Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(kvyka @ 2014 04 06, 17:38)
Filotijia , praleidau  ax.gif

Mano programa susideda is 3 d. Tai kojos eina antra diena labiausiai. Bet kazkoks pratimas itrauktas yra ir i pirmaja, ir i treciaja diena smile.gif Tad visose trenoruotese kojoms kliuva. Mat ir buvo tikslas viso kuno dailinimas, bet labiausiai sikna  biggrin.gif

Va to ir laukiau,po tavo postu itraukiau po 1 pratima kojoms kiekviena karta,nes sakau jau virs menesio sportuoju,o jokiu pokyciu nera,taip ir dingsta motyvacija smile.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 06, 19:13)
Nu va, grįžau kątik iš treniruotės jau pagal programą. Dar neatlikau tobulai 100proc., bet tobulėsiu. blush2.gif

Jei kam įdomu - parašysiu kas per programa man, norinčiai pakelti kūno raumenyno tonusą, sustiprėti bei sugrąžinti formas ”į vietą” po antro nėštumo.

Idomu aisku,as programa pati susidarius,bet va po truputi tobulinu vis ka naujo perskaitau cia ir itraukiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 06, 18:02)
Va to ir laukiau,po tavo postu itraukiau po 1 pratima kojoms kiekviena karta,nes sakau jau virs menesio sportuoju,o jokiu pokyciu nera,taip ir dingsta motyvacija smile.gif
Idomu aisku,as programa pati susidarius,bet va po truputi tobulinu vis ka naujo perskaitau cia ir itraukiu wink.gif

na menesis gi lb mazai laiko ..
Atsakyti
Nu va uzsifiksavau save po lygiai 2 men. ax.gif Isidejau ir i albumiuka... Sekantis raundas - po menesio. Tik labai gaila, kad paciai nugara nusifotkinti misija neimanoma ax.gif Nu ir pilnu bicepsu parodant su biem rankom, kuomet labai graziai ir peciukai ryskeja...

p.s. kol kas krutinei tik nauda matau bigsmile.gif Tarpelio iliuzija atsirado bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mano (pradedanciosios) programa. Formos- nulis. blush2.gif Bandysiu isversti taisyklingai, rasau paeiliui, kaip rekomenduota daryti:

1. DVIRATIS. Lygiai - 1-2-1-2-1-2 (is viso 6min)

2. Pratimas SLAUNIMS su KAMUOLIU. (Kamuolys atremtas i siena, kunas remiasi i kamuoli, kojos prieky, prazergtos, pritupimai. 1x20 + 1x20 maziuku paspyruokliavimu.

3. SLAUNIMS - tas pats , tik viena koja atgal- kita priekyje. (1x20 itupstu + 1x20 mazu paspyruokliavimu. Kartojam kitai kojai)

4. Ant kilimelio su kamuoliu. Guli ant nugaros, kojos ant kamuolio, keli uzpakali kad butu horizontali linija su kojom. (Labai sunku islaikyti lygsvara kolkas.) 1x20.

5. Guli sonu, kilnoji kojas. (Lying glutes) Dirba vidiniai slaunu raumenys - apibudint pratima sunku, jei reiks- pabandysiu. 1x20 plius maziuku 20, kitai pusei tas pats. (Sitas ajajaj.)

6. IRKLAVIMAS. (Rower) - lygis 8 - 5min.

7. Pratimas prie treniruoklio, skirto krutines raumenims. (Chest press) 15kg. 15kartu.

8. Treniruoklis nugaros raumenim (Lat (?) pull down) 20kg, 15 kartu.

9. Susilenkimai/itupstai ant suoliuko. (Sunku nusakyt- bet labai populiarus pratimas- kai rankos GALE taves, atsiremi ant suoliuko, kojos priekyje ir tupineji zemyn aukstyn) 1x20. Irgi ajajaj.

10. BEGIMO TAKELIS. Patogus ejimas-apygreitis - 10min.

11. PILVO PRESAS. (Isotonic crunch) Guli ant kilimelio, kojos ant kamuolio. Keli pecius. 30k. + maziukai (pulses) dar 10.

12. Guli ant nugaros taip pat, kojos suima kamuoli, keli kojas (kamuoli) ir pecius vienu metu. 30 kartu.

13. Kojos atremtos i siena, kamuolys po pilvu, rankos ant galvos, darai atsilenkimus, dirba nugaros apacia. 2x20.

VISKAS. ALELIUJA!

Siandien dar prasiejau 20minuciu takeliu, nes visu pratimu 100proc.nedarem kaip pirma karta. blush2.gif (O ir siaip buvau susikeikus ne karta ir "graziai" paprasius uzsiciaupt. doh.gif lotuliukas.gif Bet aisku tai tik juoka sukele jam. rolleyes.gif )

Sportuoti uzteks kas antra diena. Galiu kas antra sita programa, o kita- tiesiog kardio. Bet kaip jis sake "Best cardio is outside with a buggy" wub.gif - taigi tai ka ir darau - lauke, su vezimeliu. ax.gif Vietovej gyvenam kalnuotoj, kasdien einam pasiimt vyresniojo brolio is mokyklos, tai mazdaug 40 minuciu gaunasi kalniukais vaiksciot. Teoriskai gana. Jei noriu - aisku pratimus su kamuoliu galiu atlikt ir namie. Kamuoli turiu, o programa ir buvo sudaryta atsizvelgiant i tai, kad esu "full time mom" - ir gali buti dienu, kai istrukt negalesiu iki sales. rolleyes.gif

Programa keis po 4 ar 6 savaiciu. Bijau, kad nebelabai ten nugirdau ant galo. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 06 balandžio 2014 - 20:36
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 06, 13:52)
Pagirtina wink.gif jau klausiau,turbut praleidai,ar kojoms pratimus darai kiekviena karta? smile.gif
As galvojau,kad uztenka apkraut du raumenis viena diena,todel rinkausi varijanta krutine-tricas ir nugara-bicas,ir daugeli programu kurias radau nete butent taip ir sportuoja,norisi rast geriausia varijanta smile.gif aciu uz ats. wink.gif

taip, užtenka dviejų, bet ir priėjimų skaičius svarbu, jeigu jau raumuo mankštinasi kartu su krūtine ir paskui vėl toliau jį treniruoji, gali ir pervarginti. Aišku, aš nežinau, kaip intensyviai pati sportuoji. Aš pvz kadangi jeigu nueinu, sportuoju ant max, tai nedarau, nes man po krūtinės kartais jau jaučiasi tricas, ir žinau, kad negalėsiu iš jo išspausti, kiek noriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 06, 21:17)
na menesis gi lb mazai laiko ..

Zinau,zinau smile.gif bet lygiuojuos i kvyka,ji sake po menesio pajuto sedimosios rezultatus,tai ir as uzsimaniau,reiskias reik daugiau dirbt smile.gif jau kai leisit i albuma ikelsiu savo puosmenas biggrin.gif
Dzu siaip nesijaute man kad neisspausciau,nors raumenu skausmus jauciau labai ir dirbu as dar su mazais svoriais,nes pradedancioji smile.gif nu jauciu pabandysiu kitaip ir stebesiu,gal iseis i nauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 06, 21:28)
Mano (pradedanciosios) programa. Formos- nulis.  blush2.gif

Idomi,gal reiks itraukt koki pratima su kamuoliu,nes viska darau su svoriais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 06, 00:56)
Man ir uzeina kartais nenoras sportuoti,tai tingiu tai pavargus delto labai dziaugiuosi,kad einu i sale neviena,MB mane tempia,o jei jis tingi tai as ikalbu biggrin.gif
Pumpum kaip geriau daryt krutine-bicas ar krutine-tricas? Siandien gincijomes su MB bet ne vienas negalejom argumentuot biggrin.gif
Jurgita man ir po 10min greito ejimo ant begtakio galva apsisuka ir kojos linksta biggrin.gif idomu kodel...

Sveika, aš rinkčiausi krūtinė - tricas. Daug jis neapsikrauna dirbant krūtinę, nors kažkiek apkrovos gauna. Po poilsio pertraukos turėtų atsistatyt ir normaliai turėtų išeiti padaryti, o tuo labiau po pratimų krūtinei jis kažkiek ir apšilęs jau būtų. Nors didelio skirtumo tame neįžvelgiu. Aš rankoms apskritai atskirą dieną pasidarau smile.gif
Atsakyti
Pumpum o gal gali parasyt kokias raumenu grupes darai kiekviena sporto diena? biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Filotijia @ 2014 04 06, 22:15)
Zinau,zinau smile.gif bet lygiuojuos i kvyka,ji sake po menesio pajuto sedimosios rezultatus,tai ir as uzsimaniau,reiskias reik daugiau dirbt smile.gif jau kai leisit i albuma ikelsiu savo puosmenas biggrin.gif
Dzu siaip nesijaute man kad neisspausciau,nors raumenu skausmus jauciau labai ir dirbu as dar su mazais svoriais,nes pradedancioji smile.gif nu jauciu pabandysiu kitaip ir stebesiu,gal iseis i nauda biggrin.gif

Juk priklauso nuo figuros,visoms skirtingai,o kvyka labai liekna,tai jai greitai ir pasimate pokyciai,o gal ir taip subiniukas geras buvo biggrin.gif .Menuo tikrai mazai....
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 07, 10:21)
Pumpum o gal gali parasyt kokias raumenu grupes darai kiekviena sporto diena? biggrin.gif

Kojos+presas
Nugara+krūtinė+presas (šitaip nejungčiau jei būtų daromi sunkūs pratimai, nes padarius nugarą nebeužtektų jėgų krūtinei. Šiuo metu tik 2 pratimai nugarai leidžiami ir su mažu svoriu, todėl prijungiu krūtinę)
Rankos+pečiai+presas
Crossfit kas kart skirtingas, jei einu ketvirtą dieną

Daug ką esu jungus. Dabar nė nepamenu. Kai tik pradėjau buvo viso kūno treniruotės 3 kart savaitėje, vėliau viena diena kojos, kitą dieną viršui po vieną ar du pratimus. O dabar jau skirstau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 07, 10:25)
Juk priklauso nuo figuros,visoms skirtingai,o kvyka labai liekna,tai jai greitai ir pasimate pokyciai,o gal ir taip subiniukas geras buvo biggrin.gif .Menuo tikrai mazai....

tikrai taip, blogai, kai žmonės ateina nusistatę pasiekti greitų rezultatų ir nuleidžia rankas jų nepasiekę. Turėti išsvajotą 6 packą man prireikė metų laiko. Keturgalvis neišryškėja ir po kelių metų darbo. Rankos tik dabar pradeda po truputį man patikti. Svarbiausia visų pirma sportuot tik tam, kad sportuot, ir turėt kažkokį tikslą, bet nenusistatyt jam datos kada jis bus įgyvendintas. Iš savęs mes galim nulipdyt ką tik norim, net turint obuolio ar kriaušės figūrą, bet kiekvieno genetika skirtinga, deja. Vieniems iš kart pasiduoda (tarp kitko vos pradėjus sportuot raumenys išryškėja gan greit, bet vėliau progresas sustoja ir progresuojama lėtaiiii...), kitiems, net liekniems kaip man, reikia oi kiek darbo. Aš pvz negaliu niekaip su savim susitvarkyt. Mano lieknumas mane žudo. Labai norėčiau daugiau masės ant kojų ir ant šonkaulių. Raumeninės, aišku. Jei kitiems valgant riebaliukas tolygiai skirstosi, tai man, kaip ir daugeliui, tiesiai ant pilvo. Ir tada gaunasi 4 packas biggrin.gif už tai vis tiek mitybą turiu žiūrėt. Ką tas mėnuo. Š*ds ir nieks lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek vandens isgeriat per treniruote? Man sueina 1litras- du buteliukai.
Atsakyti