QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 21:18)
tai cia visoms mums taip, va pvz as neapsisprendziu ar noriu nuridenti kokius 5 kg ar nenoriu.

Nes jei nenuridensi tų kg dabar, būsi moteriška, sultinga ir viskas su tuo puiku

Mano tokia nuomonė

Pati alpstu dėl tų moteriškų apvalumų, tik tokią figūrą pripažįstu, bet kartu ir žinau, kad niekad nenumosiu ranka storėdama (nors ir patingiu, pasimuliuoju, bet nuolat save spaudžiu), neturiu didelio potraukio nesveikam maistui, nemėgstu gaz. gėrimų ir t.t.t. Sąrašas begalinis, o esmė tokia, kad kiekvienas pagal savo gyvenimo būdą ilgalaikėj perspektyvoj turim pasirinkti ir formuoti save pagal savo įpročius ir požiūrį. Čia iš tikrųjų tik mano nuomonė, bet manau ji gan teisinga.
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 16, 21:21)
Ereba, man 29m. 163 cm ugio
Kaip graziai atrodai ir visai nepasakyciau, kad kriause, man labai viskas proporcinga. Kiek laiko sportuoji? 

Atrodo mažiau metų, graži figūra tikrai

Aš visą gyvenimą priešokiais sportuoju, niekad nemėgau aerobikų ir pan. tipo straksėjimų, truputis jogos, kovos menų, dviratis+riedučiai buvo didžiausia aistra, o šiaip-sporto salė. Pailsiu metus, įlendu keliems mėn. ar pusmečiui ir vėl pailsiu

Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 03 16, 21:30)
Aš turiu sportui adidas liemenėlę kuri suploja mano paskutines papų užuomazgas ir nieko nebelieka. Nu ir dzin, bile patogu 

aš iš tikrųjų irgi pripratau, na ta lonsdale nėra kad jau visai išploja, tai iš turėtų geriausias var. O šiaip gi sportuoti einam, ne madų demosntruoti. Aš užtat impulsų ir nemėgstu, ten jau su 3D push up tegalima įeiti

Sugalvojau dar viena idėją, tegu priploja tą krūtinę, bet tada aprėdus reikia rinktis kitokius-pvz. visai laisvo stiliaus maikutę su giliai iškirptomis pažastimis. Ir kai nieko nesimatys, vaizdas kitokesnis bus

sveikutes...tik dienele neprisijungiau....IR va, kiek musu daug, nespeju skaityti
Pumpum, aciu uz naujus namucius

Pumpum, aciu uz naujus namucius

Ereba,2014 03 16, 22:37
na jei rimtai, tai siūlyčiau apsispręsti toli į ateitį-kiek laiko žadi skirti sportui ir kūno priežiūrai?
Nes jei nenuridensi tų kg dabar, būsi moteriška, sultinga ir viskas su tuo puiku
, bet jei sutingsi su sportu, metams einant sukrisi į masę ir tikrai nebus lengva jos atsikratyti.
Mano tokia nuomonė
nuolat sportuojantys, tuo gyvenantys žmonės, iš tikrųjų gali sau leisti ir masę, ir ryškumą, ir maistą, ir alkoholius. O jei priešokiais, tai nėra gyvenimo būdas ir arkliukas, tai bijočiau laikyti masės.

Mano tokia nuomonė

ereba, sportuoju metus laiko, dazniausiai 5k/sav, tai jau tapo gyvenimo budu

nebuna pas mane jokiu prisokimu prie sporto ir metimo jo

namie turiu nemazai irangos, ant rudens turbut eisiu i sporto sale, sezono metu begioju

KAd as net neturiu normalios standzios liemeneles, kur priploja. Tik tokios plonytes medziageles. Tai kazkaip priploja taip nesaugiai, Todel dar po normalia maike trinu savo senute sportine
Man norisi tokio standaus palaikymo, vos ne kai korseto
Kad nepersimustu speneliai galu gale... Siaip prisiziurejau internete visokiu geriuliu, ale kainos kosmines. Nu gal veliau.... Nu biski padailinus uzpakali, uzsimovus timpes geras, manau dzin bus ir suplota krutine
Kai sakoma, kai isryskini pliusa, ir to minuso nesimato... tik ta pliusa reikia isdirbti

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 22:12)
ereba, sportuoju metus laiko, dazniausiai 5k/sav, tai jau tapo gyvenimo budu
ir toliau planuoju sportuoti, bet dar reikia vaikuciu gimdyma iterpti kazkur, tarp sporto, darbo ir magistro
vis galvoju apie galimus sporto budus per nestuma, bet cia jau kita tema.
namie turiu nemazai irangos, ant rudens turbut eisiu i sporto sale, sezono metu begioju

netaikiau tau nieko asmeniškai, tik garsiai samprotavau

per nėštumą viena pažįstama puikiai susitvarkė, figūra liko stabili, lankė užsiėmimus, na tikrai kad pavyzdys, tad manau neprapulsi

jau studijuoji magistrą? Aš baigiu šiais metais, užtat ir kirmyju prie kompo, atsidėjau paskutiniams mėnesiams, tai db plėšausi
QUOTE(kvyka @ 2014 03 16, 21:23)
KAd as net neturiu normalios standzios liemeneles, kur priploja. Tik tokios plonytes medziageles. Tai kazkaip priploja taip nesaugiai, Todel dar po normalia maike trinu savo senute sportine
Kad nepersimustu speneliai galu gale... Siaip prisiziurejau internete visokiu geriuliu, ale kainos kosmines. Nu gal veliau.... Nu biski padailinus uzpakali, uzsimovus timpes geras, manau dzin bus ir suplota krutine
Kai sakoma, kai isryskini pliusa, ir to minuso nesimato... tik ta pliusa reikia isdirbti 

pritariu tau ,mano pliusas sikna

QUOTE(kvyka @ 2014 03 16, 22:23)

o kur buvai radusi, įmesk nuorodų? Šiaip žiūrint kokio intensyvumo treniruotes darai, gali pagaliau kokią prastesnę įprastą liemenėlę paaukoti

jo, galiu patvirtinti, dėl pliuso, pritūpimus darant niekas į tuos papulius dėmesio nebekreipia

Pas mane 2 sportinės liemenėlės. Adidas tikrai labai gerai prilaiko ir yra kaušeliai yra pastorinti. Triumph turi truputį mažiau supporto ir yra plonesnė, lengvesnė, mažiau varžanti. Triumph labiau statiškiems pratimams, adidas bėgimui. Abi priploja krūtinę ir kažkokio ypatingo vaizdo su jom tikrai nėra, bet to iš sportinės liemenėlės ir nesitikiu. Svarbiausia, kad gerai atliktų savo funkciją.
Kas ten klausė, kokio inventoriaus prisipirkau, tai inventorium vadinu ir aprangą, ir apavą, ir aksesuarus. Kadangi sportuoti pradėjau tik praeitais metais, nieko neturėjau, teko susipirkti visą aprangą. Iš brangesnių aksesuarų pirkau laikrodį bėgiojimui.
Kas ten klausė, kokio inventoriaus prisipirkau, tai inventorium vadinu ir aprangą, ir apavą, ir aksesuarus. Kadangi sportuoti pradėjau tik praeitais metais, nieko neturėjau, teko susipirkti visą aprangą. Iš brangesnių aksesuarų pirkau laikrodį bėgiojimui.
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 16, 22:35)
pritariu tau ,mano pliusas sikna
tai ja riskynu labiau nei pilva
kai sikna grazi , niekas pilvo nepastebi 

balsu susijuokiau

O aš kad užsižaidžiau, nebežinau ką daryti, pradėjau vitaminus gerti, na ten arkliškos B grupės vit. dozės. Dar tik trečia dieną, o visokių pojūčių jau buvo. Dabar sėdžiu ir nesuprantu savęs, kodėl svajoju apie picą ir saldainius, ko įprastai net nenoriu (nebent gaunasi suvalgyti), troškina taip normaliai. Kaip nėščia kad būčiau. Tai atpaisčiau, kad vit. B. Ačiū tau vadinasi, čia kaip tik kai sugalvojau pilvo atsikratyti

QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 23:33)
pradėjusi iš MB kreatiną ir proteiną valgyti, na tinkamesnio žodžio nerandu, nes tikrai nevartojau, o praktiškai valgiau
tai gerai, kad neįsibėgėjau, dabar su esamom apimtim nesusitvarkau, tai dar jei būtų išnešę
jau studijuoji magistrą? Aš baigiu šiais metais, užtat ir kirmyju prie kompo, atsidėjau paskutiniams mėnesiams, tai db plėšausi

skaiciau, kad nuo kreatino galima nemazai, normaliai mases paauginti, kitur raso, kad tai vandens svoris, bet kreatinas priduoda issiputimo raumenims, pratimai lengviau einasi, bodybuilding turiu anketa, tai ju forumas labau naudingas.
pati kartais tik baltymu kokt. pavartoju, laukiu cla parkeliaujant

magistra tik pradejau
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 22:56)
skaiciau, kad nuo kreatino galima nemazai, normaliai mases paauginti, kitur raso, kad tai vandens svoris, bet kreatinas priduoda issiputimo raumenims, pratimai lengviau einasi, bodybuilding turiu anketa, tai ju forumas labau naudingas.
pati kartais tik baltymu kokt. pavartoju, laukiu cla parkeliaujant
Na MB visokių tų papildų vartodavo, gi mada baisi buvo, animal pakai, kreatinai, proteinai, dar ten kokie ...inai, net nebeatpaistyčiau pavadinimų. Tai augo, augo, bet tai kompleksas visko + maximalios ir nuolatinės treniruotės n metų. Na mums neverta kišti nosies į tuos reikalus manau, ir žiūriu daug kas dabar jau į natūralų augimą grįžta iš vyrukų, arba tiesiog su ta karta daugiau bendrauju, kuri jau savo laiku atsivalgė ir db tepalaiko rezultatus pati kartais tik baltymu kokt. pavartoju, laukiu cla parkeliaujant

Aš irgi ten nuo seno kabu, senų kačiokų patarimų paskaitau

geras dalykas, tik būna raumeniui+masei ir grynai raumeniui, neužsisėsk ant to angliavandenio jei ką