Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ir bausmė

QUOTE(artistė @ 2014 04 01, 16:25)
Dar klausimas pažiūrėjusioms iki galo kaip manot, ar jie ten verkia tikrom ašarom, ar yra kibiriukas dirbtinių Gero visoms žiūrėjimo  4u.gif

kai ziuri atrodo,kad tikrom biggrin.gif ........ bet zinant, kai tai tik serialas tai manau,kad ten dirbtines .
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2014 04 01, 16:28)
Kaip mane nervina ta apsižliumbusi Čiček su savo vaikišku balseliu... doh.gif  Spėju, kai ji tokia gerietė, bet trukdanti  Savašo meilei, tai ji režisierių bus numarinta arba ligos, arba nelaimingo atsitikimo, arba savižudybės... Nes tikrai abejoju, kad ji pamils ką nors kitą  schmoll.gif

Va cia labai klystat smile.gif
Man jos heroje labai patiko. Isgrazes labai ir bus man vos ne tolygi groziu Jazmin smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 01 balandžio 2014 - 16:47
QUOTE(artistė @ 2014 04 01, 08:25)
Dar klausimas pažiūrėjusioms iki galo kaip manot, ar jie ten verkia tikrom ašarom, ar yra kibiriukas dirbtinių

Čia jau priklauso nuo aktoriaus sugebėjimų....
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 04 01, 17:46)
Man jos heroje labai patiko. Isgrazes labai ir bus man vos ne tolygi groziu Jazmin smile.gif

drinks_cheers.gif ateityje tikrai labai isgrazes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 04 01, 16:46)

Jes jes biggrin.gif Man ji labai patinka,nu tu asaru daugokai,bet ta jos meile Savasui tokia grazi,tyra....
O va Jasmin man ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhiedre @ 2014 04 01, 17:28)
Kaip mane nervina ta apsižliumbusi Čiček su savo vaikišku balseliu... doh.gif  Spėju, kai ji tokia gerietė, bet trukdanti  Savašo meilei, tai ji režisierių bus numarinta arba ligos, arba nelaimingo atsitikimo, arba savižudybės... Nes tikrai abejoju, kad ji pamils ką nors kitą  schmoll.gif

Nieko jai neatsitiks,pamils jinai kita vyra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukaja: 01 balandžio 2014 - 17:29
QUOTE(dzhiedre @ 2014 04 01, 15:28)

Nereikėtų taip abejoti ax.gif

O dėl ašarų, tai skaičiau apie kitą serialą žmonių, kurie matė filmavimą, pasakojimus, tai buvo paminėta, kad vieną sceną filmavo labai daug kartų, nes pagrindinė herojo niekaip negalėjo apsiverkti biggrin.gif Tai, taip supratau, kad kaip ir tikros ašaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2014 04 01, 16:09)
Sveikutes,

Isitraukiau ir as i ta seriala, labai patinka  thumbup.gif
Gal kas zino kur galeciau siandienine 11 serija paziuret? Zinau, kad dabar rodo bet neturiu galimybes paziuret  doh.gif

tai gi LNK.go jau yra. as ir siandien turejau islekti, tai tik puse serijos maciau, o va jau grizus ka tik pabaigiau toliau ziureti tongue.gif

Jo, del to melo, tai ir Jasemin gerokai iklimpo del Omero

Man ta drauge irgi kazkaip nekelia pasitikejimo unsure.gif ji tik Borai atkersyti nori, tai ir manipuliuoja Jasemin
Atsakyti
[quote=mickute7,2014 04 01, 17:28]
tai gi LNK.go jau yra. as ir siandien turejau islekti, tai tik puse serijos maciau, o va jau grizus ka tik pabaigiau toliau ziureti tongue.gif

Tiek girdejau apie tas turkiskas dramas geru dalyku. Siaip skeptiskai labai ziurejau is pradziu, bet...gal cia pavasariska nuotaika, o gal del aktoriaus ...smile.gif bent jau pirmos serijos uzkabino wink.gif Tik vat uzsienyje lnk.go netransliuoja smile.gif Laaabai gaila .... emigrantas.lt neesu uzsisakiusi, gal kuri zino,kur man siandienos serija paziureti smile.gif ??
Atsakyti
Aš turbūt vienintelė tarp čia esančių nesu įsimylėjusi Savaso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 04 01, 12:59)
Aš turbūt vienintelė tarp čia esančių nesu įsimylėjusi Savaso  biggrin.gif

Neaaa... Aš irgi kitam ištikima kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 04 01, 19:59)
Aš turbūt vienintelė tarp čia esančių nesu įsimylėjusi Savaso  biggrin.gif

Mes dvi nesam,nes mano draugas dar uz Savasa grazenis zymiai ir tokia pat meile man rodo smile.gif todel savasas man tera siaip simpatiskas vyras smile.gif
Atsakyti