as gymnic kamuoliu vadinu ta dideli kamuoliu, aisku kad tinka bet koks paprastas didelis kamuolys, cia is ispratimo nuo studiju laiku like man tas gymnic pavadinimas
Skauda man kojalas jau, skauda po treniruočių. Pilvo ne, bandysiu naujus pratimusm dar skauda ties mentim. Nugarą...oi oi kaip. Ar tik ne nuo atsilenkimų?
Skauda man kojalas jau, skauda po treniruočių. Pilvo ne, bandysiu naujus pratimusm dar skauda ties mentim. Nugarą...oi oi kaip. Ar tik ne nuo atsilenkimų?
174 ir 55kg. ale bf tik 14proc. tai dabar iki pilnos laimės trūksta raumenukų ant nugaros ir kojų. bus. užsibrėžiau dabar keturgalvis jau skyla po truputį, bus gražu
174 ir 55kg. ale bf tik 14proc. tai dabar iki pilnos laimės trūksta raumenukų ant nugaros ir kojų. bus. užsibrėžiau dabar keturgalvis jau skyla po truputį, bus gražu
Pas mane toks santykis, sveriausi ant mandru svarstykliu http://www.gmcentras...genius-220.html , spa- grozio centre, taigi, rasau, kaip raso ant atspausdinto lapo:
svoris 60.4 kg, kmi 20.9 pri procentine riebali israiska 23.7 slm., raumenys ar liesoji kuno mase kaip suprantu 42.6