Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(gitulia @ 2014 04 10, 15:50)
Man 5 kartai visai nesudetinga ir netgi optimalu, nemoku as retai valgyt, o 8-16 val tarpai, tai man butu is viso mazohizmas. Is ryto suvalgai koses bliudeli ar ko pan. apie 300 kcal., daugiau kazin ar ryte tilptu,- pusryciauji su seima. Po 3 val uzkandis - bananas, ar obuolys, ar jogurto, varskes indelis, puikiai igyvendinama darbe. Po dar poros val. kai jau darbe pietu pertrauka normalus pietus - pasitaisau sau ir is mokyklos gryztanciam vaikui. Po triju  val. pan. vel uzkandis - obuolys ar kt. pan. is ankstesnio saraso prie kavos darbo vietoje. Na o jau veliau po darbo vakare vakariene su visa seima.

drinks_cheers.gif same here.
rytas pusryčiai - košė arba bananas.
universitete taip pat bananai.
grįžtu, pavalgau pietus.
tada prieš sportą pavalgau su draugu.
po sporto baltymų dozė.
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 10, 13:19)
Labuka,jungiuos ir i sita tema biggrin.gif kolkas skaitau pirmaja. Ar matet vakar dienos "kvieskite daktara" paneige jis teorija,kad reikia valgyti daznai po nedaug,ka manote,labai norisi padiskutuot ta tema,nes jau visai pasimetus smile.gif

va va ir as norejau pakalbeti, naudojamasi gana itakingom viesojo rysio priemonem o skleidziamos tokios (ne) samones?
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwin: 10 balandžio 2014 - 17:18
Na du kartus per parą vėl kraštutinumas.. g.gif
Randi savo ritmą sveiką ir tiek. Bet įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 10 balandžio 2014 - 18:11
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 10, 18:03)
Na du kartus per parą vėl kraštutinumas.. g.gif
Randi savo ritmą sveiką ir tiek. Bet įdomu.

labas vakaras ,
tik vakar atradau šią temą :)manau,kiekvienas turi rasti sau priimtiniausią ir tinkamiausią būdą smile.gif šio daktaro rekomenduojama mityba 1:1 atitinka dabar jau populiarėjančios paleo mitybos būdą.SM yra atskira tema apie šią mitybą.Tai nėra kažkokia dieta svoriui reguliuoti,pavadinčiau tai tiesiog mitybos sistema(na,kaip ir vegetarizmas koks ar raw,juk nėra skirta svoriui mesti,bet žmonės numeta antsvorį taip besimaitindami)tam tikras gyvenimo būdas,norint turėti gerą sveikatą,atsatyti teisingą kūno metabolizmą.Uždega žmonių tikri pavyzdžiai,kurie ne vienerius metus taip maitinasi,kokių sveikatos bėdų atsikrato taip besimaitindami(turiu omeny čia SM perskaitytą info)Na,nesiplėsiu,kas norės ,tas ras info,tik noriu pasakyti taip besimaitindama numečiau 23 kg(intensyviai ir sportavau šalia to ),valgydavau 2 kartus dienoje,nustojo skaudėti sąnariai,susitvarkė padidintas skrandžio rūgštingumas,na...bet žmogus silpnas ,,padaras" nusprendžiau,kad aš dar per jauna ir per sveika taip save riboti.. biggrin.gif noriu to,noriu ano...taip kaip pradėjau norėti nuo Naujųjų metų ,taip ir nesustoju,aišku, svoriui neleidžiu kilti,bet ir sportuojant jis nebetirpsta,nors dar ojojoj kaip yra kam..pabandžiau maitintis kaip ,,liepia" fitnesininkai 5 kartus po mažai,daugiau baltymo,na,bet man per sudėtinga visur tąsytis su pundukais,skurdus meniu,nea..nepatinka ir tai man..bandysiu su kaloriju skaičiavimu padraugauti
Atsakyti
Oho, 23kg! thumbup.gif Tai ta prasme prisėdi du kartus per dieną ir prisivalgai ”kaip už tėvynę”? Nieko nederinant?
Atsakyti
Pabandykit eit tuos jėgos pratimus daryt du kart pavalgius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 10, 23:33)
Oho, 23kg!  thumbup.gif Tai ta prasme prisėdi du kartus per dieną ir prisivalgai ”kaip už tėvynę”? Nieko nederinant?

Dėrinant smile.gif Pasidomėkit Paleo, visiškai kitoks maitinimosi būdas, nei mums įprasta. Aš pusmetis taip maitinuosi smile.gif
Atsakyti
Na man valgyt 2 kartus per diena labai jau didelis krastutinumas. As valgau 3 kartus normaliai ir dar kartais uzkandziauju, jeigu noras buna, jeigu nenoriu, tada neuzkandziaju, priklauso ka suvalgiau pietums ar vakarienei, ir kada buvo tie pietus ar vakariene g.gif

Dar kalbant apie dideli antsvori, kas toki turi, pastebejau, kad uztenka vos kazka pradeti derinti mityboje, sportuoti, daugiau judeti ir pradzioje tas svoris greitai krenta. Bet va kai lieka paskutiniai 2-3 kg, jau reikia labiau pasistengti, kad jie nusipurtytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 11, 10:35)
Na man valgyt 2 kartus per diena labai jau didelis krastutinumas. As valgau 3 kartus normaliai ir dar kartais uzkandziauju, jeigu noras buna, jeigu nenoriu, tada neuzkandziaju, priklauso ka suvalgiau pietums ar vakarienei, ir kada buvo tie pietus ar vakariene  g.gif

Dar kalbant apie dideli antsvori, kas toki turi, pastebejau, kad uztenka vos kazka pradeti derinti mityboje, sportuoti, daugiau judeti ir pradzioje tas svoris greitai krenta. Bet va kai lieka paskutiniai 2-3 kg, jau reikia labiau pasistengti, kad jie nusipurtytu smile.gif

tai taip, stambesniam žmogui žymiai sunkiau atlikti krūvius, plius pas jį pilna prisikaupusių skysčių, tai biškį pajuda, pasimaitina sveikiau ir pirmieji kilogramai tikrai greit nukrenta vien skysčių sąskaita. o riebalas greit ir neturi tirpt. 1-2kg per mėnesį. tai už tai taip sunku biggrin.gif
Atsakyti
Aha, kažkada skaičiau apie paleo. Kažkas man ten nepatiko, gal klystu, bet lygtais mažai daržkvių/vaisių? O čia jau būtų kančia.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 10, 22:33)
Oho, 23kg!  thumbup.gif Tai ta prasme prisėdi du kartus per dieną ir prisivalgai ”kaip už tėvynę”? Nieko nederinant?

oi,ne,per daug paparasta būtų biggrin.gif negalima bulvių,cukraus,grūdų,miltinių, pirmoje vietoje sotieji riebalai,paskui angliavandeniai(pagrinde daržovės-daug daržovių) trečioje vietoje -baltymai smile.gifo valgyti tikrai sočiai prisikerti,nes nevengiama riebalų,būna labai sotu pavalgius ilgam

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 11, 11:11)
tai taip, stambesniam žmogui žymiai sunkiau atlikti krūvius, plius pas jį pilna prisikaupusių skysčių, tai biškį pajuda, pasimaitina sveikiau ir pirmieji kilogramai tikrai greit nukrenta vien skysčių sąskaita. o riebalas greit ir neturi tirpt. 1-2kg per mėnesį. tai už tai taip sunku  biggrin.gif

na,tai gal liečia pirmuosius keletą kg,bet virš 20 kg numesti skysčių sąskaita ,tai jau sorry-nesąmonė,be to, sistemingai darausi sporto klube testavimą,kur rodo raumenų ir reibalų procentą,riebalų masė sumažėjo,raumenų padidėjo
na,nesvarbu,aš čia visai ne kažką įrodyti užėjau smile.gif peace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2014 04 11, 00:14)
oi,ne,per daug paparasta būtų  biggrin.gif negalima bulvių,cukraus,grūdų,miltinių, pirmoje vietoje sotieji riebalai,paskui angliavandeniai(pagrinde daržovės-daug daržovių) trečioje vietoje -baltymai smile.gif

Supratau, neteisingos mano zinios buvo. 4u.gif

Bet paleo vistiek ne man. cool.gif Be pilno grudo duonos- neistempciau nei dienos. doh.gif
Atsakyti