QUOTE(mansunku @ 2014 03 22, 19:42)
Šachmatų, šokių, karate būrelis, jei tokį sprendimą priima mokykla taip pat apmokamas iš mokyklos (valstybės) lėšų. Kiekvienoje mokykloje yra tokių būrelių, už kuriuos nereikia mokėti tėvams.
Maldų mokomi yra pradinukai, o vyresnių klasių mokomi būtent to, apie ką Tu norėtum, kad būtų mokomi.
Tikybos mokyme svarbu ne žinių perdavimas ar moralės mokymas, bet mokymas(-is) atpažinti ir svarstyti visuomenės, asmens ir egzistencines problemas, jų svarbą gyvenamame laike, žmogaus troškimus, jo orumo, savivertės ir pagarbos kitam būtinybę. Vienas svarbiausių kompetencijos dėmenų yra teigiamos nuostatos. Toks ugdymas(-is) grindžiamas patirtimi, pažinimu, išgyvenimu ir veikla. Skatinama mokinių refleksija, kritinis mąstymas, atsakomybės prisiėmimas savarankiškai sprendžiant problemas.
(Tai citata)
jei priima sprendimą, jei nutaria. jei jei jei. o tikyba - automatu. jauti skirtumą?
Tu pateiki citatą, t.y. tai, kaip turi būti, bet nėra. gal kada iki pensijos ir sulauksiu.
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 22, 20:34)
Bent jau šitame forume niekas BS nekaltina, jos pasirinkimas ką tikėti ar netikėti ir kaip dėl to jaustis
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 22, 21:07)
Šiandien lengvai "prisidirbau".
MD sako žiūrėdamas pro langą, ateik, pažiūrėk, kaip kaimynas sukūdo. Aš žiūriu, matau liekną, aukštą, pražilusį vyriškį, nei kiek nepanašų į kaimyną. Sakau, čia ne jis, anas buvo storas ir nepražilęs. Pradėjom ginčytis, aišku. Tada aš, kadangi norėjau iš smalsumo įsitikinti, pasiėmiau D medžioklinius žiūronus. Apžiūrinėju, nu ne jis man, ir viskas. Pasikeitęs po žiemos neatpažįstamai. Besiginčijant prisiplojau su žiūronais net prie lango, o kaimynas pamatė, stabtelėjo ir pamojavo. Per žiūronus atrodė, kad tiesiog man tiesiai į nosį. Sprukau nuo lango. dabar dievaži, galvos, kaimynka juo susidomėjo, kad net žiūronus pasiėmė.
Žodžiu...

Mano nerimo kontekste, tai iš viso.
man Tavo nuotykiai patinka

vis įlendi kur