Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 16, 20:59)
as esu patekinta virsutine dalim ir apatine , bet vidurys manes netenkina  biggrin.gif
Celiulito as kaip ir neturiu , bent jau nematau biggrin.gif

o kas nepatinka pas tave?

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 16, 21:03)
Ikeliau save i musu albuma, bet fotke sena is vasaros, nu db nieko geriau neradau, kad buciau su maudomuku. Bet atrodau taip pat, nes ten irgi buvau 2 men. sportavus, dabar irgi jau 2 men kaip sportuoju. Tik dabar pasiryzus nesustoti smile.gif KAi maniskis gris paprasysiu, kad su apatiniais aiskiai nufotkintu smile.gif

laukiam aiskesniu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 16, 19:31)
o kas nepatinka pas tave?

pilvas , jis pas mane problemiskas , riebalo ten daug , na bet as pati kalta , mityba pas mane nera ideali .. doh.gif doh.gif kad talijos neturiu tai as jau susitaikiau , ne toks mano kuno tipas ..
Atsakyti
na visas peržiūrėjau, pakomentavau kur ne kur smile.gif
Jurgita, kiek tau metų? (gal praleidau) g.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 03 16, 20:37)
pilvas , jis pas mane problemiskas , riebalo ten daug , na bet as pati kalta , mityba pas mane nera ideali .. doh.gif  doh.gif kad talijos neturiu tai as jau susitaikiau , ne toks mano kuno tipas ..

iš užpakalio nepasakyčiau hihihi.gif o kokiam tipui save priskiri? smile.gif
aš tai plačiapetė kriaušė, turėčiau krūtinę (nors rūbais išeina pasimuliuoti, ar iškirptėmis), tai atrodyčiau kaip smėlio laikrodis. Kartais nekenčiu savo pečių, nes net prie 96cm klubų jie per platūs atrodo doh.gif bet kita vertus, geriau rūbai gula ir t.t. daug pliusų smile.gif kaip ir sakiau, ne mažiau svarbu ir iškirptes pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 16 kovo 2014 - 20:40
Oho, kiek prisnekejot...
As su albumiuko uzejimu dar palauksiu. Nors ir rodziaus cia, bet... ai biggrin.gif

Kazkaip man rodos, kad uzpavydesiu biggrin.gif Uzkacialintu kuniuku ir uzriestu uzpakaliuku.

Ir kaip tycia cia jus apie krutines uzkalbejot... Po simts. Man tai zinokit yra.. hmmm... Na as su push up liemenukus nesioju. Tokiais ne itin dideliais. Tai va, kilo dilema del liemeneles sportui. Isnarsciau lietuviskus psl., spordirext.com ir nu po SIMTS, nejau niekas nera sukures sportines liemeneles moterims su A krutine ir tokiu biski kietesniu pagrindu/pakelimu? biggrin.gif tie kur tvirti, tai nuo B dydzio prasideda. O tie neva jau nuo XXS, S ir t.t.t, tai labai skysta medziagyte. Nezinau, ar supratot, ar ne smile.gif Turiu as tokia ala sportine per prieki susegama, ir nugaroj X formos sleikutes, seniai pirkta is Lindex. Ir po simts, niekur nerandu daugiau tokiu. O su tom paprastom... Irgi kuo toliau, tuo sunkiau rasti su normaliais kauseliais. lotuliukas.gif Buna tipo A dydzio, bet virsuj neuzsipildo, o suonuose netelpa. Tai ne tik, kad sportui nerandu, bet ir siaip kasdienai. KAzkoks marazmas doh.gif Kompleksas tuoj tikrai bus biggrin.gif sudevejus ta vienintele liemenele tinkama.

Va tokios ir as noreciau su pagalvelem sportui biggrin.gif Turbut niekas nesukures...
user posted image

O yra tik tokiu, kur vooobsce... doh.gif suspaudzia viska ir lenta lieku lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
na pasidariau kažkokių foto, nemoku tų pozų, bet koks skirtumas. Cha, paskutinėj meškauskas žiūri per petį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 16, 20:47)
Oho, kiek prisnekejot...
...
O yra tik tokiu, kur vooobsce...  doh.gif  suspaudzia viska ir lenta lieku  lotuliukas.gif

Na aš lonsdale parsisiunčiau iš SD, minkšta ji, bet patogi, tai deduosi ir vargo nematau. Jei jau labai maža, galima įsidėti kokius padelius į vidų, negalvojai apie tai? g.gif na silikoninius ar tuos paprastus medžiaginius. O šiaip ir man su liemenėlėmis labai didelė problema, viena kuri buvo patogi ir tinkamai užpildė krūtinę, tai kažkada new yorkery įsigytas tipo korsetas biggrin.gif idealiai mano krūtinei, patogumas neišpasakytas. Nerandu daugiau sad.gif tad nepatarsiu 4u.gif
Aha, priminei, kažkada nerealų maudymuką įsigijau vientisą, užpakaliukas kaip pas pas pamelą per gelbėtojus, liemuo irgi, bet aukščiau geriau nežiūrėti lotuliukas.gif sakau geriau berniukams atiduoti, ir tie geriau atrodys. Tai va smile.gif
Mano tokia dabar:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 16 kovo 2014 - 20:55
QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 19:40)

iš užpakalio nepasakyčiau hihihi.gif o kokiam tipui save priskiri? smile.gif
aš tai plačiapetė kriaušė, turėčiau krūtinę (nors rūbais išeina pasimuliuoti, ar iškirptėmis), tai atrodyčiau kaip smėlio laikrodis. Kartais nekenčiu savo pečių, nes net prie 96cm klubų jie per platūs atrodo doh.gif bet kita vertus, geriau rūbai gula ir t.t. daug pliusų smile.gif kaip ir sakiau, ne mažiau svarbu ir iškirptes pasirinkti.

as net nzn kokiam tipui save prisiskirti , esu placiu peciu , klubai siauresni nei peciai , sikna atsikisus biggrin.gif liemens neturiu biggrin.gif tai gal as sportinio tipo biggrin.gif

Kad neatrodo kad peciai lb platus pas tave smile.gif
Atsakyti
pažiūrėk, įkėliau naujų foto, tai tikrai matosi.
Žiūriu šuolį per tv3, eina sau kaip iš aukštai šoka blink.gif nieks nepriverstų užlipti doh.gif
Atsakyti
Ereba, ryt pasimatuosiu cm nevalgius biggrin.gif

puikiai atrodai, ereba bigsmile.gif
Papildyta:
apie svorio metima turint tiksla

A general guideline that works for many people is to aim to lose body fat at a pace of 1 pound per week without resorting to extreme dieting. That means eating at a deficit of approximately 500 calories per day. Set your calendar accordingly. If you have 10 pounds or fewer to lose, you should start at least 2-3 months out. If you have more than 20 pounds to torch, begin your cutting phase 4-5 months prior.
Luckily, there are steps you can take to help avoid these sorts of extreme scenarios. One is to keep your protein intake high to preserve muscle mass as you continue eating at a deficit. Another is to regularly monitor your body for any major abnormalities. A third, perhaps the most important, is to prioritize sleep. I know you've heard it before, but losing sleep really will hamper your fat loss.
Some people can stay lean without feeling the need to cheat; if you're not one of those people, don't feel like you're doomed to a monastic meal plan. Just be strategic! Consider incorporating a carb re-feed day, or one cheat meal per week to keep your sanity and generally alleviate the stress of cutting.
Once you've established your answers to the first four questions, you're finally ready to decide on a timeframe that's right for you.

The common timelines here are designed to give enough breathing room for healthy expulsion of unwanted body fat, while allowing for the inevitable dance around obligations. Customize them to your end goal and you should find them fairly generous.

For 10 pounds or less, start cutting 2-3 months ahead.
For 20 pounds or more, start cutting 4-5 months ahead.
Add 1-2 weeks for any major foreseeable obstacles.
If such extended time is not on your side, I recommend at minimum six weeks for any cutting program. Don't leave it to the last minute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 16 kovo 2014 - 21:16
ačiū 4u.gif bet kritiškai įsivertinant, tai dar dirbti ir dirbti iki norimo rezultato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 16, 22:16)
ačiū 4u.gif bet kritiškai įsivertinant, tai dar dirbti ir dirbti iki norimo rezultato schmoll.gif

tai cia visoms mums taip, va pvz as neapsisprendziu ar noriu nuridenti kokius 5 kg ar nenoriu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Ereba, man 29m. 163 cm ugio smile.gif Kaip graziai atrodai ir visai nepasakyciau, kad kriause, man labai viskas proporcinga. Kiek laiko sportuoji? smile.gif

Atsakyti
gal reikia užsibrėžti taisytinas sritis ir siekius smile.gif man tai kiek beįmanoma suplonint liemenį, kad išvis neliktų pilvuko. Viršus kaip viršus, nėra vargo, na nebent ties krūtinės tarpeliu padirbėti. Išdirbti blauzdos raumenuką, nes blauzdos pagal šlaunis neproporcingos. Na ir šlaunys+užpakalis, pagrindinė vieta, kur kaupiasi riebaliukas ir kurios nenoriu mažinti biggrin.gif
planai gražūs, bet tiek reikaliukų, kad nežinau kaip seksis įgyvendinti. Gali būti, kad vegetuosiu iki vasaros, tada jau atlaisvėsiu, planai-šokdynė, bėgimas, dviratis ir riedučiai, sporto salė raumenukų modeliavimui drinks_cheers.gif
Atsakyti