Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 19, 14:32)
kodel butent gymnic ball? paprastas gimnasitis kamuolys netinka, ?  g.gif

as gymnic kamuoliu vadinu ta dideli kamuoliu, aisku kad tinka bet koks paprastas didelis kamuolys, cia is ispratimo nuo studiju laiku like man tas gymnic pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 19, 13:32)
kodel butent gymnic ball? paprastas gimnasitis kamuolys netinka, ?  g.gif

Tinka
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 18, 08:36)
su kamuoliu visai kitaip. bent jau man, daug geriau jauciasi pilvo raumenys, as darau 3-4 serijas, issilaikau kiek galiu  4u.gif

Supratau. Bandysiu. bigsmile.gif

Skauda man kojalas jau, skauda po treniruočių. Pilvo ne, bandysiu naujus pratimusm dar skauda ties mentim. Nugarą...oi oi kaip. doh.gif Ar tik ne nuo atsilenkimų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 19, 19:12)
Supratau. Bandysiu. bigsmile.gif

Skauda man kojalas jau, skauda po treniruočių. Pilvo ne, bandysiu naujus pratimusm dar skauda ties mentim. Nugarą...oi oi kaip. doh.gif  Ar tik ne nuo atsilenkimų? unsure.gif

man nuo abr rollerio skauda pilvo presa, bet darau palyginti nedaug 4x8

Atsakyti
pumpum, ikel nauju foto i albuma 4u.gif 4u.gif

be to, skaiciau, kad nori priaugti mases, tai klausiu, koks tavo sporto tikslas, vis tiek kazkoki turi.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 19 balandžio 2014 - 20:59
Merginos, o kaip pas jus papulti i albuma galima? Kiek laiko reikia temoje isbendrauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 04 19, 20:58)
pumpum, ikel nauju foto i albuma 4u.gif  4u.gif

be to, skaiciau, kad nori priaugti mases, tai klausiu, koks tavo sporto tikslas, vis tiek kazkoki turi.?

Neturiu ką įkelt biggrin.gif o sporto tikslai visad kažkokie būna. Dabar masę auginsiu, vėliau ryškinsiuos, bent 5kg priaugt norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 20, 13:39)
Neturiu ką įkelt biggrin.gif o sporto tikslai visad kažkokie būna. Dabar masę auginsiu, vėliau ryškinsiuos, bent 5kg priaugt norėčiau.

Tai koks tas tavo ūgis ir svoris?
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 20, 20:51)
Tai koks tas tavo ūgis ir svoris?

174 ir 55kg. ale bf tik 14proc. tai dabar iki pilnos laimės trūksta raumenukų ant nugaros ir kojų. bus. užsibrėžiau dabar smile.gif keturgalvis jau skyla po truputį, bus gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 21, 13:20)
174 ir 55kg. ale bf tik 14proc. tai dabar iki pilnos laimės trūksta raumenukų ant nugaros ir kojų. bus. užsibrėžiau dabar smile.gif keturgalvis jau skyla po truputį, bus gražu  thumbup.gif

mano 174 ir 56 kg... bet kazkodel mane kudena isvadino koleges forumietes, o tamstos nea 4u.gif Va turbut tame ir esme sportiskas kuno sudejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 21, 11:56)
mano 174 ir 56 kg... bet kazkodel mane kudena isvadino koleges forumietes, o tamstos nea  4u.gif  Va turbut tame ir esme sportiskas kuno sudejimas  biggrin.gif

tai už tai kad daug ką lemia kaulų tankis, riebalų/raumenų/skysčių santykis, taip kad niekada tiek pat sveriantys žmonės neatrodys vienodai 4u.gif
Atsakyti
Pas mane toks santykis, sveriausi ant mandru svarstykliu http://www.gmcentras...genius-220.html
, spa- grozio centre, taigi, rasau, kaip raso ant atspausdinto lapo:

svoris 60.4 kg,
kmi 20.9
pri procentine riebali israiska 23.7
slm., raumenys ar liesoji kuno mase kaip suprantu 42.6
Atsakyti