QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 14, 08:20)
As ir i lt savaitei skrisiu . Galvoju gal kedus pasimti , prie mano namu stadionas yra
nes visad per atostogas paraivwzu +kg 
Oi ne,lt tikrai nebus ne laiko ne noro sportuot
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 14, 09:22)
As saviskiam irgi, kai pasakiau, kad reikia skaiciuoti pulsa, tai irgi pasijuoke is manes
Nors jam nereikia svorio numesti, kaip tik priaugti, tai jis kardio naudoja tik apsilimui, visai nesigilina i pulsa
Tie vyrai,nieko jie nesupranta jei jiems neaktualu
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 09:41)
Noreciau pas tave papult
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 10:41)
oj, kai fainiai
Sveikos,gal kuri naudoja maisto papildus.Jaučiu,kad senka jėgos,ryte po sporto grįžusi pavalgau pusryčius,(prieš sportą suvalgau bananą)praeina koks pusvalandis vsio....baigiasi baterijos galėčiau eit miegot.Glvoju reik pradėt kažką vartot kol nenusibaigiau ...Klausimas kokius?
QUOTE(Calmness @ 2014 04 14, 12:00)
Sveikos,gal kuri naudoja maisto papildus.Jaučiu,kad senka jėgos,ryte po sporto grįžusi pavalgau pusryčius,(prieš sportą suvalgau bananą)praeina koks pusvalandis vsio....baigiasi baterijos galėčiau eit miegot.Glvoju reik pradėt kažką vartot kol nenusibaigiau ...Klausimas kokius?
Multivitaminus su mineralais
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 14, 10:43)
Oi ne,lt tikrai nebus ne laiko ne noro sportuot
dar ne tokia as uzkietejus,kad per atostogas sportuociau 
Noreciau pas tave papult
Noreciau pas tave papult
Prašau, aš vilniuj
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 11, 22:30)
šaunuolė tu
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 09:41)
čia tai bent
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 12:46)
Galim mainyt
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2014 04 14, 12:18)
šaunuolė tu
primink , kiek laiko sportuoji jau? 
Papildyta:
čia tai bent
va kur tikras pašaukimas sportui 
Papildyta:
čia tai bent
Geguze bus lygiai metai
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 14, 17:13)
Galim mainyt
)) as pasikacialinsiu ir vel turesiu jas 
Papildyta:
Geguze bus lygiai metai
vakar prabegau 9,5 km 
Papildyta:
Geguze bus lygiai metai
Neturėsi neturėsi. Mano rankos nepasiduoda
QUOTE(Calmness @ 2014 04 14, 00:00)
Aš geriu pastoviai (su pertraukom),pakaitom Wellwoman arba Perfectil. Taip pat magnio miltelius pradėjau (sporto dieną). Be vitaminų, tebūnie jie chemina-aš negaliu. Neužtenka man sveikos, įvairiapusės mitybos.
Miegu mažai, pernakt susideda 6val., kilnojuos labai dažnai, 15mėnesių maitinu mažylę per parą iki 10 kartų tai tikrai. Jei nepageriu vitaminų- jaučiuos tragiškai, mažai energijos, dusimas, sąnariai skausmingi, iš lovos neišlipu, bloga nuotaika ir pastovus nuovargis. Kol geriu- viskas kitaip.
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 13:58)
Tai man tik koks 1000 km iki taves
Siandien ryt paskutjnes sporto dienos,ah pasiilgsiu