Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Taip,as ne Lt,mazas toks klubelis,nes kaime gyvenam,dirba iki 12,smagu man vakare nes tokiu laiku dazniausiai nieko nebuna,tai garsiai muzika uzsileidi ir pirmyn ... Ai treneriu cia nera,todel ir ieskau nete visokios info ir bendraminciu.
Atsakyti
Pumpum, kokia tavo nuomone apie vandens gerima sporto metu? anksciau gerdavau tik PO treniruotes, o dabar kai pradejau , tai per 1. 5 val. treniruotes , isgeriu 2*750 ml. g.gif aisku, tik negeriu kai darau paskutini kardio.
Atsakyti
Tinute84, kodel blogai gerti vandeni darant paskutini kardio? As tai 1 l isgeriu per treniruote, negeriant man koma butu, is karto burna dziusta, atrodo seiles kazkokios tirstos pasidaro, nemalonus jausmas... Po truputuka visa laika geriu... Gal todel ir prakaituoju tiek daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 27, 17:09)
Tinute84, kodel blogai gerti vandeni darant paskutini kardio?  As tai 1 l isgeriu per treniruote, negeriant man koma butu, is karto burna dziusta, atrodo seiles kazkokios tirstos pasidaro, nemalonus jausmas... Po truputuka visa laika geriu... Gal todel ir prakaituoju tiek daug  g.gif

As irgi visada geriu sportuojant,kitaip neisivaizduoju,bet mazai prakaituoju smile.gif .
Atsakyti
Gerti vandeny yra butina treniruotes metu . 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kukliai ir aš jungiuosi prie Jūsų 4u.gif Sportuoju trečia savaitė, po 4-5k. per savaitę. Sportuoju pagal „Pradedančiųjų programą“, individualiai programai sakė dar anksti. Negaliu pasigirdi gerom kūno formom blush2.gif Tai visų pirma siekiu svorio numesti, o po to bus matyti 4u.gif
Kalbėjot apie vandens gėrimą sporto metu. Kai aš atėjau pirmą kartą visai neturėjau jokio gėrimo. Padariau pusę pratimų ir taip silpna pasidarė, pradėjo akyse tempti. Treneriui pasakiau viskas, nebegaliu, jis sakė dar bandyk, bet būčiau tikrai pakritusi doh.gif Treneriui to nesakiau, gėda truputėlį buvo blush2.gif Kitą kartą vandens atsinešus gurkšnojau ir viskas ok 4u.gif
O kaip su maistu geriau daryti? Aš pavalgau (užkandu) apie 2 valandas prieš sportą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 27 kovo 2014 - 19:45
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 27, 15:04)
Pumpum, kokia tavo nuomone apie vandens gerima sporto metu? anksciau gerdavau tik PO  treniruotes, o dabar kai pradejau , tai per 1. 5 val. treniruotes , isgeriu 2*750 ml.  g.gif  aisku, tik negeriu kai darau paskutini kardio.

būtina gert vandenį per treniruotę. nuolat gurkšnot po truputį ypač darant kardio. jei pajauti troškulį, vadinas jau pavėlavai atsigert ir tavo organizme 1,5l vandens jau trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien poilsis biggrin.gif viska skauda,nesuprantu kaip,kojas pirmadieni dariau siandien ciut paeinu,nugara isvis praeita savaite dariau ir sian skauda,balaganas kazkoks doh.gif kaip ten su tuo crossfit,ar pratimus surinkt vienai raumenu grupei,ar atskirom? noreciau pabandyt ax.gif
Atsakyti
Nors man ne itin norisi gerti, bet pasiimu 750 ml savo gertuve ir vis pagursnoju... ax.gif Vien del to, kad reikia.

Siandien kazkaip jau sveikatos nebuvo sportuoti. Bet sportavau. Grynai truko energijos... Masciau kodel. Ogi turbut del maisto.. Siek tiek apleidau vadeles. Suduko nevalgiau, gaminausi. Bet per mazai angliavandeniu geruju pirmoj dienos pusej. As tu keliu grudu kosiu ne itin megstu, bet po siiiiimts. Tos koses tikrai veiksmingos! Jas valgant rytais tikrai jausdavau daugaiu energijos dienos metu.

Si savaite tokia bulvine buvo (ne su mesytem, bet gan daug). Tai kazko ir energijos maziau g.gif Nors ir salotu l. daug dariausi...

Su maistu dar ulialia. Daug nagrinejimosi smile.gif Ir stebejimo save, kol atseksiu kas man ir kaip tinka - netinka. Nes faktas, kad laikytis dietu nereikia. Tiesiog puikiai savijautai ir maistinguju medziagu gavimui.

Vo kiek prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
Man su mityba ir kolkas nesiseka,dar vis neisigilinu, bet pati jauciu kad nelabai uztenka to ka valgau.. ax.gif kadangi vaikinai aplink geria papildus,tai ir as koki protein kokteiliuka ar amino rugsciu isaunu,o jus kokius papildus vartojat?
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 03 27, 21:54)
Siandien poilsis biggrin.gif viska skauda,nesuprantu kaip,kojas pirmadieni dariau siandien ciut paeinu,nugara isvis praeita savaite dariau ir sian skauda,balaganas kazkoks  doh.gif  kaip ten su tuo crossfit,ar pratimus surinkt vienai raumenu grupei,ar atskirom? noreciau pabandyt  ax.gif

Kartais toks jausmas, kad klausia bile klaust čia biggrin.gif dabar įjunkim loginį mąstymą ir pamąstykim, ar sugebėtume be pertraukos 10min kočioti bicepsą? Arba 8min spaust štangą ir daryt atsispaudimus non stop? biggrin.gif aišku kad skirtingas raumenų grupes reikia jungt, bet reikia ir žinot kokias jungt ir kaip efektyvu būtų. pati jei neišmanyčiau nesusidarinėčiau crossfito mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku tada, aciu merginos uz nuomeone, zinosiu tada kad gerti butina 4u.gif
As kai einu i spin klases, tai trenere sake, vengti gerti kai intensyviai mini dvirati ar begi .... nes negerai sirdziai, nebet jeigu labai nori, tai tik maza guksnele. O tik pabaigus- giliai ikvepti kelis kartus , palaukti ir tik poto atsigerti kiek sirdis geidzia . Tai va..ir pasimeciau kaip cia kas blush2.gif
Atsakyti