Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Man pvz nepatinka, dažniausiai todėl, kad sukelia neigiamas emocijas

Daug asmenybės problemų/kompleksų tai lemia.
Taip, aš pvz matau meniškumą, įdėtą darbą, smulkmenas, perteikimą
Bet čia jei apie paveikslus, skulptūras, dirbinius kažkokius
Ir patinka, kada galiu ilgiau įsistebeilyt, kokią mintį išspaust- abstraktūs, arba 'gražūs'.. Na tie kurie neigiamų jausmų nesukelia. Su gėlytėm ir bitutėm rolleyes.gif
Tų visokių eilių- aš nebais.
Nebent gražiai, tvarkingai sueiliuota ir rimuojasi biggrin.gif
Estetė? lotuliukas.gif

Ir nemėgstu gilintis. Kaip tik tą gilinimąsi bandau užmušt, su byta užtvatyt, tai bet koks, į bet ką gilinimąsis, nagrinėjimas- žingsnis atgal
Man gyvenimas paprastesnis, ir galbūt mielesnis, be bledinių nagrinėjimų/galvojimų/svarstymų..
Nx, geriau suknelės ir bulvės.
Ir rami lengva galva.
Negaliu pakęst jos, kai ji dūzgia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 31 kovo 2014 - 21:12
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 31, 21:02)
Ir nemėgstu gilintis. Kaip tik tą gilinimąsi bandau užmušt, su byta užtvatyt, tai bet koks, į bet ką gilinimąsis, nagrinėjimas- žingsnis atgal

Man tai atrodo, kad menas ar bet koks kūrinys, kai patinka ir tinka, jis savaime įtraukia ir kažką "paliečia", toks tas ir gylis. O jei specialiai stovėt ir gilintis, per jėgą, tai čia jau nesąmonė.
Jeigu man muzika gręžia dantis, iš karto, tai kiek besigilinčiau turbūt tik dar labiau gręžtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 31, 21:05)
Įvertinimas gal tau ir nesvarbus, nes kas jau čia su savo šūdų nuomone  biggrin.gif  protingai /tinkamai įvertint galėtų.
Nu gal one or two..
Bet va kad nervina, iki užsipisimo, kai kas pasako, kad čia šūdas, o ne menas, tai ir šūdaminčiui aišku, kaip 2x2  rolleyes.gif
Bet ar gi visi turi suprast tą mianą, ar meną? Ir jei jau kažkam tai neįdomu ir nesiteikia suprast- tao čia jau totalus pyzdiecas, ane?
Gal būkim kuo norisi būt ir supraskim/domėkimės, kad mūsų nustekentom dūšelėm miela?
Net jei tai ir bulbių sodinimas. Why fucking not?

I hope, you've had a fantastic day  biggrin.gif (vert. iš angl. klb.- tikiuos per daug neužsipisai?)

Gerai pavarei. Stipriai taip, prasmingai. Man patiko. drinks_cheers.gif

QUOTE(kliomba @ 2014 03 31, 21:48)
Aš dažniausiai "suprantu".

O as vis galvoju, kaip zinoti, kad "supratai"? Nes, galvoju, juk tik pats autorius gali pasakyti, ka norejo pavaizduoti? Dar gal gerai, kai zmonems kelia emociju. Kokios jos bebutu.Na, kai "kalba".
Bet kaip gali pasakyti, kad "supratau"? Gal tai tik tavo interpretacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 31, 21:37)

O as vis galvoju, kaip zinoti, kad "supratai"? Nes, galvoju, juk tik pats autorius gali pasakyti, ka norejo pavaizduoti? Dar gal gerai, kai zmonems kelia emociju. Kokios jos bebutu.Na, kai "kalba".
Bet kaip gali pasakyti, kad "supratau"? Gal tai tik tavo interpretacija?  g.gif

Į temą. Trumpai.
kartą kibau prie vieno dailininko su klausimais, " ką jis norėjo pasakyti tame ir aname". Tuo metu jis buvo tik kylantis, dabar jau žvaigždinas. Mes juo labai žavėjomes, aptarinėjom jo paveikslus nuolat. Ir jis man atsakė "pats nežinau, tris dienas gėriau ir buvau susipykęs su žmona". biggrin.gif nesakau, kad žavėtis nustojom, bet dabar nesuku sau galvos ir neieškau prasmės, nes visas mūsų supratimas gali kartais pasirodyti šnipštas.
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 31, 21:37)
Bet kaip gali pasakyti, kad "supratau"? Gal tai tik tavo interpretacija?  g.gif

Na taip, supratimas visada tik interpretacija. Manyčiau "nesupratimas" kai išvis niekaip nepaveikia, nei gerai nei blogai, nu nulis emocijų.
Autorius, kas juokingiausia, dažnai nieko negali pasakyt apie savo kūrinį. Akis tik varto kai recenzijas skaito smile.gif
Na būna tokių, kurie nupiešę juodą tašką gali valandą kalbėt apie tą ką čia norėjo pavaizduot, nu bet ten tokie ir "mianininkai" smile.gif Tada geriau knygą rašytų.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 31, 22:06)
bet dabar nesuku sau galvos ir neieškau prasmės, nes visas mūsų supratimas gali kartais pasirodyti šnipštas.

Tai va tą ir sakau. Aš tiek pridiskutavus ta tema, su įvairiais menininkais, esmė ta pati. Jie daro ne tam, kad kažką "labai išreikštų ar pridemonstruotų".
Man po to tie kūriniai nenuvertėjo. Bet akivaizdu, kad prasmę kiekvienas sau susikuriam, tam jis ir yra menas. Sakyčiau tam apskirtai ir skirtas.
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 31, 10:32)
buratinai, "tiesiog užsimanei" šūdus papuryt? smile.gif
kažkam rūpi, kad kitam rūpi (iš tikro ar vardan "mados") tie menai. Tau nerūpi, tai ir nesirūpink, bet vis norisi pastebėti, papurtyt, paerzint. dėl to kyla klausimas, kas Tau iš tikro rūpi ir, svarbiausia, kodėl? smile.gif

terapini mane? smile.gif
Papildyta:
nu va kiek idomiu diskusiju
issivyste rolleyes.gif

man gal kiek panasiai kaip notmiau poziuris I mena
bet as saves nelaikau "meniskai tupa"
megstu pasikulturinti,idomu man menas

kas uzknisa,tai tos didziosios "menininkes" galvoja,kad jei patinka nupiesta gele grazi,ar daina su lyriniu nukrypimu,tai cia ne menas,o sudas
skiriu mena nuo kico
bet man irgi patinka"grazus"menas

o kad cia supuole visos,moremoremore meno!!!!
nu tai aisku,kad more
atrodo pazvengiau tai jau nebedes lilith tu menu
lyg as pries mena einu doh.gif

Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 03 31, 22:13)
Na būna tokių, kurie nupiešę juodą tašką gali valandą kalbėt apie tą ką čia norėjo pavaizduot, nu bet ten tokie ir "mianininkai" smile.gif Tada geriau knygą rašytų.

va toks mianas va juokina
ir jo apstu
ir gerbeju dar daugiau

o kai pasakai,taigi cia sudinas taskas,tai esi durnius,nesuvokiantis miano

panasiai paveike ir tas dzyrinimas per smegenis
Papildyta:
dar pridesiu
ne del reabilitacijos,siaip
aisku,lilith yra idomi asmenybe
idomu ka ji ideda,imeta,pasako
man ypac patinka kai ji koliojasi,taip zavingai smile.gif

bet kartais uzknisa,kai pajauciu koki issiputusi ego ar paparasciausiai nu norejos nusijuokt.is to dzyrinimo.

Papildyta:
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 31, 11:31)
have a fantastic day. (vert. is angl. k. - uzsipisk)

I like
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 31 kovo 2014 - 23:10
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 31, 23:04)

Papildyta:
dar pridesiu
ne del reabilitacijos,siaip
aisku,lilith yra idomi asmenybe
idomu ka ji ideda,imeta,pasako
  man ypac patinka kai ji koliojasi,taip zavingai smile.gif

bet kartais uzknisa,kai pajauciu koki issiputusi ego ar paparasciausiai nu norejos nusijuokt.is to dzyrinimo.

O tu zavingai provokuoji smile.gif
Atsakyti
tik ka grizau is darbo. galvoj duzgia bites, akys zvyro pripiltos (tt). nebeparysiu nieko.

photo: Harry Callahan. Untitled. c. 1950
user posted image

ir raminta.

kazka rytoj parasysiu. gal ir ne.
Atsakyti
Nu, pakontempliuokim. Aš tai matau adatų pripilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 31, 23:19)

As tai zabu kruva sniege suomijoj.kodel butent ten, pati nezinau
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 31, 23:19)

smile.gif
degtuku nudegusiu papilta

arba kai is nervu pribraizai ant sasiuvinio

matau nervus ir betvarke prote

arba rolleyes.gif
kaip buna juodas taskas rolleyes.gif
tai cia juodi bruksniukai rolleyes.gif
iskontempliavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 01 balandžio 2014 - 00:01
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 31, 23:57)
kaip buna juodas taskas rolleyes.gif
tai cia juodi bruksniukai rolleyes.gif

Tai čia dar ne visa esmė. Va jei tas paveikslas būtų išdidintas ir pakabintas per visą sieną, ir dar vienintelis visoj galerijoj, tai būtų super buper meno kūrinys smile.gif

Pamenu kai mokiausi, galvojau, va kas pirmas nupiešė tą juodą kvadratą baltam fone, kai visi aplinkui piešė semkes ir damas po skėčiais, tai tikrai buvo originalus. O visi kiti kartojasi, ir jau kiek dešimtmečių. Dabar įdomiau būtų dama su semke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kliomba: 01 balandžio 2014 - 00:05