Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 25, 23:33)
nu atsirado senute smile.gif biggrin.gif

Snd turejau nevykusia treniruote biski , lb daug prapliurpiau su treneriu biggrin.gif

Jeigu treneris nieko ....tai atleistina biggrin.gif
Atsakyti
Ramune, nu gal ir kojos silpnos g.gif Ir cia net ne su amziumi susije. As tai kojose turiu istvermes daug, galiu visa diena pravaikscioti ir man nieko, i diena ne po karta i 5 auksta uzlipu ir nulipu irgi normaliai, nei uzdustu nei ka biggrin.gif O va virsus pas mane silpnas labai... Jei ka sunkiau pakelt, panest ar palaikyt, jau man viskas, is karto rankas pakerta biggrin.gif As net duru nesugebu atsidaryt kartais, visu kunu uzgulu, nes rankose jegos nera biggrin.gif

Karalinda, galima kartais ir patinginiauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 25, 22:20)
dabar man atrodo isivaizduoju,ten parkeliuose kur buna irengti viesieji treniruokliai visokie, man atrodo toks buna  g.gif Tik aisku ten paprastesnis, bet principas, kad stovi ir su kojomis sketiesi lyg spagata darytum, po to grizti ir pradine padeti ir i priesinga puse sketiesi. Tik reikia itempti kojas, kad tikrai spagato nepadarytum biggrin.gif Bet sportklubyje tokio nemaciau pas save  g.gif

Va va,tiksliai,juk parke kazkas panasaus yra biggrin.gif ,tik sporto klube daug galingesnis,elipsiniai juokas,palyginus su juo biggrin.gif ,kojom ir subiniukui labai gerai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 26, 07:25)
Jeigu treneris nieko ....tai atleistina  biggrin.gif

Na mano vyras man fainiausias biggrin.gif Bet treneris tikrai neblogas , ne kiek isvaizda , bet kiek malonu plepeti su juo.. smile.gif
Vakar darem toki pratima , gulsciai prisitraukti su visu kunu , tai sunkiai sekesi man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 26, 12:50)
Ramune, nu gal ir kojos silpnos  g.gif Ir cia net ne su amziumi susije. As tai kojose turiu istvermes daug, galiu visa diena pravaikscioti ir man nieko, i diena ne po karta i 5 auksta uzlipu ir nulipu irgi normaliai, nei uzdustu nei ka biggrin.gif O va virsus pas mane silpnas labai... Jei ka sunkiau pakelt, panest ar palaikyt, jau man viskas, is karto rankas pakerta biggrin.gif As net duru nesugebu atsidaryt kartais, visu kunu uzgulu, nes rankose jegos nera biggrin.gif

Karalinda, galima kartais ir patinginiauti biggrin.gif

Va va, su rankom ir man taip biggrin.gif KArtais sunku net tvirtesnes duris atidaryti... Reikia visu kunu dirbti blush2.gif

O su kojom OK. tik aisku dideli kruviai svorio pramsne man sunku... Ejimai, lipimai tai cia baika smile.gif Bet va su treniruokliais dirbant dideliu svoriu vistiek gi nesidedu ax.gif sunkoooka..

Siaip uzpakaliniai lesku raumenys tikrai silpni. Ant steperio darau tokius pratimukus. Pasiimu svorius didesnius. Uzsilipi ant jo. Ir atgal zengiu zingsni, kad ant tos kojos jaustusi svoris. Ant steperio likusi kojyte lieka sulenkta 90 lapsniu. Ir taip pakaitom. Reikia 4X20 .. nu nepadarauuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 03 26, 15:35)
Va va,tiksliai,juk parke kazkas panasaus yra biggrin.gif ,tik sporto klube daug galingesnis,elipsiniai juokas,palyginus su juo biggrin.gif ,kojom ir subiniukui labai gerai biggrin.gif .

Esu parkelyje ant jo bandziusi daryti biggrin.gif Aisku, ten nei lygiu, nei pasipriesinimu, tikiu, kad klube galingesnis, paturbuntas, gaila pas mane tokio nera smile.gif

Kvyka, kojoms ir as dideliu svoriu nesidedu, bet nenoriu dar labiau padidinti savo slaunu ir blauzdu, jau ir taip jos pas mane galingos lyginant su likusiu kunu biggrin.gif

Siandien pasidariau kardio diena, 10 min elipsinis, tada 15 min ant slidziu, tada 15 min ant dviracio ir dar 15 ant steperio. Nulipau slapia biggrin.gif Bet as nesuprantu ko jau kelinta karta taip pradejau prakaituoti g.gif Maike galejau grezti, nugara visa permirkus ir priekis... Anksciau taip nebudavo, ir nera, kad as jau baisiai ten plesyciausi, ar kazka buciau labai keitusi.
Atsakyti
Labuka sportuojancios 4u.gif noreciau ir as cia su jumis paplepeti. Sportuot pradejau pries kokias tris savaites,taip jau reguliariai, tikslas sustiprinti ir isryskinti raumenukus. Matmenys 164cm 58kg riebaliuku turiu aplink pilvuka ir ant koju zinoma,tai va noriu ta riebaliuka numest ir raumenis isryskint. Foto idesiu butinai kai jau priimsit biggrin.gif tai trumpai kaip sportuoju: dazniausiai 3k.per savaite, ispradziu dviratukas 10min tada darbas su svoriais ir pabaigai kardio 10min. 1d. kojos 2d.krutine + tricas 3d. nugara +bicas kiekviena karta darau ir presa. tai tiek apie mane biggrin.gif

dabar lekiu pasportuot,o veliau skaitysiu jusu temas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotijia: 26 kovo 2014 - 22:41
QUOTE(kvyka @ 2014 03 26, 19:05)

Siaip uzpakaliniai lesku raumenys tikrai silpni. Ant steperio darau tokius pratimukus. Pasiimu svorius didesnius. Uzsilipi ant jo. Ir atgal zengiu zingsni, kad ant tos kojos jaustusi svoris. Ant steperio likusi kojyte lieka sulenkta 90 lapsniu. Ir taip pakaitom. Reikia 4X20 .. nu nepadarauuuu  doh.gif

po truputi po truputi ir padarysi, ziurek ir svoriu didesniu reikes. As tai pagaunu save, kad jau simuliuot pradejau, cia del senos programos, ypac virsuje mazai ka darau.. Bet jau sakau gana, reikia susiimti biggrin.gif Jau pora dienu kaip einu, vis neuztaikau kada mano norimas treneris dirbtu, kad man programa sudarytu nauja. Vis kiti dirba. Na gal ryt uztaikysiu.

QUOTE(Filotijia @ 2014 03 26, 23:40)
Labuka sportuojancios  4u.gif  noreciau ir as cia su jumis paplepeti. Sportuot pradejau pries kokias tris savaites,taip jau reguliariai, tikslas sustiprinti ir isryskinti raumenukus. Matmenys 164cm 58kg riebaliuku turiu aplink pilvuka ir ant koju zinoma,tai va noriu ta riebaliuka numest ir raumenis isryskint. Foto idesiu butinai kai jau priimsit  biggrin.gif tai trumpai kaip sportuoju: dazniausiai 3k.per savaite, ispradziu dviratukas 10min tada darbas su svoriais ir pabaigai kardio 10min. 1d. kojos 2d.krutine + tricas 3d. nugara +bicas kiekviena karta darau ir presa. tai tiek apie mane biggrin.gif

dabar lekiu pasportuot,o veliau skaitysiu jusu temas  4u.gif

Prasom jungtis smile.gif Bent jau man plepant daugiau motyvacijos atsiranda sportui smile.gif O kodel taip velai sportuojat?
Atsakyti
snd baisiai nusikaltau , prisivalgiau sudmaiscio visa diena doh.gif vyro gimtadienis buvo .. O manuo uosviene tortus kepa, tai teko ragauti dvieju net biggrin.gif pilvas isiputes galiu eit gimdyti doh.gif

Ryt plusesiu is peties salei fitness3.gif fitness4.gif fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 27, 00:56)
Prasom jungtis smile.gif Bent jau man plepant daugiau motyvacijos atsiranda sportui smile.gif O kodel taip velai sportuojat?

Man ir plepant ir ziurint video,ir ziurint nuotraukas graziu pasportavusiu paneliu biggrin.gif tai toks ir velai 10val.,nes draugas baigia darba taip tai ir gaunasi kartu einam,vis smagiau,tik kad is jo jokios motyvacijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif as ir siandien pavargau,liuks jauciuosi,dar pavalgyt varskytes kokios ir liulia labos ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 26, 23:56)
po truputi po truputi ir padarysi, ziurek ir svoriu didesniu reikes. As tai pagaunu save, kad jau simuliuot pradejau, cia del senos programos, ypac virsuje mazai ka darau.. Bet jau sakau gana, reikia susiimti biggrin.gif Jau pora dienu kaip einu, vis neuztaikau kada mano norimas  treneris dirbtu, kad man programa sudarytu nauja. Vis kiti dirba. Na gal ryt uztaikysiu.

As jau vakar ir didnausi svori,man patinka paskui jaustis raumenukus biggrin.gif .

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 27, 00:22)
snd baisiai nusikaltau , prisivalgiau sudmaiscio visa diena  doh.gif vyro gimtadienis buvo .. O manuo uosviene tortus kepa, tai teko ragauti dvieju net  biggrin.gif pilvas isiputes galiu eit gimdyti  doh.gif

Ryt plusesiu is peties salei  fitness3.gif  fitness4.gif  fitness3.gif

O man pms,tiek daug valgau,saldumynai irgi kiekviena diena,jau negaliu ziureti i save,issipuciu is karto doh.gif ,bet po mmm rimtai susiimsiu del mitybos,gana jau biggrin.gif .

QUOTE(Filotijia @ 2014 03 27, 00:39)
Man ir plepant ir ziurint video,ir ziurint nuotraukas graziu pasportavusiu paneliu  biggrin.gif tai toks ir velai 10val.,nes draugas baigia darba taip tai ir gaunasi kartu einam,vis smagiau,tik kad is jo jokios motyvacijos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif as ir siandien pavargau,liuks jauciuosi,dar pavalgyt varskytes kokios ir liulia labos ir jums  4u.gif

O dar dirba sporto klubai 22h. g.gif ?
Atsakyti
Filotilija, o kur sportuojat? Pas mane irgi 22 val jau uzsidaro sportklubiai. Nebent jus ne LT smile.gif

Salt, kai jauti raumenukus, vadinasi efektyvu viskas buvo, man tas irgi patinka thumbup.gif O man jau 3 diena blauzdas skauda, As joms siaip nieko nedarau, tai pries kelias dienas galvojau padarysiu, tai vel skausmas kaip tik buciau pradejus sportuoti blink.gif Ryte vos is lovos islipu biggrin.gif
Atsakyti