Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Is vitaminu as bendrus geriu dabar, lyg ir uztenka, pries tai geriau ca+mg+zn+Vit D, nes meslungis blauzdas labai traukdavo. O vitamino B komplekso, bijau kaip maro, dar nuo paauglystes atsimenu, kai teko ji gerti, visa veida giluminiais spuogais, kaip guzais, ismete blink.gif Kol susivokiau, kad nuo jo, tai gera menesi grazi buvau, kol isnyko biggrin.gif Dar kartais is saviskio proteino kokteili susiplakdavau, bet retai, nes as pieno nemegstu, o ta su pienu plakdavau. Tai puse isgerdavau, kita puse jam atiduodavau, per daug man is karto tiek isgerti.
Atsakyti
As L karnitina dabar nusipirkusi. Kai pirkau buvo akcija + kazkoks reibalu degintojas. Na tikrai jauciu jegu anpludi per treniruote. O vakar po treniruotes dar grizus namuose 20 min pratimuku padariau.
Jegu antpludi per treniruote ir treneris pastebejo, bet as nieko nesakiau, kad prigeiau cia visokio reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Oho kiek priplepėjot - tikrai pavasaris jaučiasi mūsų temoj biggrin.gif ir naujų mergaičių daug thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 03 16, 21:47)

Ir kaip tycia cia jus apie krutines uzkalbejot... Po simts. Man tai zinokit yra.. hmmm... Na as su push up liemenukus nesioju. Tokiais ne itin dideliais. Tai va, kilo dilema del liemeneles sportui.

ta pati situacija unsure.gif ...pas mane nėra ten ką per daug prilaikyt, tai tokio daikto neturiu, užtenka paprastos g.gif jei užsidėčiau sportinę, tai dar didesnis kompleksas būtų biggrin.gif kaip sakau mb, kitam gyvenine gal pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 03 16, 22:36)
Pas mane  2 sportinės liemenėlės. Adidas tikrai labai gerai prilaiko ir yra kaušeliai yra pastorinti. Triumph turi truputį mažiau supporto ir yra plonesnė, lengvesnė, mažiau varžanti. Triumph labiau statiškiems pratimams, adidas bėgimui. Abi priploja krūtinę ir kažkokio ypatingo vaizdo su jom tikrai nėra, bet to iš sportinės liemenėlės ir nesitikiu. Svarbiausia, kad gerai atliktų savo funkciją.

minėtą adidas sportinę liemenėlę ir aš turiu, labai patenkinta ja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti kaip jūs darote kardio treniruotes sporto salėje? Apšilimas, kas po to, ar visą laiką tik dviratį minat?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 17, 10:18)
As L karnitina dabar nusipirkusi. Kai pirkau buvo akcija + kazkoks reibalu degintojas. Na tikrai jauciu jegu anpludi per treniruote. O vakar po treniruotes dar grizus namuose 20 min pratimuku padariau.
Jegu antpludi per treniruote ir treneris pastebejo, bet as nieko nesakiau, kad prigeiau cia visokio reikalo  biggrin.gif

g.gif " kad prigeiau cia visokio reikalo " ... o ar tai nekenkia moteriskam ( ir ne tik ) organizmui ? doh.gif
Atsakyti
Kamiila, jeigu nori ta diena skirti TIK kardio, tai ir darai dviratuka, poto gali pakeisti ant 'slidziu' kaip kas labiau patinka ir daryk kokia 40 min. smile.gif
o jeigu normali treniruotes diena, daryk apsilima kokias 5 min., tada treiniruote, o po jos 20 min. cardio , ir ant galo tempimas (pas mane 5 min.)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos, noriu paklausti, kokia programa man parsisiusti i kompa, kad padaryciau foto pries ir po, telefone turiu, bet noriu ir ant kompo pasidaryti blush2.gif Aciu , is anksto
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 17, 11:09)
g.gif  " kad prigeiau cia visokio reikalo " ... o ar tai nekenkia moteriskam ( ir ne tik ) organizmui ?  doh.gif

taigi nuo "reikalo" priklauso, karnitinas riebalų degintojas, nieko ten yaptingo, pati esu ne vieną bonkutę kadaise sugėrusi. Tik daug diskusijų dėl jo efektyvumo, o kad kenksmingas būtų tai ne 4u.gif O tas riebalų degintojas, tai sudėtį reikia žiūrėti, bet juk čia ne steroidai, ar dar kokie pumpin up biggrin.gif

Laba ryta bigsmile.gif Tinute, o kam tau programa g.gif Aš tiesiog nusifotkinau ir sudėjau į paintą, grubiai tariant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kamiila @ 2014 03 17, 10:54)
Norėjau paklausti kaip jūs darote kardio treniruotes sporto salėje? Apšilimas, kas po to, ar visą laiką tik dviratį minat?

Aš vis su ta šokdyne, neturiu db vietos kur šokinėti, bet koks geras kardio būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Kamiila, As darau kardio kaip Tinute84 sake. Tik pakaitalioju kardio treniruoklius, nes man labai nuobodu ant to pacio 40-50 min daryti biggrin.gif

Siaubas, koks oras, tikra ziema, noriu cepelinu kokiu arba kugelio biggrin.gif Sunku man sveikai valgyti, kai salta, nelenda nei salotos, nei jogurtai sad.gif Vanduo ir tas nesigeria.
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 03 17, 13:33)
taigi nuo "reikalo" priklauso, karnitinas riebalų degintojas, nieko ten yaptingo, pati esu ne vieną bonkutę kadaise sugėrusi. Tik daug diskusijų dėl jo efektyvumo, o kad kenksmingas būtų tai ne 4u.gif O tas riebalų degintojas, tai sudėtį reikia žiūrėti, bet juk čia ne steroidai, ar dar kokie pumpin up biggrin.gif

na bet riebalai patys sau, seipsau, nedega nuo tos priemones, vistiek reikia pasimankstin biski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 03 17, 11:36)
Kamiila, As darau kardio kaip Tinute84 sake. Tik pakaitalioju kardio treniruoklius, nes man labai nuobodu ant to pacio 40-50 min daryti biggrin.gif

Siaubas, koks oras, tikra ziema, noriu cepelinu kokiu arba kugelio  biggrin.gif Sunku man sveikai valgyti, kai salta, nelenda nei salotos, nei jogurtai sad.gif Vanduo ir tas nesigeria.
Na taip, nieko neprigalvosi daugiau drinks_cheers.gif

Taip ir maitinkis, reikia įsiklausyti į organizmą. Bet vandens kažkokiu pavidalu reikia 4u.gif

QUOTE(Robulis @ 2014 03 17, 11:39)
na bet riebalai patys  sau, seipsau, nedega nuo tos priemones, vistiek reikia pasimankstin biski  ax.gif

To mes čia ir susirinkę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 17, 11:09)
g.gif  " kad prigeiau cia visokio reikalo " ... o ar tai nekenkia moteriskam ( ir ne tik ) organizmui ?  doh.gif

absoliučiai visi maisto papildai yra tos pačios medžiagos, kurias mes gauname su maistu. to paties l-karnitino natūraliai galima rasti pvz greipfrutuose. tik yra sunku su maistu gauti visas reikiamas medžiagas, todėl kartais žmonės vartoja maisto papildus, kad greičiau pasiekt rezultatų. nieko jie nekenkia. alaus bokalas turbūt labiau kenkia smile.gif tik reikia žinot kada gert kada negert. aš šiuo metu negeriu nieko, nes nesu savo sporto viršūnėje šiuo metu, mano organizmui per mažas intensyvumas tai susitvarkau tik su maistu 4u.gif
Atsakyti