Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(tinute84 @ 2014 03 28, 20:11)
nezinau ar atidarys foto, bet ka manot apie tai? power plate? pas mane salej stovi tokie trys, zmones eina...o as kazkaip dar nebandziau...Maciau ten kaip tempimo pratima darytu, ir stovi isitempia,vibruoja juos ten.... power plate

mano salej irgi yra, eina, lipa, vibruoja...

Tikrai idomu, ka duoda sitas ... aparatas lotuliukas.gif Ir sakyciau net intensyviai zmones naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 28, 19:11)

Man sukeldavo baisius galvos skausmus sitas aparatas biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliau dar foto i albuma, ir kojas ikeliau biggrin.gif

atnaujinau begiojima, orai puikiai tam tinkami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 29, 16:44)
Ikeliau dar foto i albuma, ir kojas ikeliau biggrin.gif

atnaujinau begiojima, orai puikiai tam tinkami bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif na tavo pilvukas wub.gif viskas super pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galima ir man albumiuko prisijungimus? ax.gif Ikelsiu ir savo... gal bus didesnis upas jus pamacius toliau dirbti...

PAsidariau naujas foto, kad nelabai besimato progresas lyg ir g.gif Nu tik sikna pradejo riestis g.gif
Atsakyti
parasiau kyvkai
Atsakyti
Idejau... Bet kokybe tai ne kokia ax.gif

Siaip reiktu gal fotkintis gryzus po sporto? Tada isile dar raumenukai ir labiau matosi... ISvis dabar kai darau rankom, tai ohohoh kaip salej raumenukai matosi, sukieteja, venos issoka biggrin.gif O va ne sportine diena... save fotkinant neina isspausti raumenuko maksimaliai. Bet gi ir nevaiksciosiu pastoviai isspaudusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tad turbut naturaliau ir gaunasi taip...

Dabar kai pagal nauja programa darau, tai tikrai koju uzpakaline dalis labai daileja, lieciant tikrai jauciu, kaip uzpakalis pradejo riestis, raumenukai tvirteja. Pamazu dingsta tas toks suglebimas. O va priekine dalis kazkaip ne kazin kaip g.gif

Kokie pratimai lesku priekines dalies raumenukus tvirtina?

Tiesa, darau tik jegos pratimus. Ant elipsiniu nelipu. Bet... Kuno svoris padidejo 2kg, NEvizualiai... kunas vistiek lieknas, tik gal vaizdas atletiskesnio kuno bus geresnis, nei siaip. O ir pati su maudymuku jau smagiau jauciuosi. Neberezia akies kontrastas tarp apatines dalies ir visiskai silpnos, mazos virsutines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 30 kovo 2014 - 18:47
O aš treniruočių metu labai prakaituoju, tik dabar išsiaiškinau, kad jaučius visus, kalio trūkumui būdingus požymius verysad.gif . Matyt viską išprakaituoju, nes kai pradėjau sportuoti, tai vietoj to, kad jausčiausi gerai, vos kojas pavelku verysad.gif , jaučiu žiaurų nuovargį
Atsakyti
kvyka, o kaip su maistu? ar valgai daug?

as tai pastarosiomis dienomis valgau matyt ir uz tave, o gal tiesiog pms biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2014 03 30, 19:52)
O aš treniruočių metu labai prakaituoju, tik dabar išsiaiškinau, kad jaučius visus, kalio trūkumui būdingus požymius  verysad.gif . Matyt viską išprakaituoju, nes kai pradėjau sportuoti, tai vietoj to, kad jausčiausi gerai, vos kojas pavelku  verysad.gif , jaučiu žiaurų nuovargį

multivitaimu reikia

o juk dar ir pavasris
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 30, 18:54)
multivitaimu reikia

o juk dar ir pavasris

geriu aš multivitaminus, dar magnį papildomai, bet kalio tame komplekse nėra. Praeitą savaitę ėmė kraują ir kitą savaitę bus atsakymas dėl kalio kiekio, bus įdomu sužinoti, bet net neabejoju, kad dėl jo trūkumo taip siaubingai jaučiuosi
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 30, 20:54)
kvyka, o kaip su maistu? ar valgai daug?

as tai pastarosiomis dienomis valgau matyt ir uz tave, o gal tiesiog pms biggrin.gif

Padidinau kiekius... Bet kiek "primetu", tai man rods biski per mazai angliavandeniu gaunasi dabar lotuliukas.gif Tu geruju smile.gif Buvau uzsikabinusi ant to, kad baltymu per mazai gaunu... Bet man jau kartais ir jegu pritruksta, nors tikrai nemenkai pavalgau (net koleges darbe sako, kad ryju, kaip vyras). Tai bandysiu angliavandeniu padidinti kieki...

As pries sporta pavalgau irgi... PRaeina koks pusvalandis ir einu sportuoti. Tikm pradejus sportuoti man jau pilvas praktiskai gurgia is alkio lotuliukas.gif Siaip cia paskutines treniruotes taip. Gal irgi ant pms sumesti viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 03 30, 18:57)
geriu aš multivitaminus, dar magnį papildomai, bet kalio tame komplekse nėra. Praeitą savaitę ėmė kraują ir kitą savaitę bus atsakymas dėl kalio kiekio, bus įdomu sužinoti, bet net neabejoju, kad dėl jo trūkumo taip siaubingai jaučiuosi

Bananus valgykit smile.gif
Atsakyti