Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(Pintikė @ 2014 04 11, 12:14)
oi,ne,per daug paparasta būtų  biggrin.gif negalima bulvių,cukraus,grūdų,miltinių, pirmoje vietoje sotieji riebalai,paskui angliavandeniai(pagrinde daržovės-daug daržovių) trečioje vietoje -baltymai smile.gifo valgyti tikrai sočiai prisikerti,nes nevengiama riebalų,būna labai sotu pavalgius ilgam
na,tai gal liečia pirmuosius keletą kg,bet virš 20 kg numesti skysčių sąskaita ,tai jau sorry-nesąmonė,be to, sistemingai darausi sporto klube testavimą,kur rodo raumenų ir reibalų procentą,riebalų masė sumažėjo,raumenų padidėjo
na,nesvarbu,aš čia visai ne kažką įrodyti užėjau smile.gif peace  4u.gif

Nesupratau ko čia įsižeidėt ir kažką įrodinėt pradėjot. net netaikiau jums to mirksiukas.gif kalbėjau tik apie pirmuosius kilogramus kodėl jie greit nukrenta stambiems žmonėms, nes viršuj kažkas apie tai pakalbėjo. net neturėjau omeny jūsų numestų kilogramų ir net nekalbėjau kad virš 20kg yra skysčiai, peace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 11 balandžio 2014 - 17:48
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 11, 09:04)
Pabandykit eit tuos jėgos pratimus daryt du kart pavalgius  lotuliukas.gif

vat man keista kaip toks totalus briedas, aiskus net eiliniam zmogui, skleidziamas per visa lietuv a doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man tai pasirode per ziauru,tik du kartus ir jokiu anglevandeniu,negaleciau taip ne,ne man praejus 4val.apie skrandi pradeda spaust ir net skaudet,silpna darosi,todel butinai kazka suvalgyt. Kolkas laikausi taip,trys pagrindiniai valgymai ir du uzkandziai,pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 11, 17:47)
Nesupratau ko čia įsižeidėt ir kažką įrodinėt pradėjot. net netaikiau jums to  mirksiukas.gif  kalbėjau tik apie pirmuosius kilogramus kodėl jie greit nukrenta stambiems žmonėms, nes viršuj kažkas apie tai pakalbėjo. net neturėjau omeny jūsų numestų kilogramų ir net nekalbėjau kad virš 20kg yra skysčiai, peace

neįsižeidžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 04 11, 19:12)
vat man keista kaip toks totalus briedas, aiskus net eiliniam zmogui, skleidziamas per visa lietuv a doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man tai tas dakataras, nepykit, kam jis patinka, bet nuo pat pradziu man jis neatrodo profesionalas. pati esu su medicina susijus, tai man jo kliedesiai kartais i nevilti varo. o va Lietuva ziuri ir tiki viskuo ka jis pasako ispute akis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 12 balandžio 2014 - 09:48
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 12, 09:47)
man tai tas dakataras, nepykit, kam jis patinka, bet nuo pat pradziu man jis neatrodo profesionalas. pati esu su medicina susijus, tai man jo kliedesiai kartais i nevilti varo. o va Lietuva ziuri ir tiki viskuo ka jis pasako ispute akis  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 12, 10:47)
man tai tas dakataras, nepykit, kam jis patinka, bet nuo pat pradziu man jis neatrodo profesionalas. pati esu su medicina susijus, tai man jo kliedesiai kartais i nevilti varo. o va Lietuva ziuri ir tiki viskuo ka jis pasako ispute akis  g.gif

Nors as ir nesusijus su medicina,bet siaip domiuosi daug skaitau,tai pasakysiu,kad ir man atrodo kad kartais jis kliedi smile.gif nepanasus i profesionala,ir ziauriai kopijuoja Oza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 14, 00:27)
Nors as ir nesusijus su medicina,bet siaip domiuosi daug skaitau,tai pasakysiu,kad ir man atrodo kad kartais jis kliedi smile.gif nepanasus i profesionala,ir ziauriai kopijuoja Oza smile.gif

man tokie visų sričių profesionalai nepanašūs į profesionalus biggrin.gif
Atsakyti
as tik viena laida paziurejau...ir jau nervas ima kaip nenaturaliai viskas ten gaunasi, dirbtina , bando kopijuoti Daktara Oz, bet toli grazu iki jo lotuliukas.gif

Bet kas susije su Dr.Oz, tai as jo laidas galeciau ziureti ir ziureti....jis paprastas, net FB jo psl., naujienas seku, amerika JI myli, as taip pat wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

na, jei mūsų temoje egzistuotų gėdos stulpas, tai, manau, akd aš šiandien prie jo pirmutinė stovėčiau. Nežinau, ar nuovargis, prasta nuotaika, energijos stoja, nesibaigiantys darba ir mm įtakojo tokį bevalį pasirikimą visą dieną, kurią papuošiau: kinder batonėliu pakeliui į susitikimą. Po stresinio susitikimo darbe suryjau su kolege marcipaninių saldainių 4- verta.
Grįžus namo lyg ir normaliai ir tvarkingai pavalgiau, bet vaikštinėdama lauke su vaikais suvartojau sausainių 5-6. Tik ką suvalgiau saldų glaistytą sūrelį ir svarstau apie dar vieną.
Košmaras, ką?
Aš niekada nemėgau saldėsių ir nelabai jų norėjau, ošiandien kokia tai beprotiška diena.
Einu dar padirbėsiu, kad būtų pilans komplektas.
p.s. geria, kad ryte bent prabėgau 6km....
p.s.2 čia tik norėjau pasipasakoti, kas mane pačią suglumino, man nelabi būdingi tokie "nusirovimai". Kas tai, stresas? Energijos stoka? Kvailumas? Tikiuosi, kad ryt tokių poreikių nebus ir jausiuosi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2014 04 14, 23:11)
Sveikos,

na, jei mūsų temoje egzistuotų gėdos stulpas, tai, manau, akd aš šiandien prie jo pirmutinė stovėčiau.

nusiramink, as ka sestadieni isdirbinejau visa diena, ner ka lygint su tavim. Nuo pat ryto saldainiai ir sokoladai, saldainiu apie 200-300 g i diena, 1 sokolado plyta, pietus didele riebi pica, vakarui dargi rafaelo deze (visa) ir dar vafliai..buna daug kam manau tokiu nuklydimu lotuliukas.gif as tai sieju su stresu, nuovargiu, taip pat mm bent jau man dideli poveiki daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 15 balandžio 2014 - 14:44
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 15, 15:42)
nusiramink, as ka sestadieni isdirbinejau visa diena, ner ka lygint su tavim. Nuo pat ryto saldainiai ir sokoladai, saldainiu apie  200-300 g i diena, 1 sokolado plyta, pietus didele riebi pica, vakarui dargi rafaelo deze (visa) ir dar vafliai..buna daug kam manau tokiu nuklydimu  lotuliukas.gif as tai sieju su stresu, nuovargiu, taip pat mm bent jau man dideli poveiki daro  g.gif

Paguoda, kad bent dauguma mūsų panašios biggrin.gif Aš ir kartais pasidarau ''įkrovos'' dieną biggrin.gif
Atsakyti