Oi as tai prastai jauciuosi,mazai poilsio,tikiuosi po atostogu susiplanuot laika,kad ir pailset speciau... Net jauciu siandien liksiu be sporto,nera jegu
Prasom placiau Pumpum apie tas supersesijas 
Oi as tai prastai jauciuosi,mazai poilsio,tikiuosi po atostogu susiplanuot laika,kad ir pailset speciau... Net jauciu siandien liksiu be sporto,nera jegu
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 13:58)
jei ne paslaptis, kur vedate treniruotes?
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 15, 01:05)
siandien forume vienam skaiciau panike sportuoja trecia savaite ir hantelisu po 10-15kg i ranka ima ...
As metai laiko sportuoju daugiau 6 neimu bicams daryti , ar as cia tokia silpna , ar ji tokia stipri ? kazkaip msn nesueina galai

apsi*** turbut nepakelusi
Lieku prie to, kad didinu po truputi. Bei darau taisyklingai... Ir siaip, pvz., siandien nebuvo sveikatos. Tai tikrai nekankinau saves su didesniais svoriais, kuriuos jau kilnojau savaitgali... vel mazesnius pasiemusi padariau. Nu gal TIPO blogai taip, bet bent neuzsmusiu noro sportuoti ir taisiklingai darysiu. IR taip paskutiniai priejimai buvo sunkoki
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 15, 17:24)
Man tai rankos lengviausiai pasiduodantis reikalas. O va su leskom sunkoooka. Sikna rieciasi, bet leskos vaizdo vistiek bendro gero neduoda. Bet ale dar daug laiko turiu iki tikslo pasiekimo.
Jei nenusimuliuosiu. Tikrai vis dazniau atsiranda tingulys iki sales nueiti. Miego truksta
QUOTE(kvyka @ 2014 04 15, 21:23)
Jei nenusimuliuosiu. Tikrai vis dazniau atsiranda tingulys iki sales nueiti. Miego truksta
gal vitaminu truksta?
as geriu gelezi (cia jau rimtai) ir kitu vitaminu.
Siandien pirma diena sporto, po gripo ir antibiotiku, buvo sunku, brr, sunku, tikiuosi pamazu grizti i savo vezes.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 15, 22:46)
gal vitaminu truksta?
Siandien pirma diena sporto, po gripo ir antibiotiku, buvo sunku, brr, sunku, tikiuosi pamazu grizti i savo vezes.
atsigauuuusi kaip nors
Speju, kad tikrai truksta. Geriu tik magnis+kalis ir akims su melyniu ekstraktu... Reikia mesti ir ta kavos likuti turbut. Isvaro gerus dalykus ji lauk
sveikos
As pasidairau didele tingine , nenoriu cardio daryti salei visiskai
apsilimui 12 min prabegu .. ir vsio
na dar snd 5min ant laiptuku ant galo ..
Va o lauke man begti patinka , pasaka
As pasidairau didele tingine , nenoriu cardio daryti salei visiskai
Va o lauke man begti patinka , pasaka
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 15, 17:30)
Prasom placiau Pumpum apie tas supersesijas 
tiesiog jungi porą pratimų į vieną seriją. pvz lenkimas bicui ir tiesimas tricui. tik tada pailsi
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 15, 19:44)
oi kai dirbsiu būtinai duosiu žinot
Sveikos
patarkit kaip numesti ta lasinuka priekyje ant pilvo
sportuoju 2 men, mityba priziuriu ir svori numeciau kiek norejau iki 55 kg. apimtys sumazejo, bet tas pilvas varo i nevilti
kol kas sportuoju savicke tai kam įdomu ateina kartu su manim pasportuot ir tiek. kol kas nėr kuo girtis 
oi geras ir as ten sportuoju
idomu butu susipazinti
jauciu ir macius busiu, nes as visada pastebiu sportiskas merginas
man geriausia motyvacija
sportuoju 2 men, mityba priziuriu ir svori numeciau kiek norejau iki 55 kg. apimtys sumazejo, bet tas pilvas varo i nevilti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 15, 22:30)
QUOTE(Linute:) @ 2014 04 15, 21:55)
Sveikos
idomu butu susipazinti
jauciu ir macius busiu, nes as visada pastebiu sportiskas merginas
man geriausia motyvacija 
nevalgyk vakare vaisių ir kitų angliavandenių, plius lėtu tempu kardio po treniruotės 20-25min, kai pulsas 120-130.
aš vakarais einu, apie 20h tik atvažiuoju. būni tokiu metu?
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 15, 22:30)
tiesiog jungi porą pratimų į vieną seriją. pvz lenkimas bicui ir tiesimas tricui. tik tada pailsi 
butinai pabandysiu - po velyku
Sveikos
norėčiau ir aš prisijungti į jūsų sportuojančiųjų gretas
Esu 177cm, ūgio ir šiuo metu sveriu 53kg, kas yr mažai žinoma
apimtys 85-65-89
Artimiausiu metu planuoju pradėt lankyti sporto salę, nes visų pirma netenkina dabartinis svoris (norėčiau+7kg) ir norisi susigrąžint buvusį kūno stangrumą, nes užpakalis dabar kaip sudžiuvusi vynuogė
Figūros tipas greičiausiai turbūt bus smėlio laikrodis, nes pečiai platūs ir klubai ne iš siaurųjų.. nors iš kitos pusės prisimenu, kad kai užsideda keli kg. tai visų pirma ant pilvo pasimato viskas ir ant užpakalio
Norisi viską sustiprinti: ir rankas ir nugarą ir presą išryškint ir kojas su užpakaliu.. Ar teisinga būtų keletą mėnesių sportuoti pagal bendrą programą ir paskui jau paeiliui dirbti su skirtingomis kūno dalimis?
Ir sudėtingiausia dalis rasti tinkamą trenerį/erę, kuri sudarytų tinkamą programą, o neatmestinai kad tik padaryt..
Perskaičiau visą temą ir prisiminiau kaip visi pirštu prie smilkinio sukiodavo, kai sakydavau, kad į salę einu..sako a visai nukvakai? ir taip vėjas kiaurai perpučia o dar į salę eini, tai kas iš tavęs liks ?
norėčiau ir aš prisijungti į jūsų sportuojančiųjų gretas
Esu 177cm, ūgio ir šiuo metu sveriu 53kg, kas yr mažai žinoma
Artimiausiu metu planuoju pradėt lankyti sporto salę, nes visų pirma netenkina dabartinis svoris (norėčiau+7kg) ir norisi susigrąžint buvusį kūno stangrumą, nes užpakalis dabar kaip sudžiuvusi vynuogė
Figūros tipas greičiausiai turbūt bus smėlio laikrodis, nes pečiai platūs ir klubai ne iš siaurųjų.. nors iš kitos pusės prisimenu, kad kai užsideda keli kg. tai visų pirma ant pilvo pasimato viskas ir ant užpakalio
Norisi viską sustiprinti: ir rankas ir nugarą ir presą išryškint ir kojas su užpakaliu.. Ar teisinga būtų keletą mėnesių sportuoti pagal bendrą programą ir paskui jau paeiliui dirbti su skirtingomis kūno dalimis?
Ir sudėtingiausia dalis rasti tinkamą trenerį/erę, kuri sudarytų tinkamą programą, o neatmestinai kad tik padaryt..
Perskaičiau visą temą ir prisiminiau kaip visi pirštu prie smilkinio sukiodavo, kai sakydavau, kad į salę einu..sako a visai nukvakai? ir taip vėjas kiaurai perpučia o dar į salę eini, tai kas iš tavęs liks ?