Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Šiandien lengvai "prisidirbau". blink.gif
MD sako žiūrėdamas pro langą, ateik, pažiūrėk, kaip kaimynas sukūdo. Aš žiūriu, matau liekną, aukštą, pražilusį vyriškį, nei kiek nepanašų į kaimyną. Sakau, čia ne jis, anas buvo storas ir nepražilęs. Pradėjom ginčytis, aišku. Tada aš, kadangi norėjau iš smalsumo įsitikinti, pasiėmiau D medžioklinius žiūronus. Apžiūrinėju, nu ne jis man, ir viskas. Pasikeitęs po žiemos neatpažįstamai. Besiginčijant prisiplojau su žiūronais net prie lango, o kaimynas pamatė, stabtelėjo ir pamojavo. Per žiūronus atrodė, kad tiesiog man tiesiai į nosį. Sprukau nuo lango. dabar dievaži, galvos, kaimynka juo susidomėjo, kad net žiūronus pasiėmė.
Žodžiu... doh.gif Mano nerimo kontekste, tai iš viso.
Atsakyti
Pinot lotuliukas.gif tik reikėjo nesprukt biggrin.gif
Tipo ten kažką kitka tais žiūrinais apžiūrinėjai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 22, 21:31)
Pinot  lotuliukas.gif  tik reikėjo nesprukt  biggrin.gif
Tipo ten kažką kitka tais žiūrinais apžiūrinėjai  rolleyes.gif

Sprukau spontaniškai, kaip pelė, nespėjau nei pagalvot apie kitokius manevrus. dabar galvoju, ką aš galvočiau kaimyno vietoj?
Aišku, galiu sakyti, kad man px ir t.t., bet kažkodėl ne px. Be to anas ir išsišiepė. smile.gif
Atsakyti
Nesuk galvos, ką pagalvojo
Pasimirš
Jis gi irgi negali būt tikras, kad tu tikrai ten jį šnipinėjai.
Maža ką.
Mes daugiau pergyvenam dažniausiai, nei verta.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 22, 21:07)

ojergau lotuliukas.gif

kas juokingiausia,tai man idomu dabar,tai cia is tikro pasikeites kaimynas?ar kitas zmogus?
nu ka pagalvos? g.gif
kad cekava esi lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Lining @ 2014 03 22, 20:11)
Tai vis dėl to, ką reiškia: No shit, Sherlock? Ar kaip sakė Notmiau, ar kaip Spanguolė? g.gif

lietuviskai issiverstu "tai ir arkliui aisku"
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 22, 21:53)
ojergau lotuliukas.gif

kas juokingiausia,tai man idomu dabar,tai cia is tikro pasikeites kaimynas?ar kitas zmogus?
nu ka pagalvos? g.gif
kad cekava esi lotuliukas.gif

Tai tikrai buvo kaimynas, numetęs kokius 30 kg, pražilęs, todėl ir "cekavinausi".
Spėjau įsitikinti tą akimirką, kai jis pažiūrėjo man tiesiai į veidą, ir aš gėdingai sprukau. smile.gif
Dabar bus įdomu, kodėl jis taip pasikeitė. Gal kokios negandos, nors negirdėjau, kad būtų bankrutavęs, ar būtų kokių netekčių. Staigus pražilimas, gal kokia liga.

Nu negražu šnipinėti, žinau. Bet ką padarysi, kad tokia žmogaus prigimtis kartais išlenda. mano konkrečiai bobiška.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 22, 21:36)
Aišku, galiu sakyti, kad man px ir t.t., bet kažkodėl ne px. Be to anas ir išsišiepė. smile.gif

nurasyk pakvailiojimui irnesakyk.gif
jei issisiepe,reiskia prajuokinai ji
blogiau butu,jei butu susiraukes

Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 22, 22:07)
Tai tikrai buvo kaimynas, numetęs kokius 30 kg, pražilęs, todėl ir "cekavinausi".

tai gal dietos kokios laikesi
kiek suprantu,tai pagrazejes kaimynes,ne suprastejes g.gif
tai jei TAIP pasikeite,tai daug senu pazistamu I ji taip ziuri biggrin.gif ir jis pats zmogus supranta biggrin.gif todel ir issisiepe,nes suprato,kodel .ne pirma karta turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 22, 22:12)
  pasikeite,tai daug senu pazistamu I ji taip ziuri biggrin.gif ir jis pats zmogus supranta biggrin.gif todel ir issisiepe,nes suprato,kodel .ne pirma karta turbut lotuliukas.gif

Nu va, tikrai. Kokia tu fainuolė. 4u.gif
Iš šalies geriau suvokiama situacija.
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 22, 19:48)

thumbup.gif
as tai sita zinojau

http://www.youtube.c...h?v=6S8OsJOP4Bw

va,dar geresnis

http://www.youtube.c...h?v=NZQQdlPoz5g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 22 kovo 2014 - 22:25
I sios dienos temas.

Picture of the day: Artemisia Gentileschi, Judith Slaying Holofernes, 1611–12

user posted image
Atsakyti
Kaip man patinka to laikmecio paveikslai wub.gif tokie kartu ziaurus ir erotiski. Ir tamsus g.gif

Siandien raviolius viriau. Su spinatais ir rikota. Begriebiant i lekste, vienas isdribo ant grindu. Pasisaukiau suni. Jis pauoste, pasiziurejo i mane ir isleido garsa -- viaukt.
Atsakyti
QUOTE(mansunku @ 2014 03 22, 19:42)
Šachmatų, šokių, karate būrelis, jei tokį sprendimą priima mokykla taip pat apmokamas iš mokyklos (valstybės) lėšų. Kiekvienoje mokykloje yra tokių būrelių, už kuriuos nereikia mokėti tėvams.
Maldų mokomi yra pradinukai, o vyresnių klasių mokomi būtent to, apie ką Tu norėtum, kad būtų mokomi.
Tikybos mokyme svarbu ne žinių perdavimas ar moralės mokymas, bet mokymas(-is) atpažinti ir svarstyti visuomenės, asmens ir egzistencines problemas, jų svarbą gyvenamame laike, žmogaus troškimus, jo orumo, savivertės ir pagarbos kitam būtinybę. Vienas svarbiausių kompetencijos dėmenų yra teigiamos nuostatos. Toks ugdymas(-is) grindžiamas patirtimi, pažinimu, išgyvenimu ir veikla. Skatinama mokinių refleksija, kritinis mąstymas, atsakomybės prisiėmimas savarankiškai sprendžiant problemas.
(Tai citata)

jei priima sprendimą, jei nutaria. jei jei jei. o tikyba - automatu. jauti skirtumą?

Tu pateiki citatą, t.y. tai, kaip turi būti, bet nėra. gal kada iki pensijos ir sulauksiu.

QUOTE(avietė_ @ 2014 03 22, 20:34)
Bent jau šitame forume niekas BS nekaltina, jos pasirinkimas ką tikėti ar netikėti ir kaip dėl to jaustis  smile.gif

smile.gif

QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 22, 21:07)
MD sako žiūrėdamas pro langą, ateik, pažiūrėk, kaip kaimynas sukūdo. Aš žiūriu, matau liekną, aukštą, pražilusį vyriškį, nei kiek nepanašų į kaimyną. Sakau, čia ne jis, anas buvo storas  ir nepražilęs. Pradėjom ginčytis, aišku. Tada aš, kadangi norėjau iš smalsumo įsitikinti, pasiėmiau D medžioklinius žiūronus. Apžiūrinėju, nu ne jis man, ir viskas. Pasikeitęs po žiemos neatpažįstamai. Besiginčijant prisiplojau su žiūronais net prie lango, o kaimynas pamatė, stabtelėjo ir pamojavo. Per žiūronus atrodė, kad tiesiog man tiesiai į nosį. Sprukau nuo lango. dabar dievaži, galvos, kaimynka juo susidomėjo, kad net žiūronus pasiėmė.
Žodžiu... doh.gif  Mano nerimo kontekste, tai iš viso.

man Tavo nuotykiai patinka smile.gif vis įlendi kur smile.gif
Atsakyti