Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 18:16)
Neturėsi neturėsi. Mano rankos nepasiduoda  lotuliukas.gif  viską dariau. Ir masės auginimą, ir ryškinimą, ir mitybą. Nu tik sukaupus pradėjo matytis gysla, o taip tai apmėsėjusios tokios buvo.  lotuliukas.gif

Kaip ir pas mane doh.gif ,nekenciu savo ranku,turbut tureciau buti visiska dziusna,kad jos butu grazios biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 14, 19:32)
Aš geriu pastoviai (su pertraukom),pakaitom Wellwoman arba Perfectil. Taip pat magnio miltelius pradėjau (sporto dieną). Be vitaminų, tebūnie jie chemina-aš negaliu. Neužtenka man sveikos, įvairiapusės mitybos.
Miegu mažai, pernakt susideda 6val., kilnojuos labai dažnai, 15mėnesių maitinu mažylę per parą iki 10 kartų tai tikrai. Jei nepageriu vitaminų- jaučiuos tragiškai, mažai energijos, dusimas, sąnariai skausmingi, iš lovos neišlipu, bloga nuotaika ir pastovus nuovargis. Kol geriu- viskas kitaip. wink.gif

Nusiprkau Wellwoman,žiūrėsim.nes paskutiniu metu savijauta tragiška,o sportuot mėgstu intensyviai.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 14, 18:50)
Kaip ir pas mane  doh.gif ,nekenciu savo ranku,turbut tureciau buti visiska dziusna,kad jos butu grazios biggrin.gif .

aš tai džiūsna, bet rankos tai be ryšio. nors dabar kažkiek geresnė situacija. norėčiau kad ramybės būsenoj atsiskirtų kur petys kur bicepsas. nieko, dirbu, kada nors biggrin.gif
Atsakyti
siandien forume vienam skaiciau panike sportuoja trecia savaite ir hantelisu po 10-15kg i ranka ima ... blink.gif As metai laiko sportuoju daugiau 6 neimu bicams daryti , ar as cia tokia silpna , ar ji tokia stipri ? kazkaip msn nesueina galai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
žiūrint, kaip sportuoja, kol nematai, negali pasakyti, gal maskatuojasi visaip biggrin.gif
normalus tas svoris 6 kg, aš su vadinamus "plaktukus" darau su 10-12 kg, galima ir daugiau, bet kam to reikia, geriau normaliai teisingai daryti, o ne ant jėgos bet kaip krypuojant kelis išmelžti. Aišku, kas iš tikro užvaręs formą, tada ok. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 14, 23:05)
siandien forume vienam skaiciau panike sportuoja trecia savaite ir hantelisu po 10-15kg i ranka ima ... blink.gif As metai laiko sportuoju daugiau 6 neimu bicams daryti , ar as cia tokia silpna , ar ji tokia stipri ? kazkaip msn nesueina galai  doh.gif  biggrin.gif

gal jėgai varo po 3 pakartojimus ir neaišku kaip ten daro biggrin.gif
Atsakyti
Mano rankos ir nekokios,kudos,bet kabo skura,ar ten riebalas nezinau,tai visad stengiuosi trica labiau apkraut,tikiuosi panaikint ta negrozi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 15, 09:39)
Mano rankos ir nekokios,kudos,bet kabo skura,ar ten riebalas nezinau,tai visad stengiuosi trica labiau apkraut,tikiuosi panaikint ta negrozi biggrin.gif

Superserijas daryk, kad riebalą nutirpdyt
Atsakyti
Vakar taip gerai pasportavau, tokia pilna jėgų ir užsidegimo paskutiniu metu, o šiandien negaliu pakelt galvos kaip siaubingai skauda unsure.gif tikiuos praeis...
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 08:41)
O aš vakar vedžiau asmeninę treniruotę  thumbup.gif  smagumėlis. Ir šiandien vesiu  ax.gif

kaip sekesi, kokie pastebejimai? 4u.gif

Kaip keista del ranku, sako, lengviausiai formuojami raumenys..
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 04 15, 11:15)
kaip sekesi, kokie pastebejimai? 4u.gif
Kaip keista del ranku, sako, lengviausiai formuojami raumenys..

Ai nieko gerai, pamokiau taisyklingai pratimus atlikt ir pripasakojau daug visko smile.gif
O dėl rankų nu tai raumuo ten ohoho. Bet tiesiog ryškumo nėr. Apmėsėję biggrin.gif nieko, bus kada.
Ainu augint masės, kiek gi galima lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 14, 22:49)
aš tai džiūsna, bet rankos tai be ryšio. nors dabar kažkiek geresnė situacija. norėčiau kad ramybės būsenoj atsiskirtų kur petys kur bicepsas. nieko, dirbu, kada nors  biggrin.gif

Na as irgi liekna,bet nevisiska dziusna lotuliukas.gif ,bet su rankom niekas nevyksta doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti