Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kubas.
Koks jis? Didelis ar mažas? Iš kokios medžiagos padarytas? smile.gif (čia nerašyk, nes tuoj išvadas parašysiu)
Laiptai - labai svarbi medžiaga, iš ko jie padaryti ir kiek yra laiptelių

Labai svarbus kubo dydis., kuo jis didesnis, tuo didesnis žmogaus savęs vertinimas.
Neretai vadovai įsivaizduoja dideles gelžbetonines konstrukcijas.O jeigu kubas iš neoplasto ir jį vaiko po pliažą vėjas, tai rodo stiprią žmogaus priklausomybę nuo kitų asmenybių.
Kubo dydis kartais suvokiamas neobjektyviai, priklausomai nuo to, kaip testuojamasis galvoja - didelis ar ne.
Vienas žmogus pareiškė, kad vietoje kubo pas jį - šiukšlių konteineris. Liūdna, žinoma, savivertė.

Papildyta:
Laiptai simbolizuoja santykį su draugyste.. Kas įsivaizduoja akmeninius laiptus, draugas jiems tik toks, kuris yra patikimas.
Tie, kurie įsivaizduoja medinius laiptus, vertina šilumą bendravime.
Metaliniai laiptai liudija apie tai, kad draugystė priimama kaip darbinis bendradarbiavimas, l. iš virvės - mobili draugystė.
Įdomu pristatomos l. konstrukcijos - tai draugystė pagal situaciją, jei kas ne taip galima perstatyti.
Laiptelių kiekis reiškia kiek testų, patikrinimų reikia praeiti, kad taptum draugu.
Bet jeigu laiptai mėtosi šone, tai nusivylimas draugyste.

Testas yra situacinis, atspindi momentą, o ne visą žmogaus asmenybę smile.gif

Man dėl savęs buvo įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 01 balandžio 2014 - 16:35
Įdomus testas, gaila, kad laiko nėra. mano kubas-aksominis, didelis, lengvas, vartau jį kaip noriu. Arklys- tamsiai rudas, grakštus, veržlus, dangus giedras, būtinai su keletu debesų, laiptai, kad ir kaip norėčiau sau meluot biggrin.gif , bet marmuriniai, ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 04 01, 13:44)
ooo rytoj mama paleidzia namo smile.gif tai taip apsidziaugiau smile.gif o sekmad pati i lt skrendu,tai tokia laiminga siandien jauciuos smile.gif sypsotis tik noris smile.gif

Puiku. 4u.gif
Atsakyti
O mano laiptai kylantys, mūriniai, jų daug. Kubas nemažas, medžiaga neaiški, bet raudonas kažkodėl biggrin.gif Gaila to, kurio kubas – konteineris, bet gal pas žmogų humoro jausmas geras biggrin.gif
Lopeta, džiugu dėl tavęs.
Atsakyti
Mano laiptai lengvi, pristatomi, balti, kokie keturi laipteliai, kubas plaukioja po jūrą, arklys džiaugiasi ir laksto pajūriu, jam audra patiko, baltas, romantiškas arklys smile.gif,
jūra jau rimsta, bet dar tamsoka, dangus labai giedrėja. smile.gif
Man mano dukros įsivaizduotas kubas patiko - sakė, kad tvirtas, pliaže, ant jo gali pasėdėti smile.gif
Vyro kubas irgi plaukiojo jūroje. Pasiduodam emocijom reiškia gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 01 balandžio 2014 - 19:31
QUOTE(Lining @ 2014 04 01, 18:42)
Gaila to, kurio kubas – konteineris, bet gal pas žmogų humoro jausmas geras biggrin.gif

Gal prieš kelis metus mano kubas irgi būtų buvęs konteineriu unsure.gif
Maniškis jūroje, lengvas, neskęsta, su tikėjimu, kad parplauks smile.gif
Atsakyti
neturiu laiko. sypt sen sypt ten.
kartais atrodo, kad gyvenimas gyvena mane. kad ir ka as besistengciau daryti. tai savotiskai zavu. ypac jeigu turi drasos pripazinti, kad uodega vizgina suni.

shakespeare
SONNET 66

Tir'd with all these, for restful death I cry,
As, to behold desert a beggar born,
And needy nothing trimm'd in jollity,
And purest faith unhappily forsworn,
And guilded honour shamefully misplaced,
And maiden virtue rudely strumpeted,
And right perfection wrongfully disgraced,
And strength by limping sway disabled,
And art made tongue-tied by authority,
And folly (doctor-like) controlling skill,
And simple truth miscall'd simplicity,
And captive good attending captain ill:
Tired with all these, from these would I be gone,
Save that, to die, I leave my love alone.

arba gal lietuviskai.

Mirties šaukiuosi širdžia nukamuota, –
Aš pavargau žiūrėt, kaip Menkysta
Ant karžygio lavono kelia puotą,
Kaip niekinama priesaika šventa,
Kaip drabstoma purvais Garbė auksinė,
Kaip jungą velka Laisvė išdidi,
Kaip mėtos Gėda dvokiančiam šiukšlyne,
Kaip kilnūs ryžtai smaugiami širdy,
Kaip dūsta didis talentas vergijoj,
Kaip spardo mulkis meno stebuklus,
Kaip pataikauja Gėris nebylus
Išpuikusios Niekšybės despotijai...
Aš mirt geidžiu, aš neturiu jėgų, –
Tiktai tave palikti man baugu.
Atsakyti
Sonetas geras. Gaila, kad angliškai sunkokai skaitau, bet vertimas visai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2014 04 02, 06:47)
Sonetas geras. Gaila, kad angliškai sunkokai skaitau, bet vertimas visai neblogas.

Jau gi tu pasakei, neblogas. Sonetus vertė profesionalai, jų vertimas "nekvestionuojamas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2014 04 02, 06:47)

xixixi biggrin.gif

kaip gyvenat, čiolės?

aš tai stikliniam gaubte. vakar iš mielos mamos labai "mielus" žodžius išgirdau. mane ji kartais meta į orą. vis dar geba nustebinti savo tokia tarsi neapykanta man. paklausau jos ir suvokiu, kokius velnius ji apie mane galvoja. rodos, jei nesąmonė, tai turi nekreipt dėmesio, bet vis tiek kreipi. kaip ir laikas būtų susitaikyt, kad ji niekada manęs nepriims ir nemylės, jau nekalbant apie tai, kad pajus poreikį suprasti mane ir ką ji blogai daro/padarė, bet nenutraukiu bambagyslės, nors tu ką. negaliu patikėt tuo, ką kartais iš jos išgirstu.
Atsakyti
BS- tu vienturtė?

Dėl vertimo, tai joaa, kadangi profų ir neturėtų kilti abejonių, tai taip- neblogai biggrin.gif išversta
Aišku, gi neišversi, kaip eilinio teksto, kurį gan arti originalo gali pritempt
Čia gi rimuotis turi, o ir žodžiai nekasdienos turėtų būt.

Bet originalo kalba ir yra originalo.
Kaip ir visa kita, kas originalu, tai joks net geriausias vertimas, pamėgdžiojimas, atkartojimas- neatstos
Nors turbūt būna, kad geriau už originalą padaro, patobulinę.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 04 02, 09:48)
BS- tu vienturtė?

ne. turiu brolį.
Atsakyti