Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Kiek žinau, economy class registruotas bagažas 1 vnt. 23 kg. (lagamino dydis neturi viršyti 158cm sudėjus kraštines), rankinis 1vnt. iki 8 kg.

QUOTE(maltakava @ 2014 05 11, 12:28)
Susimaiciau,avialinija LOT-Polish Airlines.

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2014 05 11, 13:46)
Kiek žinau, economy class registruotas bagažas 1 vnt. 23 kg. (lagamino dydis neturi viršyti 158cm sudėjus kraštines), rankinis 1vnt. iki 8 kg.

Labai aciu.
Atsakyti
Merginos, gal kartais galit patarti kaip pigiau nuskristi į Baltimorę ar Vašingtoną? Vakar žiūrėjau, tai apie 3500 Lt ir ten ir ten doh.gif

Niekad anksčiau neieškojau bilietų, dabar pradėjau žiūrinėtis.. gal kas kokių akcijų pamatysite.. neįsivaizduoju, ar įmanoma ką pigiau rasti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mumuke @ 2014 05 10, 12:09)
Sveiki,

kitą savaitę keliauju į JAV ir kuo toliau, tuo daugiau klausimų kyla smile.gif Gal atsiras kas nors čia, kas galės į juos atsakyti, nes nei draugai, nei Google nepadeda smile.gif))

3. Kiek skaičiau, atrodo, kad įvežti juodą duoną į JAV bus ne problema smile.gif Ar tokiu atveju reikia muitininkui sakyt, kad vežu maisto produktus?

4. Dėl kortelių - ar VISA ELECTRON ir MasterCard veikia be problemų? smile.gif

ačiū už atsakymus smile.gif

jei skrisi į Floridą, negalima įsivežti nesupakuoto vakume maisto ir negalima vaisių, iš manęs atėmė apelsinus, sakydami, kad apelsinų valstijoje gyvensiu ir taip (čia jie juokavo) ir paliko tik maža pakelį sulčių ir sausainių neatidarytą pakuotę, išėmė sumuštinius kartu su vaisiais.

Dėl kortelių - taip galima ir atsiskaityti ir nusiimti pinigų su visa electron ir mastercard, aš jomis tik ir naudojausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 05 12, 12:56)

jei skrisi į Floridą, negalima įsivežti nesupakuoto vakume maisto ir negalima vaisių, iš manęs atėmė apelsinus, sakydami, kad apelsinų valstijoje gyvensiu ir taip (čia jie juokavo) ir paliko tik maža pakelį sulčių ir sausainių neatidarytą pakuotę, išėmė sumuštinius kartu su vaisiais.

Dėl kortelių - taip galima ir atsiskaityti ir nusiimti pinigų su visa electron ir mastercard, aš jomis tik ir naudojausi  4u.gif

ačiū už info
labai naudinga, nes net nepagalvojau, kad vaisių būtų negalima
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 12, 13:03)
ačiū už info
labai naudinga, nes net nepagalvojau, kad vaisių būtų negalima

aš pati nežinojau, bet ten, kur patikra dirba ir vet. tarnybos darbuotojai.. vėliau mačiau ant sienos buvo užrašas, kad draudžama įsivežti tam tikrus maisto ir vet. produktus.. bet gal čia tik Floridoje, nes aš tik ten esu buvusi keletą kartų ax.gif

Dabar draugai kviečia į Baltimorę, na bet kaina blink.gif padėkite kas nors su patarimais kaip ir kur gaudyti pigesnius bilietukus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissia: 12 gegužės 2014 - 13:16
QUOTE(kissia @ 2014 05 12, 14:10)
aš pati nežinojau, bet ten, kur patikra dirba ir vet. tarnybos darbuotojai.. vėliau mačiau ant sienos buvo užrašas, kad draudžama įsivežti tam tikrus maisto ir vet. produktus.. bet gal čia tik Floridoje, nes aš tik ten esu buvusi keletą kartų  ax.gif

Dabar draugai kviečia į Baltimorę, na bet kaina  blink.gif  padėkite kas nors su patarimais kaip ir kur gaudyti pigesnius bilietukus blush2.gif

mane būtent Florida domina.
Gal galite pasidalinti ką ten įdomaus galima suaugusiems pamatyti ir gal teko ten mašiną nuomot
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 12, 13:19)
mane būtent Florida domina.
Gal galite pasidalinti ką ten įdomaus galima suaugusiems pamatyti ir gal teko ten mašiną nuomot

dabar darbe, tai nelabai galiu rašyti smile.gif mes gyvenome pirmą kartą Orlando mieste pas draugus, aišku, BŪTINA nuvykti į Disneyworld (kainos nepamenu, berods 75 doleriai dienai - įeina visi atrakcionai bei patekimas į salą, bet už maistą vietoje jau mokama vietoje atskirai, patartina būti iki vakaro, nes būna fejerverkai) su ar be vaikų, tai nuostabus dalykas ir visai dienai. Kadangi mums buvo užimtumo pačiame Orlando mieste (keletas renginių), tai mes su mašina važiavome į Kenedžio kosminių skrydžių centrą (Kennedy Space Centre -https://www.kennedyspacecenter.com/ ), taip pat į aligatorių parką (http://www.gatorland.com/), dar vėliau su draugais važiavome prie vandenyno į Daytona Beach. Antrą kartą mes gyvenome keletą dienų Majamyje (apsimoka nuomotis butus jei ilgiau) ir vėl Disneyworld (kaip be jo) ir Daytona.. Majamyje mes ėmėm ekskursija traukinuku + laivu, tai apvažiavom visą Majamį, papasakojo istoriją ir laivu apiplukdė apie Majamio pakrantes ir apie įžymybių vilas salose (Antonio Banderas kaip tik pusryčiavo su žmona) ir dar matėm Jeniffer Lopez iš tolo biggrin.gif labai įdomiai pasakojo.. Mašinos nesinuomavome, nes paskolino Orlande gyvenantys draugai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissia: 12 gegužės 2014 - 14:02
QUOTE(kissia @ 2014 05 12, 14:58)
dabar darbe,

ačiū, jei dar ką atsiminsite, parašykite... laiko dar turiu iki kelionės
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 05 12, 14:33)
ačiū, jei dar ką atsiminsite, parašykite... laiko dar turiu iki kelionės

na sunkiai ką ir prisiminsiu iš smulkmenų, nebent paklaustumėt.. ax.gif vis tiek jūs planuojate kelionę, matyt domėjotės jau ką norite ten pamatyti, kur gyventi ir panašiai.. kokie jūsų planai?
Atsakyti
[quote=kissia,2014 05 12, 05:56]

[/quote]

Ne tik FL bet i visa JAV negalima ivezti svieziu vaisiu ir darzoviu, mesos produktu, nepasterizuotu pieno produktu. Vakumas ar ne, tai nera svarbu.

[quote=kissia,2014 05 12, 07:10]
Dabar draugai kviečia į Baltimorę, na bet kaina blink.gif padėkite kas nors su patarimais kaip ir kur gaudyti pigesnius bilietukus blush2.gif
[/quote]

Pabandykit su dienom pazaisti, kartais didelis skirtumas keliom dienom pakeitus data, taip pat gal pvz i New Yorka gerokai pigiau iseitu nuskrist, o paskui galima autobusu davaziuoti ir pan.

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2014 05 12, 17:54)
Pabandykit su dienom pazaisti, kartais didelis skirtumas keliom dienom pakeitus data, taip pat gal pvz i New Yorka gerokai pigiau iseitu nuskrist, o paskui galima autobusu davaziuoti ir pan.

ačiū 4u.gif bandysiu žiūrėti, gal rasiu kokių pasiūlymų į Niujorką, nors įtariu, kad vasarą nebus kažko ypatingo, juk daug kas atostogauja g.gif
Atsakyti
Sveikos,

man kuo arčiau kelionė, tuo daugiau panikos biggrin.gif

išskaičiau tarp punktų/reikalavimų, kam galioja ESTA, tokį punktą: oro vežėjas turi būti pasirašęs su JAV bevizio režimo sutartį. Tai dabar situacija tokia: aš skrendu su LOT'u - ar nebus jokių problemų su ESTA? Nes Lenkijai ESTA negalioja, o sąrašo oro vežėjų, pasirašiusių tą sutartį, aš niekur nerandu sad.gif ...
Atsakyti