Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

O aš vakar vedžiau asmeninę treniruotę thumbup.gif smagumėlis. Ir šiandien vesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 14, 08:20)
As ir i lt savaitei skrisiu . Galvoju gal kedus pasimti , prie mano namu stadionas yra smile.gif  bigsmile.gif nes visad per atostogas paraivwzu +kg  doh.gif

Oi ne,lt tikrai nebus ne laiko ne noro sportuot biggrin.gif dar ne tokia as uzkietejus,kad per atostogas sportuociau smile.gif
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 14, 09:22)
As saviskiam irgi, kai pasakiau, kad reikia skaiciuoti pulsa, tai irgi pasijuoke is manes biggrin.gif Nors jam nereikia svorio numesti, kaip tik priaugti, tai jis kardio naudoja tik apsilimui, visai nesigilina i pulsa  g.gif

Tie vyrai,nieko jie nesupranta jei jiems neaktualu biggrin.gif
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 09:41)
O aš vakar vedžiau asmeninę treniruotę  thumbup.gif  smagumėlis. Ir šiandien vesiu  ax.gif

Noreciau pas tave papult wink.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaitau jus, bet prasidejo antra savaite kaip nesportuoju, susirgau gripai, angina.

dabar temp. nebera, taciau jauciuosi vis dar silpnai, net kamabrio issiplauti negaliu, pila prakaitas, galva sukasi schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 10:41)
O aš vakar vedžiau asmeninę treniruotę  thumbup.gif  smagumėlis. Ir šiandien vesiu  ax.gif

oj, kai fainiai wub.gif gaila, kad as toli nuo taves
Atsakyti
Sveikos,gal kuri naudoja maisto papildus.Jaučiu,kad senka jėgos,ryte po sporto grįžusi pavalgau pusryčius,(prieš sportą suvalgau bananą)praeina koks pusvalandis vsio....baigiasi baterijos galėčiau eit miegot.Glvoju reik pradėt kažką vartot kol nenusibaigiau ...Klausimas kokius?
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 14, 12:00)
Sveikos,gal kuri naudoja maisto papildus.Jaučiu,kad senka jėgos,ryte po sporto grįžusi pavalgau pusryčius,(prieš sportą suvalgau bananą)praeina koks pusvalandis vsio....baigiasi baterijos galėčiau eit miegot.Glvoju reik pradėt kažką vartot kol nenusibaigiau ...Klausimas kokius?

Multivitaminus su mineralais wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 14, 10:43)
Oi ne,lt tikrai nebus ne laiko ne noro sportuot biggrin.gif dar ne tokia as uzkietejus,kad per atostogas sportuociau smile.gif

Tie vyrai,nieko jie nesupranta jei jiems neaktualu biggrin.gif

Noreciau pas tave papult wink.gif

Prašau, aš vilniuj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 11, 22:30)
ikeliau keleta nauju foto i fotki mirksiukas.gif

šaunuolė tu thumbup.gif primink , kiek laiko sportuoji jau? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 09:41)

čia tai bent thumbup.gif va kur tikras pašaukimas sportui smile.gif
Atsakyti
Karalinda, mainau savo blauzda i tavo rankas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 12:46)
Karalinda, mainau savo blauzda i tavo rankas. biggrin.gif

Galim mainyt smile.gif)) as pasikacialinsiu ir vel turesiu jas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2014 04 14, 12:18)
šaunuolė tu  thumbup.gif  primink , kiek laiko sportuoji jau? smile.gif
Papildyta:
čia tai bent  thumbup.gif va kur tikras pašaukimas  sportui smile.gif

Geguze bus lygiai metai wub.gif vakar prabegau 9,5 km biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 14, 17:13)
Galim mainyt smile.gif)) as pasikacialinsiu ir vel turesiu jas biggrin.gif
Papildyta:

Geguze bus lygiai metai wub.gif  vakar prabegau 9,5 km  biggrin.gif

Neturėsi neturėsi. Mano rankos nepasiduoda lotuliukas.gif viską dariau. Ir masės auginimą, ir ryškinimą, ir mitybą. Nu tik sukaupus pradėjo matytis gysla, o taip tai apmėsėjusios tokios buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 14, 00:00)

Aš geriu pastoviai (su pertraukom),pakaitom Wellwoman arba Perfectil. Taip pat magnio miltelius pradėjau (sporto dieną). Be vitaminų, tebūnie jie chemina-aš negaliu. Neužtenka man sveikos, įvairiapusės mitybos.
Miegu mažai, pernakt susideda 6val., kilnojuos labai dažnai, 15mėnesių maitinu mažylę per parą iki 10 kartų tai tikrai. Jei nepageriu vitaminų- jaučiuos tragiškai, mažai energijos, dusimas, sąnariai skausmingi, iš lovos neišlipu, bloga nuotaika ir pastovus nuovargis. Kol geriu- viskas kitaip. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 13:58)
Prašau, aš vilniuj biggrin.gif

Tai man tik koks 1000 km iki taves biggrin.gif
Siandien ryt paskutjnes sporto dienos,ah pasiilgsiu smile.gif
Atsakyti