QUOTE(Dziugile @ 2014 04 04, 10:04)
labas rytas,
ir man rekomendavo prieš II IVF darytis histeroskopiją, nors nieko blogo kaip ir nemato. Tad gegužės pr. planuoju šią procedūrą.
Dar noriu paklausti, ar reikią prašyti, kad histero metu padarytų "scratch" ar gydytojas savu ruožtu tai padaro?
Ir sakykit, kada yra taikoma ilga schema? Pirmojo metu man taikė trumpą, išpunktavo 9 kiaušialąstes, apsivaisino 7, tad ar gali taikyti ilgą kitą kartą? Taip nesinorėtų
Labas rytas,
esu turėjus 1 IVF+ 1 su snaigute ir 3 kartą - IVF sėkmingą, prieš kurį endo scratch atliko ir gal sutapimas, gal ne, bet esu
O dėl schemos taikymo, tai kai ilga schema tai lengviau gydytojai sužiūrėt situaciją ir kontroliuot ir pvz kaip pas mane, kad gleivinė prasta buvo, tai ilgos schemos metu ją taip atgaivino, kad įsodinimo metu buvo 1,1 cm

palyginimui trumpos schemos metu metu gleivinė max iki 0.8 augo... Pacientei nedėkinga ilga schema, bet gydytojai kontrolei ir šiaip organizmo stebėjimui, tai super

Man gydytoja kai po nepasisekusių anų dvejų pasakė, kad šį kartą bus ilga schema, net nusiminiau, mėnėsis laiko diferalino leidimasis, tada dar gonalis, galvoju eina sau kaip ilgai

bet pasiteisino
Pasišnekėk su gydytoja, viską aiškiai paaiškins, bent jau man po poklabio su gydytoja visada viskas likdavo aišku ir klausimų ar prieštaravimų neturėjau
Sėkmės
Papildyta:
Mergaitės,
o aš turiu ir vėl panašų klausimą, kaip prieš gerą savaitę
Tuomet dar laukiau teigiamo nėštumo testo ir hcg ir gydytoja buvo sakius, kad nuo pat įsodinimo dienos iki hcg - celibatas
Dbr jau dar savaitė praėjo...
Kiek dar reikės laukti?

nžn ar čia hormonai, ar kas, bet jau net sapnavau šiąnakt tai, ko neturėčiau sapnuot
Gal pasisakys mergaitės, kurios pastojo, kada ten jau kažką galima paveikt?!