Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 15, 22:09)
Užvariau kojas, jaučiu kaip auga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geras pratimas labai - prie fiksuotos štangos keturiom atsigulus kelti koją dupcės raumenims kaip tai daroma be svorių arba su svoriu ant blauzdos. Kol kas vienai kojai 30kg. Gal kada bus daugiau  biggrin.gif

gerai kad sale normali pas tave biggrin.gif musu mazyte daug treniruokliu nera ... doh.gif
As sita pratimadarau be svoriu, noriu nusipirkti ant blauzdu svoriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 15, 23:15)
nevalgyk vakare vaisių ir kitų angliavandenių, plius lėtu tempu kardio po treniruotės 20-25min, kai pulsas 120-130.
aš vakarais einu, apie 20h tik atvažiuoju. būni tokiu metu?  smile.gif

na taip ir stengiuosi daryti smile.gif aisku gal nereikia noreti, kad tas pilvas per 2 men nukristu g.gif tik galvoju gal mazai presui darau, nes tik du pratimus 2x20 g.gif bet sportuoju dar pagal tokia bendra programa kur ir presas, kojos, rankos per viena treniruote ax.gif

as irgi tik vakarais bunu nuo 19.30 h smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute:): 16 balandžio 2014 - 07:26
QUOTE(Linute:) @ 2014 04 16, 07:21)
na taip ir stengiuosi daryti  smile.gif  aisku gal nereikia noreti, kad tas pilvas per 2 men nukristu  g.gif  tik galvoju gal mazai presui darau, nes tik du pratimus 2x20  g.gif  bet sportuoju dar pagal tokia bendra programa kur ir presas, kojos, rankos per viena treniruote  ax.gif

as irgi tik vakarais bunu nuo 19.30 h  smile.gif

Ne pilvo preso pratimai riebalą tirpo, o kardio, pilvo preso pratimai tik stiprina raumenį, taip kad viskas čia gerai. Tikrai pilvas per 2mėn nenutirps biggrin.gif čia sunkiausiai išgražinama kūno vieta, nes tirpsta paskutinėj eilėj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 16, 07:17)
gerai kad sale normali pas tave biggrin.gif musu mazyte daug treniruokliu nera ... doh.gif
As sita pratimadarau be svoriu, noriu nusipirkti ant blauzdu svoriu. smile.gif

tai kad ne treniruokliuose esmė, dar geriau yra sportuoti su laisvais svoriais, nei su treniruokliais. kas iš to kad pas mus jų apstu, aš naudoju iš jų tik leg press, glaudimą (ir tą kai ateina laikas pakeičiu ant kilimėlio gulėjimą šonu ir štanga ant apatinės kojos), tiesimą, fiksuotą štangą kojų dienoms. Pasiilgau baisiai pritūpimų su laisva štanga, bet jų daugiau nematysiu niekada turbūt. Nugarai naudoju tik prisitraukimų treniruoklį nes pati tik porą prisitraukimų padarau nugarai, štangą krūtinei, o daugiau viskas eina su hanteliais, trx. Dzin tie treniruokliai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 15, 23:47)
Sveikos  4u.gif

norėčiau ir aš prisijungti į jūsų sportuojančiųjų gretas  4u.gif

Esu 177cm, ūgio ir šiuo metu sveriu 53kg, kas yr mažai žinoma biggrin.gif apimtys 85-65-89

Artimiausiu metu planuoju pradėt lankyti sporto salę, nes visų pirma netenkina dabartinis svoris (norėčiau+7kg) ir norisi susigrąžint buvusį kūno stangrumą, nes užpakalis dabar kaip sudžiuvusi vynuogė  doh.gif

Figūros tipas greičiausiai turbūt bus smėlio laikrodis, nes pečiai platūs ir klubai ne iš siaurųjų.. nors iš kitos pusės prisimenu, kad kai užsideda keli kg. tai visų pirma ant pilvo pasimato viskas ir ant užpakalio  g.gif

Norisi viską sustiprinti: ir rankas ir nugarą ir presą išryškint ir kojas su užpakaliu.. Ar teisinga būtų keletą mėnesių sportuoti pagal bendrą programą ir paskui jau paeiliui dirbti su skirtingomis kūno dalimis?

Ir sudėtingiausia dalis rasti tinkamą trenerį/erę, kuri sudarytų tinkamą programą, o neatmestinai kad tik padaryt..

Perskaičiau visą temą ir prisiminiau kaip visi pirštu prie smilkinio sukiodavo, kai sakydavau, kad į salę einu..sako a visai nukvakai? ir taip vėjas kiaurai perpučia o dar į salę eini, tai kas iš tavęs liks ?  fool.gif

Sveika, taip, padirbėk pagal įvadinę mėnesiuką, paskui tau prireiks individualios programos smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 16, 00:09)
Užvariau kojas, jaučiu kaip auga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geras pratimas labai - prie fiksuotos štangos keturiom atsigulus kelti koją dupcės raumenims kaip tai daroma be svorių arba su svoriu ant blauzdos. Kol kas vienai kojai 30kg. Gal kada bus daugiau  biggrin.gif

Pas tave labai grazios kojos, ar jos is prigimties tokios lieknos? 4u.gif ar sporto deka? nes man visiska neviltis, pati esu liekna (170/53,) nu bet leskos..ne minkstos, raumenu yra, bet ner grazios formos, kad ir ka daryciau, kad ir kiek sportuociau ir laikyciausi taisyklingos mitybos, jos nesikeicia, apimtis 53 cm, patarkit ar imanoma nukrapstyt ta apimti kazkaip ? ar cia jau toks sudejimas ir teks susitaikyt verysad.gif na jos linkusios raumeneti, bet nera tos grazios ryskios formos
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 16, 09:18)
Pas tave labai grazios kojos, ar jos is prigimties tokios lieknos?  4u.gif  ar sporto deka? nes man visiska neviltis, pati esu liekna (170/53,)  nu bet leskos..ne minkstos, raumenu yra, bet ner grazios formos, kad ir ka daryciau, kad ir kiek sportuociau ir laikyciausi taisyklingos mitybos, jos nesikeicia, apimtis 53 cm, patarkit ar imanoma nukrapstyt ta apimti kazkaip ? ar cia jau toks sudejimas ir teks susitaikyt verysad.gif na jos linkusios raumeneti, bet nera tos grazios ryskios formos

Oi ačiū biggrin.gif jo, iš prigimties, sportas dupcei formą tik suteikė. O dabar noriu kad čiut čiut matytųs raumenukai ir apimtis porą cm padidėtų, nes jaučiuos kaip vaikas su tokiom formom biggrin.gif apimtis tai neskamba baisiai, normaliai g.gif bet jei yra toks noras, tai porą kart savaitėj dirbčiau su kojom po daug pakartojimų+kardio kas be ko. Paraumenėt pradžioj gali jei linkę, bet greit nustos progresuot ir tada turėtų pakūst manau g.gif
Atsakyti
Laba,kokie pratimai patys pačiausi ,kad užpakalis riestusi?Noriu riestos dupcės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 16, 12:30)
Laba,kokie pratimai patys pačiausi ,kad užpakalis riestusi?Noriu riestos dupcės  biggrin.gif

pritupimai su svoriu, su stanga

Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 16, 11:30)
Laba,kokie pratimai patys pačiausi ,kad užpakalis riestusi?Noriu riestos dupcės  biggrin.gif

viską reik daryt, nėr stebuklų šiam pasauly. pritūpimai, įtūpstai aišku nr.1, bet priedo sėdmenų kėlimas gulint, kojos kėlimas keturiom ir t.t. smile.gif
Atsakyti
kaip su tais pritupimais,iki galo tupti ar tik pusiau?gal suprasit ko paklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 16, 14:35)
kaip su tais pritupimais,iki galo tupti ar tik pusiau?gal suprasit ko paklausiau smile.gif

ir taip ir taip. tik žiūrėk kad keliai nelįstų
Atsakyti
Sveikos, o kada, pradejus sportuoti (norint numesti nereikalingus riebaliukus ir sutvirtint raumenyna) pradeda matytis/jaustis rezultatai. Kolkas, viskas, ka matau, tai skaicius ant svarstykliu, einancius i pliusa. g.gif Nieko nekeiciau, apart tos varskes vakarais. Mesiu valgyt vakarais vel. schmoll.gif

Kitas klausimas- nesuprantu, ar del magnio ar del ko- bet na labai jau nestipriai man skauda kuna kita diena. g.gif Pasportavau vakar pagal savo programa, dar dadejau 50-60procentu tu paciu pratimu - viska stengiaus daryt techniskai svariai, ka galiu- zemiau, ka galiu auksciau, ta prasme labiau pasunkinant. Po visko dar 15 minuciu palipau laiptukais. Nusikaliau LABAI, slapia buvau. Visa likusia diena tasiausi, nebuvo normalaus prisedimo, vakare kojos nelaike. Atsikeliu ryte- nieko. Kuno skausmo beveik JOKIO. g.gif
Kai laukdavausi, tai magnio citrato milteliai man nuimdavo visus maudimus, meslungius, raumenu, gimdos kietejimus ir pan. Ar gali buti, kad del jo ir dabar nejauciu skausmo? Juk kunas TIKRAI daro tai, ko neprates. Nesportavau-neskaudejo. Sportuoju- neskauda.
Ir isvis- kiek reikia daryti tarkim pilvo presui pratimu, kad kita diena jaustum pilva? Kol darau- skauda iki nebegaliu, dega viskas, dantis sukandus. Atsikeliu, einu, diena kaip diena. Kita diena- nieko. blink.gif Darau 2x30 pilvo virsuj, 2x30 virsuj ir apaciai (keliu pecius ir kojas, laikant kamuoli- kol darau- mirstu, keikiuos, ziauriai dega, skauda ant galo..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 16 balandžio 2014 - 17:58
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 16, 17:51)
Sveikos, o kada, pradejus sportuoti (norint numesti nereikalingus riebaliukus ir sutvirtint raumenyna) pradeda matytis/jaustis rezultatai. Kolkas, viskas, ka matau, tai skaicius ant svarstykliu, einancius i pliusa.  g.gif  Nieko nekeiciau, apart tos varskes vakarais. Mesiu valgyt vakarais vel.  schmoll.gif

Nejaugi nezinai,kad sportuojant auga raumenys,o jie sveria daugiau,nei riebalai biggrin.gif ?Del to ir svarstykles rodo daugiau,ziurek,kaip atrodai,ant rubu geriausiai matosi pokyciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 16 balandžio 2014 - 17:56