Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 04, 17:56)
Po visko 20-25min.

Žindymas ne liga ir sportuoti tikrai galima  biggrin.gif

as dar karta paklausiu nes ana karta nelabai supratote mano klausima, o jei as po treniruotes kardio darau 30-40 min ar tai naudinga ar nera tikslo tiek minti? nes kazkaip vis skaitau- 20 min ax.gif

drinks_cheers.gif As isejau sportuot nuo 6 men, pramaitinau iki 9, t.y. tiek kiek norejau pati ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwin: 04 balandžio 2014 - 19:21
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 04, 16:50)
Laba diena

Sveika prisijungus 4u.gif Puikiai pazistamas figuros tipas ir situacija po dvieju vaiku biggrin.gif Jei atsirado noras keistis, bus ir rezultatas. Smagiau keistis kartu mirksiukas.gif

QUOTE(Dwin @ 2014 04 04, 19:17)
as dar karta paklausiu nes ana karta nelabai supratote mano klausima, o jei as po treniruotes kardio darau 30-40 min ar tai naudinga ar nera tikslo tiek minti? nes kazkaip vis skaitau- 20 min

Nesigilindavau kodel, bet man kaskart trenere liepia 30-40min ant kardio po treniruotes. Bet pas mane dar yra poodinio riebaliuko like, tai gal todel ilgiau degint reikia g.gif Paklausiu pirmadieni.
Atsakyti
Eliza 4u.gif abiem. 4u.gif

Nu ką merginos, užtaikiau šiandien sutikt trenerį. Pašnekėjom, sudarys man planą. Pagrinde dirbsiu ne su svarmenim, o su savo kūno svoriu. Po pokalbio nuėjom į salę kelis pratimukus atlikt (kojom, nugarqi, pilvui), po 5min.jau buvau tokia sušilus, kokia nebūdavau kai sportuodavau viena. Štai ką reiškia profo priežiūra...labai geri pratimukai. Namo grįžau išsiskietus kaip arklio išžaginta.laugh.gif
Po pratimukųdar pasilikau ir kaip pumpum sakė-25min.greito ėjimo.
Su treneriu darbą tęsiu poryt, šįkart jį pasigavau be spec.laimo, nors šiaip reikia susitart. Džiaugiuosi, pradedu. ax.gif
Bet net pati dar netikiu, kad rezultatai bus, nes jau beveik palaidojus save buvau...kūnas jomajo.. unsure.gif Papildomi riebaliukai taip negasdina , bet tas išglębimas, pilvas kaip 5nėštumo mėnesį, nugara kaip pas sumo imtynininką rankos-tešlainiai. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Zuzi_šoka, ką reiškia "dirbti su savo svoriu"?

Atsakyti
geras straipsnis apie cardio pries ar po darbo su svoriais

http://www.dailyhiit...ts-comes-first/

vakar savo kailiu isbandziau begima 4 km pries darba su svoriais, supratau, kad perdaug issekino, nebetaip vyko darbas su svoriais, artimiausiomis dienomis, bandysiu atvirksciai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 05 balandžio 2014 - 07:36
KAzkaip pora savaiciu man kazkokia aptatija prasidejus g.gif Nueinu i sporta kas antra diena. Bet kazkaip ziuuuu pradeda trukti to uzsidegimo. Va siandien eisiu... Pirmus kartus budavo atsikeliu ir NORIU lotuliukas.gif Toks didelis vidinis jausmas. O va dabar.... Reikia lotuliukas.gif Aisku kai nueinu jau nueinu, kitas reikalas smile.gif smile.gif smile.gif

Siaip man kazkoks energijos trukumuas ax.gif O siandien taip noreciau nustekenti save su didesniais svoriais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 05 balandžio 2014 - 08:31
QUOTE(kvyka @ 2014 04 05, 08:24)
KAzkaip pora savaiciu man kazkokia aptatija prasidejus  g.gif  Nueinu i sporta kas antra diena. Bet kazkaip ziuuuu pradeda trukti to uzsidegimo. Va siandien eisiu... Pirmus kartus budavo atsikeliu ir NORIU  lotuliukas.gif  Toks didelis vidinis jausmas. O va dabar.... Reikia  lotuliukas.gif  Aisku kai nueinu jau nueinu, kitas reikalas smile.gif smile.gif smile.gif

Siaip man kazkoks energijos trukumuas  ax.gif  O siandien taip noreciau nustekenti save su didesniais svoriais  ax.gif

Man tas pats,nezinau,kas cia yra,pavasaris gal,nusilpes organizmas,nors vitaminus geriu sportuojanciom g.gif .
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 04, 23:16)
Sveikos merginos,

Trx skaitosi kad dirbi su savo kūno svoriu, atsispaudimai visokie, į pagalbą kai visokios gumos ir kitas inventorius pasitelkiamas, kur nereikia papildomai jokių svorių nes pats su savo svoriu dirbi. Pvz paimsiu pvz apie trx, tai kuo labiau pasilenksi tuo sunkiau bus, taip kad gali labai lengvai reguliuotis apkrovas, plius minimali tikimybė kad susitraumuosi dirbant su savo svoriu
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 05, 07:28)
geras straipsnis apie cardio pries ar po darbo su svoriais

http://www.dailyhiit...ts-comes-first/

vakar savo kailiu isbandziau begima 4 km pries darba su svoriais, supratau, kad perdaug issekino, nebetaip vyko darbas su svoriais, artimiausiomis dienomis, bandysiu atvirksciai ax.gif

Tai aš čia jau senai paaiškinau kodėl kardio netinkamas prieš treniruotę. Visados eina jėga -> ištvermė. Būtent tam kad nenusialintum prieš darbą su svoriais
Papildyta:
QUOTE(Dwin @ 2014 04 04, 19:17)
as dar karta paklausiu nes ana karta nelabai supratote mano klausima, o jei as po treniruotes kardio darau 30-40 min ar tai naudinga ar nera tikslo tiek minti? nes kazkaip vis skaitau- 20 min  ax.gif

drinks_cheers.gif As isejau sportuot nuo 6 men, pramaitinau iki 9, t.y. tiek kiek norejau pati  ax.gif

Blogiau tai nebus, bet 40min reikalinga jei tik kardio tądien darai. Riebalui įšilti per treniruotę reikia 20min. Tada 20min degimui. Jei sąžiningai sportuojama per treniruotę, jis jai būna įšilęs, todėl užtenka to trumpesnio varianto. Trenerė turėtų tai paaiškinti smile.gif bet aišku blogiau nuo to nebus jei ten 30min truks ar tas pačias 40.
Atsakyti
Dar karta isitikinau, kad eiti sportuoti laisva diena is ryto po socios penkiu grudu koses yra thumbup.gif Isspaudziau didesnius svoriukus ax.gif Hanteliukus padidinau po 1kg thumbup.gif

Jautesi iskart, kad daugiau energijos. Nei, kad po 8 val. darbo nuejus biggrin.gif Bet gi kitaip nesigauna, nes dirbu 8-17 val. normaliom zmogiskom darbo dienom ax.gif

Ir pabariau save, kodel nusivylimo bangos buvo uzejusios del letai matomu rezultatu. Gi 7d. bus TIK 2 men., kaip sportuoju bigsmile.gif Ko cia noreti. Ir taip labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 05 balandžio 2014 - 11:46
QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 04, 11:16)
Sveikos merginos,

Aha, Pumpum paaiskino. ax.gif "Work with your own weight" - angliskai skamba geriau. (Gyvenu UK.)

Per pokalbi aptarem visus mano niuansus, problemas su kunu, butas ar nebutas operacijas, gimdymus net, na viska viska.
Kadangi as turiu didele problema - nugara. Stuburo apacios osteochondroze (stuburo kremzliu degeneracija, plonejimas ir t.t.), plius laaaabai kieta "virsu", "druskas", sastingi peciu juos -toje (profesine liga blush2.gif )- tai pradziai atsargiai tvirtinsim nugaros raumenis. Atsinese treneris piesinius su zmogaus raumenu sistema, aiskino, rode kas kur kaip, ka pradziai reikia padaryti, kad galetumem eiti prie "rimtesniu" svoriu ir pan.
Taigi pradziai gulsiuos ant kilimelio ir pan, naudosiu kamuoli. (Vakar pora pratimu kojom bei nugarai dariau butent su juo.)
Ir sakau - kai ejau viena ir apeidavau kelis treniruoklius - na nepavargdavau ir nesusildavau taip, kaip lankstydamasi ir kojas kilnodama viena, ant kilimelio. Siandien jauciusi lyg buciau jojus per dykuma ant dramblio. laugh.gif

Su treneriu susitinku tik rytoj, o siandien svarstau - ar eit dar vakare koki kardio pasidaryt, ar jau nebeit, pailset. g.gif Jauciuos klisa (plius "plaukiamoji" mmm diena), bet ne mano budui ieskot pasiteisinimu, tai is bedos galeciau ir nukulniuot.
Tik svarstau- ar geriau pilna jega kas antra diena, ar vidutiniskai kasdien? M? g.gif
(As suprantu, kad dar geriau - pilna jega kasdien, bet kolkas, kaip pradedanciajai tai... unsure.gif )
Papildyta:
Sudeginau vaiko grikiu kose kol plepejau cia. doh.gif doh.gif doh.gif Pilna dumu namie, smirdes dvi dienas, o vaikui virt reik eit is naujo. stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 05 balandžio 2014 - 13:40
Nėra gerai pilnu pajėgumu kasdien. Nes organizmui reikia atsigaut po krūvio. Mano pasiūlymas išlieka kas antrą dieną 3-4 kart per sav eit, sočiai, papildomai dviračiu pavažinėk ar lauke pavaikščiok.
Kas dėl nugaros, aš etatinė Girskio stuburo centro lankytoja. Išsiaiškink ar gali tvirtint nugaros raumenis apsilankius pas kineziterapeutą. Nes aš pusę metų negalėjau stiprint nugaros, buvo disbalansas tarp nugaros ir preso. smile.gif
Atsakyti
Man irgi kazkoks tingumas apeme, yra ne noriu, o reikia eiti sportuoti biggrin.gif Aisku, itakojo mano persikraustymas ir dabar man iki sportklubio tenka vaziuoti, o tai man noro kazkaip neprideda g.gif Buvau pripratusi, kad iseini ir nueini, dabar reikes pratintis kitaip biggrin.gif Bet jau kai pasiekiu sportklubi, tada su malonumu sportuoju smile.gif

Dar isbandziau begtaki, nebegau, o greitai ejau. Begti man patinka tik gamtoje, o sportklubyje visai ne. Bet kaip po 15 min greito ejimo nulipau, tai zeme slydo is po koju, kaip is laivo buciau islipus, galva sukosi biggrin.gif Ar ir jums taip buna?
Atsakyti