Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(kvyka @ 2014 03 30, 18:42)
...
Dabar kai pagal nauja programa darau, tai tikrai koju uzpakaline dalis labai daileja, lieciant tikrai jauciu, kaip uzpakalis pradejo riestis, raumenukai tvirteja. Pamazu dingsta tas toks suglebimas. O va priekine dalis kazkaip ne kazin kaip  g.gif

Kokie pratimai lesku priekines dalies raumenukus tvirtina?

Oi, daugelis. Aš norom nenorom keturgalvį užvarydavau labiau nei kitus raumenis biggrin.gif
Geriausia kojų stūmimas, pritūpimai, sukant pėdą kiek į dešinę. Pirmi ant liežuvio galo man pasiteisinę pratimai. Dar įtūpstai su svoriais.
Kokia programa taip gerai suveikė užpakalinei daliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 28, 13:14)
turiu n crossfito programų ir šiuo metu sudarinėju dar porai žmonių  smile.gif  nėra ten taip paprasta ir pradedantiesiems net nerekomenduočiau  smile.gif

na pasiziurejau,pasiskaiciau,paklausysiu taves ir atidesiu velesniam laikui,bet pabandyt noras yra labai didelis,vien paziuret kiek istverminga esu...

QUOTE(kvyka @ 2014 03 30, 19:09)
  Nu tik sikna pradejo riestis  g.gif

Ar ilgai uztruko kol pradejo riestis? smile.gif
man negrazu kai keturgalvis per daug uzvarytas,po visu pritupimu ir itupstu tik ji ir skauda,bet turbut kitaip nebus,ar gal as netaisyklingai ka darau? :|
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 30, 22:22)

A velnias zino, kuris cia padejo smile.gif smile.gif smile.gif PAgal programa darau biggrin.gif
Susilenkimai su stanga, zingsniai atgal nuo steperio su svoriais, pritupimai placiai issketus kojas su svoriais, pritupimai kojas laikant peciu lygyje su svoriais. ant treniruoklio, kur keturpescia ir kilnoji atgal kojas biggrin.gif Turbut visas tendemas cia. Nuo tu pratimu man butent uzpakaline lesku puse ir pasopdavo.
O va priekines dalies nejauciu blush2.gif

QUOTE(Filotijia @ 2014 03 30, 23:17)
Ar ilgai uztruko kol pradejo riestis? smile.gif
man negrazu kai keturgalvis per daug uzvarytas,po visu pritupimu ir itupstu tik ji ir skauda,bet turbut kitaip nebus,ar gal as netaisyklingai ka darau? :|

Tuos pratimus pradejau daryti antra menesi. Tai uz savaites bus, kaip menuo laiko.. Nu tai po kokiu 2 sav. jausti pradejau turbut. Treniruojuos 3-4 k/sav. Asiku iki tobulumo dar dirbti ir dirbti, bet as dziaugiuosi jau tuo, kad jauciu skirtuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 30 kovo 2014 - 21:26
QUOTE(Ereba @ 2014 03 30, 20:22)
Oi, daugelis. Aš norom nenorom keturgalvį užvarydavau labiau nei kitus raumenis biggrin.gif
Geriausia kojų stūmimas, pritūpimai, sukant pėdą kiek į dešinę. Pirmi ant liežuvio galo man pasiteisinę pratimai. Dar įtūpstai su svoriais.

Kojų tiesimas tik keturgalviui skirti. Visi kiti išvardinti apkrauna ir keturgalvį ir dvigalvį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 30, 21:25)
A velnias zino, kuris cia padejo smile.gif smile.gif smile.gif PAgal programa darau biggrin.gif
Susilenkimai su stanga, zingsniai atgal nuo steperio su svoriais,  pritupimai placiai issketus kojas su svoriais, pritupimai kojas laikant peciu lygyje su svoriais. ant treniruoklio, kur keturpescia ir kilnoji atgal kojas  biggrin.gif  Turbut visas tendemas cia. Nuo tu pratimu man butent uzpakaline lesku puse ir pasopdavo.
O va priekines dalies nejauciu  blush2.gif 
Tuos pratimus pradejau daryti antra menesi. Tai uz savaites bus, kaip menuo laiko.. Nu tai po kokiu 2 sav. jausti pradejau turbut. Treniruojuos 3-4 k/sav. Asiku iki tobulumo dar dirbti ir dirbti, bet as dziaugiuosi jau tuo, kad jauciu skirtuma

susilenkimai su štanga??? biggrin.gif kas čia per velnias? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 30, 21:25)
A velnias zino, kuris cia padejo smile.gif smile.gif smile.gif PAgal programa darau biggrin.gif...

4u.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 03 30, 21:45)
susilenkimai su štanga???  biggrin.gif kas čia per velnias?  biggrin.gif

aš irgi jau norėjau klausti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 03 30, 22:25)

As jau 4 sav.einu ir kolkas jokiu pokyciu sad.gif bet nenuleidziu ranku,o gal tu kojas darai kiekviena karta?

QUOTE(Pumpum @ 2014 03 30, 22:45)

Gal mirties trauka smile.gif
Atsakyti
Kvyka, labai plonute esi, bet sutvirtinimo tikrai reikejo smile.gif

Ar yra merginu kurios vasarop sporto kluba iskeicia i kitoki sporta?
Atsakyti
As nekeisiu,man labai patinka sale,o ir begiot nemegstu, greitam ejimui drauges nerandu,o dviracio neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 30, 22:45)

gali buti ir good morning su stanga
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 31, 08:21)
gali buti ir good morning su stanga

gali, bet tiek mirties trauką tiek labas rytas darant geriau nesusilenkt lotuliukas.gif o tik pasilenkt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dwin @ 2014 03 31, 06:45)
Kvyka, labai plonute esi, bet sutvirtinimo tikrai reikejo smile.gif

Ar yra merginu kurios vasarop sporto kluba iskeicia i kitoki sporta?

vasarą automatiškai daugiau judu, kai galėdavau prijungdavau dviratį su bėgiojimu šiokiu tokiu, kai ne per karšta ir ne per šalta eidavau į aikštelę tokią crossfit pasportuot kiek tai įmanoma su trx ir lauko sąlygom. bet į salę - visada smile.gif užtenka nenueit 2sav kad atėjus nebepadirbt su svoriais su kuriais dirbau biggrin.gif
Atsakyti
Na vat as visad vasaromis iskeiciu sale i minimalu sporta, lieka koks dviratis, kartais pabegiojimai, minimaliai.... Dabar kai jau pasiekiau kuno formas, kuriu anksciau neturejau, kazkaip sazine graus viska apleisti. O vasara, kai silta ir prasedejus darbe 8 valandas, nesinori dar uzsidaryti saleje ax.gif Nezinau kas daryti doh.gif:
Atsakyti
Vasara, as planuoju likti su sportu, nes jei mesiu, tai nzn kaip rudeni grisiu g.gif Geriau liksiu saleje, tik turbut, kad apsilankymu skaicius sumazes, bet daugiau veiklos gryname ore.

Kvyka, pokyciai matosi, saunuole smile.gif

Dar atsiminiau posaki, kad lieknos nesportuojancios panos - grazios tik su rubais, pasportavusios panos - grazios ir nuogos biggrin.gif

O pas mane priverstines atostogos nuo sporto, paskutini karta sportavau 3ni, po to isvykau, vakar grizau, bet panasu, kad kazkoki virusa pasigavau, galva plysta, gerkle skauda sad.gif Tikiuosi per pora dieneliu pasveikti ir grizti greiciau i savo rezima. Serganti niekada neinu sportuoti, nes nieko ir nepasportuoju normaliai tik dar labiau susergu.
Atsakyti