Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

Man šiandien sunki diena.
Prasidėjo mm,skauda visą kūną,noriu visokio velnio. Užsimaniau džiovintų spanguolių po pusvalandžio pradėjau svajoti apie "Napoleoną",spurgas. Gerai,kad parduotuvė tolokai belieka tik svajoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 08, 12:46)
Prasidėjo mm,skauda visą kūną,noriu visokio velnio. Užsimaniau džiovintų spanguolių po pusvalandžio pradėjau svajoti apie "Napoleoną",spurgas. Gerai,kad parduotuvė tolokai belieka tik svajoti. lotuliukas.gif

Aš vakar galėjau ką nors nužudyt už picą. Tai užsisakiau naktį lotuliukas.gif irgi artėja turbūt lotuliukas.gif kažkokia šachta skrandy atsivėrus, kiaurymė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 08, 16:02)
Aš vakar galėjau ką nors nužudyt už picą. Tai užsisakiau naktį  lotuliukas.gif  irgi artėja turbūt  lotuliukas.gif  kažkokia šachta skrandy atsivėrus, kiaurymė  lotuliukas.gif

man visa savaite tokia buvo praeita. pasirodo ne man vienai pries mm prasiveria skyle skrandyje. visa istisa savaite kasdien kimsau blogybes, baisiausia, kad tarp ju buvo ir Nutella, tai sudorojau visa stiklaini per diena.
Tad si savaite labai sunki, nes tenka krapstyti nuodemes vaisius susikaupusius ant slaunu ir uzpakalio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 08, 13:46)

nu va ir patenkinau save ledais ir bandelem doh.gif
ryt sporto salej išpirksiu visas nuodėmes smile.gif
man taip gaunas visad viena kart per men. ta pacia diena sažinė pagraužia doh.gif ...paskui vėl sugrįžtu į savo ritmą.
Atsakyti
Puiki tema, ypac pradedanciom "sportininkem" kaip as. biggrin.gif
Tik skaitant emiau guztis- vajei.. valgis tam tikrom valandom, pusryciam-pietum-vakarienei visas pagal taisykles. Tiek daug "ne ne", tiek daug "negalima", "bijau"...
Reiskias- as nebusiu tobuos figuros, ai ir tebunie- nuoga niekam nesirodau (beveik). Bet stengsiuos labiau kreipt i mityba demesio, nors ir iki siol, manau, maitinausi gan sveikai. (Aisku, pagal dauguma is jusu- tai turbut kosmaras. laugh.gif Nes- saldytuve rasi ir majonezo pas mane, duona (pilno grudo) valgau, ir kasniu neskaiciuoju, karta i kelias savaites 1-2 taures vyno romantiskam pasisedejimui blush2.gif , riesutu mixa prasidarius neskaiciuoju kiek ten kokiu sveiku ar nesveiku riesutu i burna isidesu. Saldumynu nevalgau beveik visai, bet jei vaisina, arba jei zaraza vyras parnesa kokiu plikytu pyragaiciu (liepiu nepirkt- bet kur tau doh.gif ) - tai sau leidziu ryte... Kiausinio tryniu, baltymu irgi neskaiciuoju..)
As nepiktai... tiesiog.. velus vakaras prie lauzo su seima, draugais, saslykiukas, vynas arba alaus stikline (gal dvi? bigsmile.gif ), namie keptas surio tortas ir t.t. ir t.t. - tai tokios mazos nuodemes, bet ar tai nuodemes? blush2.gif Uztad gyvenimas grazesnis. lotuliukas.gif
Atsiprasau, jei pritersiau tema, kita karta pasizadu kalbeti apie spinatus ir vandeni. essen.gif Tik saip nukrypau.... nes pasirode is pokalbiu, kad jau taip viskas kaip kariuomenej turi buti. fear.gif fitness3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 08 balandžio 2014 - 18:39
Zuzi_soka, tikrai neimanoma visa laika grieztai, tada po kurio laiko viska mesciau. Kiekviena turim atrasti savo sistema. As nuo pirmadienio iki penktadienio stengiuos mityba kiek galima griezciau (na nebent kur einam kokia proga), o va savaitgalis yra malonumams smile.gif Ir vyno, ir alucio galima biggrin.gif Ir ledu, ir torto gabaliuka biggrin.gif Ir nuo to rezultatai ne kiek nenukencia.
QUOTE(Mitsouko @ 2014 04 06, 19:53)
Gal kas kokių skanių receptų atrado? 4u.gif

Siandienos skanus receptas-vistos krutineles farso ir liesos varskes kotletai thumbup.gif Valge ir vaikai, ne neitardami, kad ten varskes yra lotuliukas.gif Gaunasi apie 8 kotletai vidutinio dydzio.
Viena vistos krut.
Liesos varskes pakelis
Morka smulkiai tarkuota
Svogunaa smulkiai pjaustytas
Kiausas
Krapai
Viska suminkom, formuojam kotletukus, ant kepimo popieriau i orkaite 180C apie 30min.
Labai skamu thumbup.gif
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 08, 15:02)
Aš vakar galėjau ką nors nužudyt už picą. Tai užsisakiau naktį  lotuliukas.gif  irgi artėja turbūt  lotuliukas.gif  kažkokia šachta skrandy atsivėrus, kiaurymė  lotuliukas.gif

Mes sekmadieni picos uzsisakem, oi kaip skaniai pietums suniamniojom biggrin.gif Bet sazine visai negrauze, nes ryte 9km krosiuka prabegau, tai nusipelniau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 08 balandžio 2014 - 20:28
kaip kariuomenej toli gražu,bent jau man biggrin.gif
šiandien tai nuodėminga diena,nes per mm,nesitvardau visiškai,nors šiaip bandelėm ir pyragams nėra poreikio visiškai,(tik viena dieną į mėnesį)
Pas mane su mityba visą savaitę viskas tvarkoj,kol neatkeliauja penktadienis ax.gif ,ši diena yra mano,kaip sakant pasilepinu.Bet nereiškia kad kišu viską kas papuola.
Sportuoju 4-5 kartus sav. tai manau kad čia nėr nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti
Labuka,jungiuos ir i sita tema biggrin.gif kolkas skaitau pirmaja. Ar matet vakar dienos "kvieskite daktara" paneige jis teorija,kad reikia valgyti daznai po nedaug,ka manote,labai norisi padiskutuot ta tema,nes jau visai pasimetus smile.gif
Atsakyti
As siandien per pakartojima ta dali girdejau kai aiskino kodel reikia valgyti retai. Savotiskai skamba, kai mes priprate girdeti viska kitaip, kai grasina valgyt 5 kartus nes suletes medziagu apykaita, bet jis savo teorijai irgi pateike argumentu. Tikrai klausimas kyla kur ta tikroji tiesa? g.gif
Atsakyti
Labas,

dalinuosi itin greitu bemėsiupietų receptu, po sporto taip šiandien pietavau, greitas daržovių troškinys su kiaušinio baltymu ir trupučiu basmati ryžių (kas laikosi tik baltymų, ryžius anuliuokite- aš vakare dar ketinu bėgti- antra treniruot bus, o dar darbų daug, tad anglių bent man reikia šiek tiek).
Taigi, ryžius viriau apie 12 min., be druskos ir kt. priedų.
Per tą laiką gilioje keptuvėje ant min. aliejaus supjausčiau pievagrybių, cukinijos pusę griežinėliais, pusę morkos plonomis riekelėmis, įdėjau perpjautų vyšninių pomidorų, vos vandens apkepus įpyliau. Bėriau itališkų pireskonių ir pipiro grūsto.
Finale užpylaiu 3 vnt. kiaušinių baltymų, vos užbėriau Džiugo sūrio tarkuoto.
Labai skanu ir labnai greitai pasigaminti pavyko (~15 min.)
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 10, 01:19)
Labuka,jungiuos ir i sita tema biggrin.gif kolkas skaitau pirmaja. Ar matet vakar dienos "kvieskite daktara" paneige jis teorija,kad reikia valgyti daznai po nedaug,ka manote,labai norisi padiskutuot ta tema,nes jau visai pasimetus smile.gif

Man si teorija- valgyt 5 kartus po nedaug - na niekaip nelimpa. Pagal gyvenimo buda, aplinkybes. Tarkim- pusryciai, valgom kartu su seima. Tai gaunas man nedavalgt? Valgyt nedaug...? (Tada jau automatiskai jausciau blogai, man reikia pavalgyt normaliai, jausti fizini pasitenknima is to - ir tai nebutinai nesveikas maistas), tada po poros valandu kazka valgyt vel? Uzkandis - per mazai, o normalus patiekalas jau..perdaug. Pietu metas- gyvenu ne viena, tad gaminu seimyniskai. Darbo diena sau ir dukrai, ne darbo diena - visai seimai. Tai gaunas visi valgom, o mama- vel nedavalgo? lotuliukas.gif O jei kur iseini, tada turek omeny, kad po poros valandu turesi kazka/kazkur uzkast? Vakariene tas pats. Gaminu skaniai, ta man dabar ir vel- detis maza porcija ir ziuret i laikrodi kada vel galesiu kokios varskes uzkirst? Kai jau i virtuve tiesiog del nuovargio nuo puodu ir pan.lysti nebesinori. doh.gif

Nezinau nezinau.. Kad gerai jausciaus, tureciau energijos, buciau geros nuotaikos, man butina valgyti 3 kartus normaliai, sociai (net jei vakarienei zuvis/mesa su salotom- bet tu salotu turiu prisikirst uztektinai, o ne du lapus...), o tarpuose tada jau nebesinori landziot tarp spinteliu, saldytuvo. Na daugu daugiausiai koki obuoli pergrauziu, riesutu saujele. Visada kai prisimenu- stikline vandens.

Na nebent kas paaiskins kaip sugeba suderint 5 valgymus po nedaug su gaminimu atskirai seimai ir daznai ne po viena patiekala. doh.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 10 balandžio 2014 - 14:56
Man 5 kartai visai nesudetinga ir netgi optimalu, nemoku as retai valgyt, o 8-16 val tarpai, tai man butu is viso mazohizmas. Is ryto suvalgai koses bliudeli ar ko pan. apie 300 kcal., daugiau kazin ar ryte tilptu,- pusryciauji su seima. Po 3 val uzkandis - bananas, ar obuolys, ar jogurto, varskes indelis, puikiai igyvendinama darbe. Po dar poros val. kai jau darbe pietu pertrauka normalus pietus - pasitaisau sau ir is mokyklos gryztanciam vaikui. Po triju val. pan. vel uzkandis - obuolys ar kt. pan. is ankstesnio saraso prie kavos darbo vietoje. Na o jau veliau po darbo vakare vakariene su visa seima.
Atsakyti