Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(Dziugile @ 2014 04 03, 17:23)
Sveikos,
noriu paklausti, ar po pirmo nesėkmingo IVF gydytoja siūlė Jums darytis histeroskopiją?
Ačiū  4u.gif

Man pasiūlė po 3 bandymo, prieš tai turėjau 1 IVF + 1 su snaigutėm + 1 IVF.
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti, ar po pirmo nesėkmingo IVF gydytoja siūlė Jums darytis histeroskopiją?
Ačiū  4u.gif

Sveikos mergaites

Dziugile,man tik po antro nepavykusio IVF pasiule histeroskopija
Atsakyti
Sveikos,
Ačiū  4u.gif

Sveikos,

Man pasiūlė - dariau histero ir LP. Bet čia konkrečiai dėl to, kad man ėmė įtarinėti endometriozę. Ačiū dievui jos nerado, bet tuo pačiu padarė tą scratch, kuris sako didina tikimybes sekančiam cikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 04 03, 16:23)
Sveikos,
Ačiū  4u.gif

Man paskyrė 4u.gif Ir po Velykų iškart ir laukia šita procedūra ir po jos startuosim ilga schema II IVF blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 04, 08:31)
Man paskyrė  4u.gif  Ir po Velykų iškart ir laukia šita procedūra ir po jos startuosim ilga schema II IVF  blush2.gif

labas rytas,
ir man rekomendavo prieš II IVF darytis histeroskopiją, nors nieko blogo kaip ir nemato. Tad gegužės pr. planuoju šią procedūrą.
Dar noriu paklausti, ar reikią prašyti, kad histero metu padarytų "scratch" ar gydytojas savu ruožtu tai padaro? blush2.gif

Ir sakykit, kada yra taikoma ilga schema? Pirmojo metu man taikė trumpą, išpunktavo 9 kiaušialąstes, apsivaisino 7, tad ar gali taikyti ilgą kitą kartą? Taip nesinorėtų g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 04 04, 09:04)
labas rytas,
ir man rekomendavo prieš II IVF darytis histeroskopiją, nors nieko blogo kaip ir nemato. Tad gegužės pr. planuoju šią procedūrą.
Dar noriu paklausti, ar reikią prašyti, kad histero metu padarytų "scratch" ar gydytojas savu ruožtu tai padaro?  blush2.gif

Ir sakykit, kada yra taikoma ilga schema? Pirmojo metu man taikė trumpą, išpunktavo 9 kiaušialąstes, apsivaisino 7, tad ar gali taikyti ilgą kitą kartą? Taip nesinorėtų  g.gif

Man irgi darys histeroskopijos metu tą scratch procedūrą, pati gydytoja pasiūlė, o tuo pačiu ir gimdą apžiūrės, nors irgi niekada nieko blogo nematą, nors echoskopas ne viską ir parodo 4u.gif
Ilgos schemos metu labiau viskas kontroliuojama, man pirmojo IVF metu taikė ilgą ir antrojo metu irgi taikys antrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 04 04, 10:04)
labas rytas,
Dar noriu paklausti, ar reikią prašyti, kad histero metu padarytų "scratch" ar gydytojas savu ruožtu tai padaro?  blush2.gif

Ir sakykit, kada yra taikoma ilga schema? Pirmojo metu man taikė trumpą, išpunktavo 9 kiaušialąstes, apsivaisino 7, tad ar gali taikyti ilgą kitą kartą? Taip nesinorėtų  g.gif

Labas rytas,
esu turėjus 1 IVF+ 1 su snaigute ir 3 kartą - IVF sėkmingą, prieš kurį endo scratch atliko ir gal sutapimas, gal ne, bet esu nestuke.gif
O dėl schemos taikymo, tai kai ilga schema tai lengviau gydytojai sužiūrėt situaciją ir kontroliuot ir pvz kaip pas mane, kad gleivinė prasta buvo, tai ilgos schemos metu ją taip atgaivino, kad įsodinimo metu buvo 1,1 cm thumbup.gif palyginimui trumpos schemos metu metu gleivinė max iki 0.8 augo... Pacientei nedėkinga ilga schema, bet gydytojai kontrolei ir šiaip organizmo stebėjimui, tai super thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Man gydytoja kai po nepasisekusių anų dvejų pasakė, kad šį kartą bus ilga schema, net nusiminiau, mėnėsis laiko diferalino leidimasis, tada dar gonalis, galvoju eina sau kaip ilgai doh.gif bet pasiteisino 4u.gif
Pasišnekėk su gydytoja, viską aiškiai paaiškins, bent jau man po poklabio su gydytoja visada viskas likdavo aišku ir klausimų ar prieštaravimų neturėjau drinks_cheers.gif
Sėkmės 4u.gif

Papildyta:
Mergaitės,
o aš turiu ir vėl panašų klausimą, kaip prieš gerą savaitę ax.gif 4u.gif
Tuomet dar laukiau teigiamo nėštumo testo ir hcg ir gydytoja buvo sakius, kad nuo pat įsodinimo dienos iki hcg - celibatas blush2.gif
Dbr jau dar savaitė praėjo...
Kiek dar reikės laukti? blush2.gif nžn ar čia hormonai, ar kas, bet jau net sapnavau šiąnakt tai, ko neturėčiau sapnuot blush2.gif
Gal pasisakys mergaitės, kurios pastojo, kada ten jau kažką galima paveikt?! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 04, 10:30)
Labas rytas,
Mergaitės,
o aš turiu ir vėl panašų klausimą, kaip prieš gerą savaitę  ax.gif  4u.gif
Tuomet dar laukiau teigiamo nėštumo testo ir hcg ir gydytoja buvo sakius, kad nuo pat įsodinimo dienos iki hcg -  celibatas  blush2.gif
Dbr jau dar savaitė praėjo...
Kiek dar reikės laukti?  blush2.gif  nžn ar čia hormonai, ar kas, bet jau net sapnavau šiąnakt tai, ko neturėčiau sapnuot  blush2.gif
Gal pasisakys mergaitės, kurios pastojo, kada ten jau kažką galima paveikt?!  4u.gif

Pas mus dar celibatas lotuliukas.gif Laukiu pirmadienio ,eisiu apziurai ,klausiu gines blush2.gif

Visokiu nuomoniu yra . Uzsienio saituose tris variantus dazniausiai pasitaikancius po ivf radau :1 iki hcg dienos ( kas man pavojingai skamba ) 2iki sirdeles plakimo ir 3 iki 12 sav . 4u.gif
Kaip sakoma spresti lieka mums pacioms lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus buvo celibatas iki 12 savaites. Nors turkai (kurie atliko sekminga IVF) leido is karto po isodiniko (pas juos neleidziama visa stimuliaciojs laika, kad nepazeisti kiausidziu man atrodo). O LT gine buvo atsargi ir neleido santykiu tol kol crinone naudojam - dar taip pasake, kad jei labai norim galim, bet koks ten malonumas po crinone kuistis smile.gif Tai ir pakentejom smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites smile.gif Buvau vakar pas gyd.tai paaiskino man plana suleido vakar dipherelina dabar laukiu mmm ir nuo 5 dienos estrofenas,14diena echoskopas ir dar po poros dienu isodinimas tai pagal viska savo zirniukus jau pasiimsiu menesio gale smile.gif tikiuosi kad jie atsils normalai unsure.gif turiu toki klausimeli kam skirtas tas estrofena?
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2014 04 04, 10:56)
Sveikutes mergaites smile.gif  Buvau vakar pas gyd.tai paaiskino man plana suleido vakar dipherelina dabar laukiu mmm ir nuo 5 dienos estrofenas,14diena echoskopas ir dar po poros dienu isodinimas tai pagal viska savo zirniukus jau pasiimsiu menesio gale smile.gif  tikiuosi kad jie atsils normalai unsure.gif  turiu toki klausimeli kam skirtas tas estrofena?

estrofemas skirtas gimdos gleivinei auginti 4u.gif
Atsakyti
Matu kad kalbėjot apie hysteroskopija su endo scrath 4u.gif o Kur Lietuvoje galima tokią pasidaryt ? Man ir iš užsienio klinikos sako, kad verta jį pasidaryti dar plius biopsija g.gif pažiūrėt, ar nėra kokių uždegiminių procesų. Tad dabar suku galvą kur kreiptis doh.gif
Atsakyti