Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(širlė @ 2014 04 01, 07:42)
zuriu sitiem rezisieriam patinka 'sunkios' moterys, ir paskui jas begiojantys, maldaujantys vyrai biggrin.gif onuras paskui sehrezada begiojo, visa filma turejo meile irodint, cia irgi panasu jau i tai biggrin.gif

O aš, manau, kad moteris ir turi žinoti savo vertę smile.gif o ne pulti iškart an kaklo. Žinant, kaip Jasmin, "pasisekė" prieš tai su vyru, tai būtų keista, jei ji elgtųsi kitaip.
Atsakyti
As ir jungiuosi prie ziurinciu si filma. Pirmos serijos labai kabino, bet po vakarykscios serijos jau kazkaip darosi zinoma kas bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2014 03 31, 22:36)
viena konkurente maziau 4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zivilka @ 2014 04 01, 07:08)
nu Sechrezada man visika durne tam filme buvo, pirmoj filmo pusej aisku suprantamas jos elgesys,  kaip ir dabar Jasmin elgesys, bet antroj pusej visiskas nesamones ji isdarinejo, o Jasmin visa filma isliks logiska ir mylinti, kaip turi myleti tikra moteris - nepaisant pavoju ir kliūčių.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(mickute7 @ 2014 04 01, 07:21)
Ir  kaip jam  spet  doh.gif  kai cia toki uosvi paturbinta turi  doh.gif

Aha, kaip jis pats sakė - gal reikėtų papasakoti teisybę, kad šiaip jau aš vedęs, uošvis įsiveržė į mūsų namus, norėdamas nužudyti savo dukrą, bet ji čia ne prie ko, jis tiesiog nori prekiauti su manim heroinu biggrin.gif Ir viskas būtų gerai biggrin.gif Suprastų kodėl jis vėlavo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksna8 @ 2014 04 01, 09:03)
O as manau, kad ir vyrams patinka "sunkios" moterys...  rolleyes.gif  su "lengvom" viskas ne taip.. ax.gif  bet aisku, reikia ribas zinot smile.gif  as pati is "sunkiu" ir manau mano vyrui pats tas lotuliukas.gif

tai zinoma nereikia paciai kartis ant kaklo, bet kaip sakot viskam ribos, ziuresim kaip cia su Jesemin bus, tikiuosi nenukvaks kaip sehrezada biggrin.gif

as cia tik taip pastebejima del rezisuros turejau, bet aisku nieko keista, juk su turkem ten kiekvienam sunku vyrui, kaip kazkur straipsni skaiciau keliautojo, tai buvo issireiskes, kad net ir pati baisiausia turke galvoja, kad ji graziausia vista vistieje biggrin.gif

QUOTE(mickute7 @ 2014 04 01, 09:21)
Matysim kaip ten bus toliau  mirksiukas.gif  suprantu, kad pirmas pasimatymas irgi nuvyle, nes visgi  galejo Savasas bent restorane kokia zinute perduot per barmena, ar paskambint, o sikart perspejo, kad veluos, nedingo. Ir  kaip jam  spet  doh.gif  kai cia toki uosvi paturbinta turi  doh.gif

Bet reiskia nepatikejo pasaka apie sunena  tongue.gif  nu jo, toks 3.5  menesiu kudikis  biggrin.gif  idomu kuom maitino ? ant mieliu augo ? biggrin.gif

oj su tuo uosviu tai... lotuliukas.gif vakar taip ir nesupratau ko jis ten vaziavo, pasedejo, diagnoze Savasui nustate pats is lempos ir isvaziavo biggrin.gif biggrin.gif

Kaip kuo maitino, taigi Jesemin liepe mamai tik ekologiskas darzoves pirkt, tai va matot kaip vaikai auga ant ju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 01 balandžio 2014 - 10:14
o gal kuri matet nauja turku seriala reklamuojama per tv1 "pabaiga" su Cengizu biggrin.gif ? Kazi ar idomus? Sis (meile ir bausme) dar nelabai uzkabino,bent jau pakolkas smile.gif
Atsakyti
Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu biggrin.gif abu ibrido i gera melo pelke unsure.gif
Oi "nadide" tai gerule lotuliukas.gif sako "vesk ir ja, atverk namu duris" biggrin.gif savasas atrodo isprotes nuo tu tradiciju doh.gif
O sevgi tai gudri.. Kazi ar ji ka rezga ar siaip drauge g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Isitraukiau ir as i ta seriala, labai patinka thumbup.gif
Gal kas zino kur galeciau siandienine 11 serija paziuret? Zinau, kad dabar rodo bet neturiu galimybes paziuret doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau visą. Skirčiau 5 Oskarus Tomris Incer (mamulei) - tokia visapusiška, įtikinanti, ir kūno kalba nereali. Kiti Oskarai - muzikai, nes dramatiškesni momentai puikiai akcentuoti atitinkama muzika. Na, o Murato Yildirimo (Savašo) pagrindinis "vaudybinis organas" - akys wub.gif . Mimikų daro mažai, jokių vaipymųsi, o žvilgsniu išreiškia ir meilę, ir pyktį, ir neapykantą... Dar klausimas pažiūrėjusioms iki galo kaip manot, ar jie ten verkia tikrom ašarom, ar yra kibiriukas dirbtinių Gero visoms žiūrėjimo 4u.gif
Atsakyti
Hmm toks jausmas kad Savaso draugas, tas barmenas pavydi ne veltui. Ar nebus ta Nadya isiziurejus Savaso? Idomi man ji.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 03 25, 10:20)
Mane suzavejo tas, kad vaikiukas seriale uzaugo, o ne buvo pakeistas i didesni, vyresni, kaip kad buna meksikieciu serialuose, veiksmas vyko gal 2-3 metus, net naturaliai rodo kaip tas berniukas savaza  teciu vadina. O juk dvieju metu vaiko svetimu zmoniu nepriversi buciuoti,tevais vadinti. Va man tas labai uzstrigo ir patiko, tai rodo kaip viskas naturaliai vyko,neskubant filmuoti,kaip tikras gyvenimas rodomas thumbup.gif . Nors to muilo buvo,ypac pradzioje, bet kuo toliau,tuo idomiau darysis,patikekit rolleyes.gif

tai taip ir yra,nes filmavimas vyko virs dvieju metu

QUOTE(Justmina @ 2014 03 31, 21:23)
Aš nesuprantu kodėl jūs kišate kita personaža, mes žiūrime šita įstorija o ne kitą, mums jis čia gražus tobula nuostabus vyras, baikite čia tapatinti jį su kitu personažu, jei rodys kita seriala su juo tada galėsime ir diskutuoti koks jis ten bet mes dabar žiūrime šita seriala, o ne tą kur visoms mat meilė jam dingo.

drinks_cheers.gif
QUOTE(neideira @ 2014 03 31, 21:39)
labai noriu paziureti visa seriala meile ir bausme,tik niekur nerandu kur butu glima ji atsisiusti ar paziureti.padekit smile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jeigu tinka rusu kalba cia

QUOTE(Gintare.L @ 2014 04 01, 16:48)
Hmm toks jausmas kad Savaso draugas, tas barmenas pavydi ne veltui. Ar nebus ta Nadya isiziurejus Savaso? Idomi man ji.. g.gif

tikrai taip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauryte926 @ 2014 03 31, 17:12)
Gal kas zinot kada Jasemin suzinos jog Savas zmona turi?Ir kada jo seima suzinos apie Jasemin? blush2.gif

1-25 serijoj
2-jau rytoj 12 serijoje apie ja suzinos
Atsakyti

bet jau Jasemin užsispyrimas doh.gif man lb graži jos ta draugė iš agentūros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 01 balandžio 2014 - 16:19
Kaip mane nervina ta apsižliumbusi Čiček su savo vaikišku balseliu... doh.gif Spėju, kai ji tokia gerietė, bet trukdanti Savašo meilei, tai ji režisierių bus numarinta arba ligos, arba nelaimingo atsitikimo, arba savižudybės... Nes tikrai abejoju, kad ji pamils ką nors kitą schmoll.gif
Atsakyti