Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

Abu pradėjo eiti šį rudenį , Berniukas 1,5 m. Dukrytė 3,5 m.

adaptavosi gana greitai, aš vengiau pirmom dienom būti kartu, vyresnėle pirmais tris dienas palikdavau iki pietu, su mažiuku pabuvau pirma diena valanda, paskui ji palikau porai valandu iki pietų, po to ir pietums...

Po pirmos savaitės baigėsi ašarytės, gražiai atsiveikina... O naudos daug matau wub.gif ir pati galiu ramiai dirbti, ir žinau kad vaikai jei eis į lauką, tai pušyne, o ne judrioje galvėje jei turėčiau juos namie...

Sunus savarankiskas labai tapo ax.gif O dabar sunku issitempti iš darželio jį ax.gif

Bet kuriuo atveju, man smagu, kad jie mokosi bendrauti su kitais vaikučiais, tavrkingumo ir savarankiškumo ax.gif
Atsakyti
mano zuika pradejo lopseli lankyt 1metuku ir 5 menesiuku, priprato mazdaug per 1menesi, bet db labai gerai ten jai sekasi...aukletojos kiekviena diena giria musu mazaja thumbup.gif
Atsakyti
Na va kaip gera pasiskaityti jusu nuomoniu thumbup.gif Reiskia 2 metu vaika nera jau taip ankstu leisti i darziuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2008 01 10, 16:02)
Sveikos viso, Mano mažylei 1 metai ir 4 menesiai. Isvedziau i darželį. Šiandien jau 3 diena, bet labai nerimauju. Net nežinau kuri labiau aš ar mažoji. Vakar lyg ir gerai sekėsi, o šiandien pasirodė, kad nekaip. Ir sakė, kad šiandien nežaidė, nevalgė, norėjo tik nešiojama. Širdis plyšo tai girdėdama. Net nebežinau ką daryti, Leisti toliau ar aukotis ir pasilikti pusmečiui namuose.

Papasakokit savo istorijas išgyvnimus ir patirtį kada išvedėte mažylį i lopšelį. Kaip jie priprato. Ar verta nerimauti? Noriu žinoti kad ne viena tokia. Padėkit susitaikyti... verysad.gif

Tokia mazute i darzeli doh.gif ,man tai butu gaila.Aisku jeigu nera galimybes ,niekur nedingsi ,turi vesti. verysad.gif As tai planuoju leisti nuo 3 metu. thumbup.gif
Atsakyti
O man tai dar gaila leist toki kleckiuka,galvoju tik nuo triju metu ax.gif ,didziaja irgi leidom nuo triju,bet priprato labai sunkei,beveik metus issiskirdavom su asarom,bet kai jau priprato tai ir iseiginiu nebenoredavo lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano dukryte pradejo lankyt lopseli beveik pusantru metuku 4u.gif labai greitai priprato,nes kita aplinka,kiti zaislai,vaikuciai,uzsiemimai...Noriai keliauja ten thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai pradesime eiti nuo tryju ,nes tame darzelyje tik nuo tiek priima ,o galvojau jau si rudeni eiti ,bet dar pabusime namie,gaila labai skirtis blink.gif
Atsakyti
mes tai nuo 1.5m.ejom pora savaiciu su asarom,o dabar nepagausi kai reikia rengtis namo biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jusu vaikuciai su valgymeliu susitvarko darzelyje? Ar noriai valgo? Mane ne kiek pats darzelis baugina, tik rupi ar vaikas bus pavalges, nemanau kad aukletojos stovi su bliudeliu prie kiekvieno....o maniskis tok nevalgus.... schmoll.gif
Atsakyti
as norejau leisti nuo 2 m. bet MB ne grieztai neva per maza valgyti pati gerai nemoka,nesneka dar sako negales pasakyt kas ja skriaude unsure.gif
Atsakyti
na,man tai labai ziauru kai vaika tevai i lopseli atiduoda nuo koiu 2men unsure.gif na nebent VISISKAI jokios iseities nebutu,bet... nemanau kad tai normalu schmoll.gif
o manau nuo 2m pats tas,o nuo 3 dar geriau biggrin.gif
mes tai dar nenusprendem kada leisim i darzeli,manau pamatysim kada jau ateis tas liakas,kai jau viska pati mokes ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 05 kovo 2008 - 21:55
QUOTE(RedemPta @ 2008 03 05, 22:26)
O kaip jusu vaikuciai su valgymeliu susitvarko darzelyje? Ar noriai valgo? Mane ne kiek pats darzelis baugina, tik rupi ar vaikas bus pavalges, nemanau kad aukletojos stovi su bliudeliu prie kiekvieno....o maniskis tok nevalgus.... schmoll.gif

Na mes ir planuojamiki 2 metuku eiti i kolektyva 4u.gif
Kolkas maniskis ant puodo nedaro, tik pakiles sako nuo jo "nera" blink.gif o ir nevalgo pats. Tai dabar jau griebia pats sauksta ir bando savarankiskai thumbup.gif Tai po biskutuka ir pratinames iki kol reikes eiti i darza clap_1.gif

Esu pati dirbus darze, tai tikrai aukletojos prie kiekvieno nepristoves, bet zinok vaikas pradeda pats valgyt kai mato kad nieks su juo nesicackina gathering.gif

as uz darzeli group.gif
Atsakyti