tai ko nėra. Kažkaip visas kalbas apie tai praleidžiu, o kas kuo tiki, ar netiki, man visiškai jokio skirtumo. Labiau suerzina tik, kai pradeda daug ir plačiai su visais terminais šnekėt apie visą tą teologiją, moksliškai, su citatom. Kai jau fanatiškai atrodo.

Ir kas keisčiausia, kai moksliškai apie teologiją, su citatom kalba tie, kurie kovoja, kad jiems leistų netikėti. Čia gal panašiai, kaip alkoholikų žmonos viską žino apie kablį ir daug kitokių įdomybių ir su tuo nuolat kovoja.
Bad Seeds čia aš ne apie tave, o bendrai. Atleisk, kad tą temą vystau. man ji irgi aktuali.
Mačiau, kad Nimfomanė jau yra internete. Bet nelabai noriu pradėt žiūrėt, nes prisiskaičiau, kad labai jau depresiškas filmas. Kino teatre būtų kitaip, kitoks žiūrėjimas, labiau įsijauti.
Papildyta:
QUOTE(Lining @ 2014 03 23, 10:40)
Ne, trumpas. Žinok, kai pamačiau, tai pirma mintis ir buvo: tai iš tiesų nevyksta, ir kažkoks nerealumo jausmas apėmė. Bet aš nešioju pėdkelnes 100 denų, tai nešalta buvo. Be to, nesusinepatoginau labai, nes apatiniai tai tokie juodi šortukai buvo. Visa laimė  biggrin.gif

Esu vaikščiojusi su išvirkščiu megztiniu (tamsiai mėlynu), etiketė šone nenukirpta tabalavo.
O šiaip kai labai visur skubu, veiksmai automatizuojasi, kartais apsižiūriu, ar iš viso megztinį apsirengiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 23, 10:45)

Esu vaikščiojusi su išvirkščiu megztiniu (tamsiai mėlynu), etiketė šone nenukirpta tabalavo.
O šiaip kai labai visur skubu, veiksmai automatizuojasi, kartais apsižiūriu, ar iš viso megztinį apsirengiau  cool.gif

Mano antra puse sugebejo kelnes priekiu ant uzpakalio apsimaut ir i miesta iseit. Kelnes treningines, tai nepajuto, kol nepasigedo kiseniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2014 03 23, 10:53)
Mano antra puse sugebejo kelnes priekiu ant uzpakalio apsimaut ir i miesta iseit. Kelnes treningines, tai nepajuto, kol nepasigedo kiseniu  lotuliukas.gif

O, Tapyrai, tavo antra pusė anglas? Tai jam irgi niekas nepasakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 23:54)

tegul terapina. aš tokiais atvejais filosofiškai žiūriu. kaip aš turiu poreikį kartais apie save pakalbėti, taip kiti turi poreikį apie kitus pakalbėti, painterpretuoti, stabtelėti tie kokia nors mintimi ar istorija, ją papreparuoti iš savo požiūrio taško, tuo iš tikro kalbėdami apie save. man tai tikrai netrukdo. kartais įdomu iš šalies paskaityti.

Prisiverčiau į kino pavasarį nueit. Bet tokį filmą depresišką pataikiau, apie Norilską. Šių dienų kontekste, ta šlykšti rusiška realybė, dar užpoliarinė dargana ir sieros ežerai. Nu fui fui.

man puskė su savo didžia kinomane drauge "Gloriją" išantireklamavo, sakė, jei turi bilietus, atiduok juos kokiai nelabai gerai draugei. tai dabar tyčia eisiu smile.gif

QUOTE(avietė_ @ 2014 03 23, 10:27)
neterapinu , vadinčiau gal savo nuomonės išsakymu. Kodėl turėčiau slėpti, kad man įdomu psichologija ir turiu savo nuomonę, nebūtinai teisingą, apie viską? Na, kaip ir jūs kad pasisakot  rolleyes.gif

man būna visai įdomu paskaityti, tik atrodo, kad dažniausiai išsakai knygines teorijas, bandydama jas perpasakoti ir pritaikyti universaliai, nutolusiai, negyvai ir atsietai nuo pašnekovo. t.y. Tave skaitydama patiriu jausmą, kad visada rašai apie save, o ne apie kitą, į kurio žodžius reaguoji, t.y. per save vieną perleidi. gražu, kad turi Tave kabinantį užsiėmimą smile.gif

oponentai domisi sritimi, kurią kritikuoja. mano galva, taip ir turi būti, o ne atmetinėt nepasidomėjus kritikuojamu turiniu. man religija nuo vaikystės buvo įdomi sritis, tik suvokimas, kas vyksta, atėjo vėliau. uždavinėdavau nepatogius klausimus, už ką gaudavau lupti smile.gif

nepykstu dėl nieko, vystykit kurlink norit smile.gif

aš tai su šlepetėm kartais iš namų į darbą nuvažiuoju. nebesijaudinu, nes darbe visada yra šimtas batelių.

Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 23, 11:28)
- tegul terapina. aš tokiais atvejais filosofiškai žiūriu. kaip aš turiu poreikį kartais apie save pakalbėti, taip kiti turi poreikį apie kitus pakalbėti, painterpretuoti, stabtelėti tie kokia nors mintimi ar istorija, ją papreparuoti iš savo požiūrio taško, tuo iš tikro kalbėdami apie save.
- man būna visai įdomu paskaityti, tik atrodo, kad dažniausiai išsakai knygines teorijas, bandydama jas perpasakoti ir pritaikyti universaliai, nutolusiai, negyvai ir atsietai nuo pašnekovo. t.y. Tave skaitydama patiriu jausmą, kad visada rašai apie save, o ne apie kitą, į kurio žodžius reaguoji, t.y. per save vieną perleidi. gražu, kad turi Tave kabinantį užsiėmimą smile.gif

-nepykstu dėl nieko, vystykit kurlink norit smile.gif

- tavo sveikas požiūris smile.gif iš tikrųjų ką matome kitame, tai turime ir savyje, t.y. kalbėdami apie kitus iš tikrųjų kalbame apie save.
- iš tikrųjų rašau daugiau apie save, savo nuomonę, nes nesijaučiu ką nors čia gerai pažįstanti.
- 4u.gif
Atsakyti