Labai gražiai atrodo su tom baltom gelytem.dar kartą įrodo,kad svyrančios žemej labai gražiai atrodo,komaktiskas krumas,pilnas,nereikia intarpų pagalbinių,ir visada apsipylusios žiedais,reguliariai trešiant
Pas mane taip svyrančios atrode pasodintos,tai aš ne nežvilgtelejau i lapelius negaliu garantuoti,bet nesu mačius kompaktinių tokios žiedų gausos ir kotai jų paprastai būna status ir ilgi. .Tiketis tokio vaizdo iš kompaktinių neverta,Pačiūrekit,koks sodrus ,tankus,didelis ružavos kerelis,o kiek žiedynų tik. Tai realus vaizdas.
Labai gražiai atrodo su tom baltom gelytem.dar kartą įrodo,kad svyrančios žemej labai gražiai atrodo,komaktiskas krumas,pilnas,nereikia intarpų pagalbinių,ir visada apsipylusios žiedais,reguliariai trešiant
Sveikos gėlių mylėtojos, Norėjau pasiteirauti apie palergonijas. Nusipirkau palergonijų daigelių, dabar noriu persodinti ir svarstau ar svarbu vazonėlio dydis. Ar gerai būtų, jei aš pasodinčiau iš karto į nemažą vazonėlį, ar joms geriau palaipsniui persodinant: pradžioje į mažesnius, o vėliau paaugusias vėl persodinti.
Sveikos gėlių mylėtojos,
Norėjau pasiteirauti apie palergonijas.
Nusipirkau palergonijų daigelių, dabar noriu persodinti ir svarstau ar svarbu vazonėlio dydis. Ar gerai būtų, jei aš pasodinčiau iš karto į nemažą vazonėlį, ar joms geriau palaipsniui persodinant: pradžioje į mažesnius, o vėliau paaugusias vėl persodinti.
Pradžiai į mažuti. Indelis nuo grietinės ar jogurto puikiai tam tinka, nes galite per sieneles matyt kaip sparčiai gėlytės leidžia šakneles. Už poros mėn. persodinsit į didesnį.
Aš ,turbūt,didžiausia žiežula čia 2:Jau išnešiau dvylika vazonelių šiltnamin ant stalažų.tas,kurios labiausiai pasilepinusios buvo šiltai ant palanges,kraunančios žiedus. Kad kitos,silpnesnes,tilptų annt šviesios palangės pasilepinti. Pomidorai ir paprikos tai nepasislenka,neužleidžia palangių
Aš ,turbūt,didžiausia žiežula čia 2:Jau išnešiau dvylika vazonelių šiltnamin ant stalažų.tas,kurios labiausiai pasilepinusios buvo šiltai ant palanges,kraunančios žiedus. Kad kitos,silpnesnes,tilptų annt šviesios palangės pasilepinti. Pomidorai ir paprikos tai nepasislenka,neužleidžia palangių
Su visam. Jei šals,pridengsiu. Šalčiu šiaip ar taip ilgai dar bus,tai tegul apniukusiom dienom pratinasi prie šiltnamio apšvietimo.Aš arčiau jūros,šalnos nebūna tokios stiprios. Čia,kai daug šalčio buvo žadeję,pora bliūdu jau buvo išnešta po lankais ir agro danga.Nepražuvo,nors ir neišgražejo.