Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Ducky @ 2014 04 01, 07:53)
ai nu koks skirtumas  biggrin.gif

Nu tik tiek, kad aš kol buvau nebandžius, tai irgi maniau, kad ten kažkokie tamprūs tie diržai, kaip gumos. O pasirodė, kad visai ne smile.gif
Man atrodo, prie trx sistemos būna knygutė su pratimais. Gal kas turit, gal ten ir rekomendacinės programos surašytos?
Atsakyti
KaraLinda, as tau kompanija palaikau doh.gif nuo 5dienio su temp, sloga...o kosejimas...seimynai neleidziu naktimis miegoti doh.gif vaistai nepadeda doh.gif

Kas liecia sporto klubus vasara- tai man patinka thumbup.gif ramu, gera sportuoti, kai mazai zmoniu..... su dviratuku atvaziuoti i sale, po sales su dviratuku gryzti namo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusprendziau pirkti TRX, kieme pasportuosiu bigsmile.gif nors sporto sales manes jie "nekabino", bet tikiuosi kad gryname ore bus kitaip ax.gif
Atsakyti
As ana vasara atsportavau saziningai treniruokliu saleje,sia vasara bus tas pats biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 04 01, 12:53)
Nusprendziau pirkti TRX, kieme pasportuosiu bigsmile.gif nors sporto sales manes jie "nekabino", bet tikiuosi kad gryname ore bus kitaip ax.gif

Laukinė prerija iš gretimos temos parduoda
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 04 01, 09:23)
KaraLinda, as tau kompanija palaikau  doh.gif  nuo 5dienio su temp, sloga...o kosejimas...seimynai neleidziu naktimis miegoti doh.gif  vaistai nepadeda  doh.gif

Kas liecia sporto klubus vasara- tai man patinka  thumbup.gif  ramu, gera sportuoti, kai mazai zmoniu..... su dviratuku atvaziuoti i sale, po sales su dviratuku gryzti namo  drinks_cheers.gif

Na as jaukaip ir sveika , bet vistiek i gerkle kabinasi doh.gif
Snd jau buvau sportuoti smile.gif Sale pustuste liuks thumbup.gif
Atsakyti
Man jau psichologiskai neramu, kai sekancia diena raumenu neskauda lotuliukas.gif Pasiilgau to skausmo... bet dideliu svoriu neissteniu, kad padidinti kruvi ir vel ta malonu sopuliuka pajausti rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 02, 20:21)
Man jau psichologiskai neramu, kai sekancia diena raumenu neskauda  lotuliukas.gif  Pasiilgau to skausmo... bet dideliu svoriu neissteniu, kad padidinti kruvi ir vel ta malonu sopuliuka pajausti  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

aš pastebėjau tokį dalyką : šiuo metu dirbu su antra programa ir vėl nebejaučiu raumenų skausmo, nors kai tik ją pakeičiau, vos paėjau doh.gif matomai raumenys kažkiek pripranta prie pratimų ir neveltui sako, kad programą reik pakeist kas 3 mėn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 03 balandžio 2014 - 06:57
QUOTE(Ducky @ 2014 04 03, 08:56)
aš pastebėjau tokį dalyką : šiuo metu dirbu su antra programa ir vėl nebejaučiu raumenų skausmo, nors kai tik ją pakeičiau, vos paėjau  doh.gif matomai raumenys kažkiek pripranta prie pratimų ir neveltui sako, kad programą reik pakeist kas 3 mėn smile.gif

taip taip... pakeitus programa jauciausi, kaip po pirmos treniruotes, kai koju normaliai is skausmo negalejau atlenkti lotuliukas.gif

Lyg ir gerai, kad nera skausmo,,, bet psichologiskai atrodo, kad nedirba jie rolleyes.gif
Atsakyti
Turi maust bent kiek raumenukus, kitaip neprogresuoja. Manau tikrai "išbezdėtumėt" didesnį svorį ypač jei su senais dirbant nebeskauda.
Aš vakar bandžiau kojų dieną "išbezdėt" atsiprašant biggrin.gif atėjau pervargus vakare, labai sunkios pastarosios savaitės ir ėjau bile eit. Leg pressui nusimažinau įprastą svorį, nes grynai dėl nuovargio neišstenėjau. Tai šiandien tiek neskauda. O pailsėjus su žymiai didesniais svoriais galiu dirbt. Taip kad reik gerai pailsėt, užvalgyt, ir nusiteikt iškankint save iki paskutinio lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, sakau nedrasiai. ax.gif

Nemoku sportuot, i sporto sale pirma karta gyvenime izengiau pries savaite. Iki tol bandyti tik sokiai ir ilgi pasivaiksciojimai lauke greitu zingsniu, begimas (netiko, nepatiko).
Esu "aplink" 30 metu, turiu dvi atzalas. Per pirma nestuma priaugau 25 kg, per antra 16. Figuros tipas - pats baisiausias, deja deja....va toks: user posted image
Situacija tokia, kad supratau, jogu viskas i savo vietas jau taip lengvai, be pastangu negris.
Per pastaruosius maziau nei 2 men.be sporto atsikraciau 6kg (pakoregavau siek tiek mityba, sunku nebuvo, nebadavau).
Bet dabar ziuriu, kad viena kuno dalis ziuri i Siaure, kita i Pietus, ketvirta Vakarus.. Zodziu reikia "susirinkt i vietas." laugh.gif laugh.gif
Prasom priimti mane, nesijuokti (man simtas metu iki jusu), pagarba sportuojanciom, perskaiciau abi temas. Pumpum, tamista mokytoja. hi.gif pioneers.gif

Ateisiu, bendrausiu, palaikysiu. Ir klausiu klausiu klausiu, nes sporto klubas, kuri pradejau lankyt nors ir laabai arti namu, bet ten treneriai buna tik antroj dienos pusej, o as lankytis jame galiu tik rytais (del vyro darbo grafiko,"isleidzia" mane taip sakant. Mazylei- metai, i ugdymo istaigas dar neleidziam.)
Bus vakaru, kai pavyks nueit pasportuot, tada butinai pasigausiu koki treneri ir prisirisiu prie saves.
Bet pradeti teko vienai. unsure.gif
O pradejau taip mazdaug: ateinu ir kokias 20 min.einu greitu ejimu ant takelio, tada pereinu kokius 7-8 treniruoklius lengvais svoriais (5-15kg)- kiek galiu. Sakykim kaika 3x15 (kojas nesunku-jos dar pusetinai tvirtos nuo kasdienio vaiksciojimo stumdant vezima kalnuota vietove), kaika vos 3x5 (rankos, nugara ajajaj.... doh.gif )
Viska baigiu kokiom 15-20min ant laiptuku arba begimo takelio greitu ejimu. Uztrunku apie 1val.15min.

Tikslas: sutvirtint kuno raumenyna, is kosmoso prisisaukt i vieta atgal liemeni (sansu mazai...), pakelt uzupakali, sutvirtint nugleibusias rankas, nugara.
Nusifotografavau is prieko/sono/galo. Odos perteklius klaikus, su abiem vaikais pilvas buvo amen koks didelis. Aisku ir riebaliuku nereikalingu yra.
Nenoriu but fitneso cempione, bet iki vasaros jei nors keliais cm sumazinti apimtis, pakelti bendra kuno tonusa - butu liuks.

KLAUSIMAS: lankyt kas antra diena (kaip darau dabar) ar kasdien? g.gif Sekancia diena neprastai skauda visa kuna, bet is bedos galeciau ir kasdien.

Ir dar , gal Pumpum , arciau profesionalumo zinosi - ar maitinant krutimi aktyvesnis sportavimas nekenkia? Na ta prasme ar turi nors kazkokios itakos pieno liaukom/skoniui? g.gif Zinau, zinau, durnas klausimas nerealiai. Bet kai buvau pasiryzus sportuot keli men.po gimdymo tai vis uztikdavau patarima to nedaryt, kol maitinu. g.gif Bet dabar jau mazyle didele, manau galima, nors maitinu dar ganetinai daznai.

Aciu panelos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 04, 16:50)
Laba diena, sakau nedrasiai. ax.gif

Nemoku sportuot, i sporto sale pirma karta gyvenime izengiau pries savaite. Iki tol bandyti tik sokiai ir ilgi pasivaiksciojimai lauke greitu zingsniu, begimas (netiko, nepatiko).
Esu "aplink" 30 metu, turiu dvi atzalas. Per pirma nestuma priaugau 25 kg, per antra 16. Figuros tipas - pats baisiausias, deja deja....va toks: user posted image
Situacija tokia, kad supratau, jogu viskas i savo vietas jau taip lengvai, be pastangu negris.
Per pastaruosius maziau nei 2 men.be sporto atsikraciau 6kg (pakoregavau siek tiek mityba, sunku nebuvo, nebadavau).
Bet dabar ziuriu, kad viena kuno dalis ziuri i Siaure, kita i Pietus, ketvirta Vakarus.. Zodziu reikia "susirinkt i vietas." laugh.gif laugh.gif
Prasom priimti mane, nesijuokti (man simtas metu iki jusu), pagarba sportuojanciom, perskaiciau abi temas. Pumpum, tamista mokytoja. hi.gif  pioneers.gif 

Ateisiu, bendrausiu, palaikysiu. Ir klausiu klausiu klausiu, nes sporto klubas, kuri pradejau lankyt nors ir laabai arti namu, bet ten treneriai buna tik antroj dienos pusej, o as lankytis jame galiu tik rytais (del vyro darbo grafiko,"isleidzia" mane taip sakant. Mazylei- metai, i ugdymo istaigas dar neleidziam.)
Bus vakaru, kai pavyks nueit pasportuot, tada butinai pasigausiu koki treneri ir prisirisiu prie saves.
Bet pradeti teko vienai.  unsure.gif
O pradejau taip mazdaug: ateinu ir kokias 20 min.einu greitu ejimu ant takelio, tada pereinu kokius 7-8 treniruoklius lengvais svoriais (5-15kg)- kiek galiu. Sakykim kaika 3x15 (kojas nesunku-jos dar pusetinai tvirtos nuo kasdienio vaiksciojimo stumdant vezima kalnuota vietove), kaika vos 3x5 (rankos, nugara ajajaj.... doh.gif  )
Viska baigiu kokiom 15-20min ant laiptuku arba begimo takelio greitu ejimu. Uztrunku apie 1val.15min.

Tikslas: sutvirtint kuno raumenyna, is kosmoso prisisaukt i vieta atgal liemeni (sansu mazai...), pakelt uzupakali, sutvirtint nugleibusias rankas, nugara.
Nusifotografavau is prieko/sono/galo. Odos perteklius klaikus, su abiem vaikais pilvas buvo amen koks didelis. Aisku ir riebaliuku nereikalingu yra.
Nenoriu but fitneso cempione, bet iki vasaros jei nors keliais cm sumazinti apimtis, pakelti bendra kuno tonusa - butu liuks.

KLAUSIMAS: lankyt kas antra diena (kaip darau dabar) ar kasdien?  g.gif  Sekancia diena neprastai skauda visa kuna, bet is bedos galeciau ir kasdien.

Ir dar , gal Pumpum , arciau profesionalumo zinosi - ar maitinant krutimi aktyvesnis sportavimas nekenkia? Na ta prasme ar turi nors kazkokios itakos pieno liaukom/skoniui?  g.gif  Zinau, zinau, durnas klausimas nerealiai. Bet kai buvau pasiryzus sportuot keli men.po gimdymo tai vis uztikdavau patarima to nedaryt, kol maitinu.  g.gif  Bet dabar jau mazyle didele, manau galima, nors maitinu dar ganetinai daznai.

Aciu panelos.  4u.gif

Sveikute mirksiukas.gif
Ačiū už komplimentus
Kai tik pagausi trenerį paprašyk asmeninės programos ir kad parodytų kaip taisyklingai daryti, nes dabar turbūt tiesiog eini per treniruoklius kas šauna į galvą mirksiukas.gif
Pradžioj užtenka 10min apšilimo ant kardio treniruoklių, po treniruotės 20min. Ilgi kardio pradžioje treniruotės truputį per daug nuvargina, kad turėti jėgos darbui su svoriais. Po visko 20-25min.
Treniruotis kas antrą dieną užtenka sočiai. Vis tiek manau su vaikais vaikštai daug ir to judėjimo per dieną nemažai gaunasi rolleyes.gif
Žindymas ne liga ir sportuoti tikrai galima biggrin.gif svarbiausia nenusikamuoti per daug, kad nuo nuovargio nepradėtų mažėti pieno mirksiukas.gif
Atsakyti