Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

dabar paterapinsiu rolleyes.gif
ziurint I tuos bruksniukus ir beklausant tos muzikos,galima spresti,kad zmogus nera ramus ir patenkintas rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 04 01, 00:02)
Tai čia dar ne visa esmė. Va jei tas paveikslas būtų išdidintas ir pakabintas per visą sieną, ir dar vienintelis visoj galerijoj, tai būtų super buper meno kūrinys smile.gif

taip...
kaip bebutu leksta,dydis turi reiksmes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 04 01, 00:04)
ziurint I tuos bruksniukus ir beklausant tos muzikos,galima spresti,kad zmogus nera ramus ir patenkintas rolleyes.gif

Pirma mintis nuo tos muzikos buvo, kad ja galima kankit žmones. Kaip skaičiau kad kryme suimtus ukrainiečių kariškius kankino rusijos himnu smile.gif
Atsakyti
prisijunkit,moterys,prie musu diskusiju
ka jums paliete,atvere tie zabai/bruksniukai?...
ka juose izvelgiate?
va,vestuke pamate suomija bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 04 01, 00:07)
Pirma mintis nuo tos muzikos buvo, kad ja galima kankit žmones. Kaip skaičiau kad kryme suimtus ukrainiečių kariškius kankino rusijos himnu smile.gif

gal Lilith turi mazochistiniu polinkiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 01 balandžio 2014 - 00:17
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 31, 23:14)
tik ka grizau is darbo. galvoj duzgia bites, akys zvyro pripiltos (tt). nebeparysiu nieko.

photo: Harry Callahan. Untitled. c. 1950
user posted image

ir raminta.

kazka rytoj parasysiu. gal ir ne.

man tai cia ir minciu raizgalyne kai esi susinervinus:) o muzikike tai neeee,po 10sekundziu isjungiau biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,

man tai žavinga, kad kelios nedelsiant sureagavot į Lillith įdėtą foto bei klombos raginimą ir parašėt, ką "matot" smile.gif gal tiksliau būtų pasakyti, "kad matot".
Suomijos variantas - lotuliukas.gif
visi kiti parametrai liko senelės spintoje smile.gif
nutiko tai, kad žmogus turi poreikį bet kokią vaizdinę informaciją "išversti" į jam pažįstamus vaizdinius ar jų simbolius: žabai, adatos, mintys; sunku suvokti abstrakčią informaciją kaip abstrakčią, nes smegenys ją per sunkiai apdoroja.

Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 04 01, 05:41)
labas rytas,

man tai žavinga, kad kelios nedelsiant sureagavot į Lillith įdėtą foto bei klombos raginimą ir parašėt, ką "matot" smile.gif gal tiksliau būtų pasakyti, "kad matot".
Suomijos variantas  - lotuliukas.gif
visi kiti parametrai liko senelės spintoje smile.gif
nutiko tai, kad žmogus turi poreikį bet kokią vaizdinę informaciją "išversti" į jam pažįstamus vaizdinius ar jų simbolius: žabai, adatos, mintys; sunku suvokti abstrakčią informaciją kaip abstrakčią, nes smegenys ją per sunkiai apdoroja.

Aš paanalizavus supratau, iš kur man ta Suomija vaidenasi. Paskutinių dienų nuotaikos, mintys apie karo grėsmę, Žiemos karas Suomijoje, Manerheimo linija, baltas sniegas, pasipriešinimas. Ir taip toliau. Tai čia iš mano pasąmonės pirma mintis. Čia kaip paveikslėlis psichoanalizei.
Nes kaip meno aš šito daikto nesuvokiu.
kaip ir "meninių" instaliacijų su vamzdžiais, kėdžių, kojomis įmerktų į bliūdus ir pan.
tongue.gif
Atsakyti
O aš tokį va, padidintą, kabinčiau ant sienos
Kvadrato baltam fone- nea.
O šitas man patinka
Nžn kuo
Savo neapibrėžtumu gal?
Kontempliuot nekontempliuosiu.. Reikia keltis, mažą į mokyklą, per valandą reikalų krūvą sutvarkyt, gryčią, o dar ir padirbt teks.

Vakar iš darbo varydama(na iki namu dar riebios 1.5val likę buvo), pakelėj sustojau, numigau pusvalandį. Net susapnuot spėjau. Vakare 21val vėl lūžau akimirksniu.
Tas valandu persukimas čia taip mane turbūt.
Atsakyti
Oho, kokios diskusijos užvirė apie meną. Nesu iš tų labai nusimanančių, bet patinka kūriniai, kurie sukelia jausmus, ir nesvarbu, liūdnus, sunkius ar pan. Ir dar labai įdomu būna, kai žinau kūrėjo biografiją, tada visiškai kitaip žiūriu.
Jau kaip užsimaniau pakeliauti, nors žliumbk. Atsiverti fb, visi kažkur važiuoja, tai net staugt norisi. Ir niekaip šiuo metu negaliu sau leist. Toks jausmas, kad aš apskritai negyvenu.
Aviete, laukiam atsakymų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lining: 01 balandžio 2014 - 09:17
Beveik rorshacho testas gavosi, su tuo paveikslu smile.gif
Aš keliaut irgi užsimanau, ant pavasario. Bet taip beprasmiška atrodo, vis laukiu įkvėpimo, kada ta prasmė sugrįš bent kokia.
Atsakyti
ooo rytoj mama paleidzia namo smile.gif tai taip apsidziaugiau smile.gif o sekmad pati i lt skrendu,tai tokia laiminga siandien jauciuos smile.gif sypsotis tik noris smile.gif
Atsakyti
user posted image

ir raminta.

man šerkšnas, norėčiau matyti balta spalva.
tokia muzika labai patiktų koncerto salėje. tokia realistiška, vaikystę kažkuo priminė.
Papildyta:
QUOTE(Lining @ 2014 04 01, 09:16)
Aviete, laukiam atsakymų. smile.gif

ačiū, kad pastebėjai smile.gif Baisiai tingiu versti, bet trumpai parašysiu.
Tai irgi projekcinis vaizduotės testas, kai savo jausmus projektuoji į vaizdinį. Tai yra atspindi kaip dabar jautiesi. Todėl rezultatai gali keistis kartu su savijauta.
Papildyta:
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 31, 20:47)
Gal kas norit testą atlikti?
Jei yra norinčių, tai įsivaizduokit arba sau užsirašykit, kaip įsivaizduojate jūrą po audros, ten dar turi būti laiptai, arklys ir kubas.
1. Kaip atrodo jūra?
2. Kaip atrodo dangus?
3. Kaip atrodo arklys?
4. Kaip atrodo kubas?
5. Kaip atrodo laiptai?
Testo raktą, kas ką reiškia, pasakysiu gal rytoj. Skaičiau tokiame rusiškame portale.
Čia galit nerašyti, tik sau  smile.gif

Jūra galima įsivaizduoti audringą, ramią, drumzliną, skaidrią. Jūra simbolizuoja žmogaus emocinę būseną. Jei žmogus jaučia kokias nors stiprias emocijas - tai ir jūra bus labai audringa, vanduo drumzlinas. Negatyvūs jausmai - tai šiukšlės, drumzlės, plaukiojančios jūroje ir išmesto į krantą.
Debesys- nedebesuota ir giedra, apsiniaukę ir debesuota, šviesu su pragiedruliais ar dar kaip nors kitaip. Debesys reiškia požiūrį į pasaulį, santykį su pasauliu dabartiniu momentu. (sorry, gal ne visai tiksliai verčiu, gal ten koks pasaulėvaizdis ar kas )
Debesų pilkumas liudija, kad žmogus šiuo momentu nėra optimistas.
Papildyta:
Būna labai skirtingų arklių (ar žirgų nžn). Vieni šuoliuoja pakrante dideliu greičiu, kiti guli pliaže ar vaikštinėja. Būkite atidūs - tai žmogaus mąstymo charakteristika. Kuo arklys gyvesnis, tuo gyvesnis ir mąstymas. O jeigu įsivaizduojate, kad arklys nudvėsė, tai sugebėjimas aktyviai apmąstyti realybę yra artimas nuliui. Vienas dalyvis pareiškė, kad jo arklys paskendo. Tai kaip tik toks atvejis, kai emocijos stipresnės už sugebėjimą apmąstyti.
Labai tikslo siekiančių žmonių arklys gali būti su pridengtomis akimis.
Arklio spalva: kuo neįprastesnė, tuo labiau išvystyta kūrybinė vaizduotė.
Bet nenusiminkit, jei arklys įprastos spalvos - tai liudija gebėjimą praktiškai priimti realybę.
Kai kurių arklys būna akmeninis, tai liudija, kad jis turi savo nusistovėjusį požiūrį ir galima turėti reikalo su labai principingu žmogumi.
Atsakyti
Pagal aprašymą aš turėčiau labai gerai jaustis: jūra mano mėlyna, didelė, kartais banguota, kartais rami, dangus – aukštas, žydras, begalinis, o arklys – veržlus, bėgantis, gražus, švelniom akim.
O kaip dėl kubo? Apie jį parašiau, kubas ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
tik ka grizau is darbo. galvoj duzgia bites, akys zvyro pripiltos (tt). nebeparysiu nieko.

user posted image

ir raminta.

žiūrėjau šito dailinko nuotraukas, bet šitos neradau. Išdūrinėji tu mus ar ką? Keverzonė kažkokia, mano akimis žiūrint. Mianas, kaip kažkuri minėjo. Nors, kita vertus, gal kaip tik tai tavo galvoj buvo tuo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lining: 01 balandžio 2014 - 16:30