Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 17:43)
teisingas požiūris 4u.gif
šiaip, jei jau kalbant, tai žiūrint į moterų fitneso foto, krūtinė tikrai ten dera biggrin.gif tiesiog užbaigia vaizdą, bet didžiąja dalimi atvejų-silikoninė.
Nesu nei labai už, nei prieš, gal neturiu tokio didelio komplekso dar smile.gif negali žinoti kaip bus. Bet kol neužmiegi ir nepabundi su ta mintimi, tol manau gerai kaip yra drinks_cheers.gif

As kai nuo sesiolikos metu apie tai svajoju, manau jau laikas taupyt biggrin.gif Tik tiek, kad zinojau, jog reikia pirmiausiai vaikus pasigimdyt, tada susitvarkyt figura ir paskutinis etapas, kaupti pinigelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2014 03 16, 17:57)
As kai nuo sesiolikos metu apie tai svajoju, manau jau laikas taupyt biggrin.gif Tik tiek, kad zinojau, jog reikia pirmiausiai vaikus pasigimdyt, tada susitvarkyt figura ir paskutinis etapas, kaupti pinigelius biggrin.gif

dėl vaikų, tai aš 100 proc. už, kad jei jau daryti, tai tik po to. Du šūviai vienu zuikiu, nes dažnai ir su estetika problemų iškyla.
Na mes čia jau į lankas, bet nukrypti šiek tiek galima ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 16 kovo 2014 - 18:09
QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 18:00)
dėl vaikų, tai aš 100 proc. už, kad jei jau daryti, tai tik po to. Du šūviai vienu zuikiu, nes da-nai ir su estetika problemų iškyla.
Na mes čia jau į lankas, bet nukrypti šiek tiek galima ax.gif  biggrin.gif

Na kaipgi i lankas, juk snekam apie tai, ar imanoma padidinti krutine sportu biggrin.gif
Atsakyti
Esu pastovi šios temos skaitytoja. Tik kažkaip retai parašau.
Mano manymu intensyviai sportuoju jau metus. 3-4 kartus per savaitę. Kartais kartą į aerobiką užeinu- taip norisi pašokti, į klubus mano amžiuje jau nelabai nelabai schmoll.gif

Kartais man atrodo, kad visai neblogai sekasi. Per tuos metus svoris nukrito tik nepilnai 4kg. Ir užtenka. Bbet kūnas tikrai pagražėjo, nors dar tvarkyt ir tvarkyt. ne svorį mest, bet formas dailinti keik įmanoma.

Bet kartais kažkokia neviltis užeina, toks jausmas, kad visai grybą pjaunu doh.gif

reikia patarimo dėl tricepso. Rankos, pečiai mano neblogi, bet tie "sparneliai" doh.gif Darau tricepsui 3-4 pratimus po 4-5 serijas. Bet neatsirenku ar geriau mažiau pakartojimų (10-12) su didesniu svoriu, ar daugiau (15-20) su mažesniu svoriu.

Dar vienam puslapy kažkur buvo parašyta kad 50% žmonių gali dirbt kiek nori ties tais sparnais, bet vis tiek jie nedings. Kažin kiek čia tiesos g.gif

P.S. Į albumėlį ir aš norėčiau. Jaučiu didžiausia motyvacija dirbt būtų
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 03 16, 18:09)
Bet kartais kažkokia neviltis užeina, toks jausmas, kad visai grybą pjaunu doh.gif

reikia patarimo dėl tricepso.  Rankos, pečiai mano neblogi, bet tie "sparneliai" doh.gif  Darau tricepsui 3-4 pratimus po 4-5 serijas. Bet neatsirenku ar geriau mažiau pakartojimų (10-12) su didesniu svoriu, ar daugiau (15-20) su mažesniu svoriu.

Dar vienam puslapy  kažkur buvo parašyta kad 50% žmonių gali dirbt kiek nori ties tais sparnais, bet vis tiek jie nedings. Kažin kiek čia tiesos g.gif

Būna, būna taip drinks_cheers.gif

O sparneliai biggrin.gif nepykit, bet pirmąsyk taip girdžiu. Nugaroj žinau sparnus, o sakot sparneliai, tai kad nestangri oda tarsi kaba? g.gif
Iš praktinės pusės, tai visada darau 3*15 su max svoriu, na nesiskundžiu g.gif Bet mano viršutinė kūno dalis, kaip jau minėjau, ryškėja greit, tai gali būti neobjektyvu.
Papildyta:
QUOTE(Eliza @ 2014 03 16, 18:02)
Na kaipgi i lankas, juk snekam apie tai, ar imanoma padidinti krutine sportu biggrin.gif

išvada-ne, kas nori, taupo silikonui hihihi.gif
Atsakyti
Taupysiu kadanors ir as papuliams:D

o dabar yra tarp a ir b biggrin.gif

o kaip jusm yra su celiulitu?

as kovoju prausdamasi su kavos tirsciais biggrin.gif
Atsakyti
Na va, as jau po kardio, kaip nusikaliau, bet kartu ir laiminga, kad nuejau biggrin.gif Atsiimu savo zodzius, kad steperis ir slides, nera kardio treniruokliai, snd supratau kas ten kaip, tai paplusejau is peties smile.gif Ir daug smagiau, 40-50 min dirbti su keliais treniruokliais, negu su vienu elipsiniu, kaip as anksciau darydavau smile.gif

Pas mane visas virsus smulkus, nes esu kriause, ir krutines lasta siaura, ir peciai siauri, ir krutine maza. Jei priaugu svorio krutine padideja, bet kartu ir visa apacia padideja, as to nenoriu. Tai jau susitaikiau, kad neturesiu dideles krutines naturalios biggrin.gif
Atsakyti
turiu ta geri doh.gif: doh.gif: ir striju po gimdymo sad.gif

P.S. man kaip grazu kai moterys jau virs 50 o ju formu as pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwin: 16 kovo 2014 - 19:46
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 19:38)

Man nuo slaunu sekmingau nusisportavo. Dar truputi yra ant uzpakalio, tai irgi pilinguoju. Dar sakiau noreciau keleta masaziuku pries vasara pasidaryt gal g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dwin @ 2014 03 16, 19:44)
ir striju po gimdymo sad.gif

Pas mane irgi visas pilvas, vidines slaunu puses nusetos doh.gif Visgi 25kg priaugti per nestuma savo padare verysad.gif
Atsakyti
as esu patekinta virsutine dalim ir apatine , bet vidurys manes netenkina biggrin.gif
Celiulito as kaip ir neturiu , bent jau nematau biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliau save i musu albuma, bet fotke sena is vasaros, nu db nieko geriau neradau, kad buciau su maudomuku. Bet atrodau taip pat, nes ten irgi buvau 2 men. sportavus, dabar irgi jau 2 men kaip sportuoju. Tik dabar pasiryzus nesustoti smile.gif KAi maniskis gris paprasysiu, kad su apatiniais aiskiai nufotkintu smile.gif

Turiu ir as celiulita, sportas padeda, dar su kavos tirsciais masazuoju. Kuo ilgiau sportuoju, tuo jis mazeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 19:38)
Taupysiu kadanors ir as papuliams:D

o dabar yra tarp a ir b biggrin.gif

thumbup.gif

na kovoju ir aš su ta bjaurybe, tik iš nugaros ir vidinėse šlaunų pusėse. Bėda ta, kad kai tik apleidžiu-grįžta su kaupu doh.gif nebeturiu tiek laiko, kiek anksčiau, papildomi rūpesčiai užgriuvę, tai prioritetai dažnai kinta. Daug dirbi, nusikali-apie jokį bėgimą negalvoji. Nuo tempo kokią bacilą pasigauni, dar kokie papildomi reikalai ir spjauni galop į viską, kol vėl nušvinta doh.gif

Aš vengiu gazuotų gėrimų ir cukraus, geriu vandenį, pasimasažuoju vakuuminėmis taurėmis su aliejumi ir eter. al. mišiniu, pašveičiu šiurkščia kempine ir kontrastiniu dušu retkarčiais. O šiaip, tai reikia daugiau kardio daryti, bent jau mano atveju g.gif

Merginos, įmeskit kuri fotki prisijungimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Karalinda, pagavau. Klass, sujuokino thumbup.gif einu įkelsiu iškart ką norėjau parodyti. 1 tarkim pradžia, šiaip. Po to palyginimui: streso suvalgyta, ir po pusmečio salėje.
Įdomios nuomonės. Dabar vėl kitas vaizdas, bet neturiu naujų foto. Teisybės dėlei pasakysiu, kad nesu geriausios formos, tai kol kas neskubu su fotkinimusi.
Atsakyti