Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

QUOTE(Christin @ 2008 01 10, 16:55)
dekui kad pasisakot nuomone. Vis dar nezinau ka daryti. Labai abejoju vesti ar nevesti. Vyras sako kaddar ryt pabandyciau o tada ir nuspresti ka daryti. Bet kai prisimenu kaip ji siandien verke, tai nebenoriu vesti verysad.gif

suprantu tave puikiausiai,visos mamos pergyvena.mano maziui vasara bus 3metukai,nuo rugsejo zadu vesti i darzeli.jau dabar nerimauju kaip jam ten bus.as taip pat manau jei yra galimybe tai geriau pabut su vaiku kuo ilgiau.o butent 3 metu vaikui lengviau,pagal psichologus,adaptuotis naujoje aplinkoje,patirti nauju isgyvenimu.na tai tiesiog kantrybes tau,ir viskas bus gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(puikyte @ 2008 01 27, 22:40)
maniškis eina nuo 2 metukų thumbup.gif manau pats optimaliausias laikas smile.gif  paskui ir vaikas protingesnis,jam sunkiau priprasti,ir mama labiau prisirisusi prie vaiko rolleyes.gif vaikui iki 3 metukų formuojasi charakteris ir manau ,kad geriau jį formuoti bendraammžių būryje,nes paskui vaikas tampa mamičiukas ax.gif

na ir gerai kad taip gerai,bet charakteris susiformuoja visiskai iki 5 metu,tad nuo triju manau taip pat geras laikas vesti vaika darzelin.nuo 2metu pagal psichologu isvadas dar butu per ankstoka,man tai labai svarbu
Atsakyti
As ir suku galva kaip ce su tuo darzeliu bus.Kaip ji prims mazis.Nes jau kovo men vesiu.Tegu mokosi ten visko.Jau noris pailseti ir paciai. ax.gif
Atsakyti
Pati esu auklėtoja vaikų darželyje.Dabar auginu dukrytę.Jei mano valia būtų- tai savo vaiką leisčiau tik į priešmokyklinę grupę 5-6 metų.Stengsiuosi tai įgyvendinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi dabar sprendžiame šį klausimą, apžiūrėjome daug darželių ir nusprendėme leisti į privatų namų darželį nuo rugsėjo pirmos dienos. Mums bus 1,8 mėn., o į valstybinį po apžiūros ranką nekylo užrašyti doh.gif
Atsakyti
mano zuikutis dar nemoka kramtyt normalei,labai springsta.Tai nusprendziau kad vaika dar neleisiu i darzeli nes nemoka kramtyti.Galvojau siaip ji leisti nuo 2metuku i darzeli bet kad va susidureme su tokia problema kad nemoka kramtyt.Tai vaziuosim pas logopeda del to kramtymo ziuresim ka ten sakys.Gal ir iseis mums ji nuo 2metuku isleist i darzeli blink.gif
Atsakyti
Na mums jau 2,6et darzelio dar nelankom esan uzsirase nuo 3 metuku bet jau taip gaila net nezinau kaip reiks ja ten palikti doh.gif na mano mama dirba darzelije su vaikais tai sako kad jaus eniai laikas butu lankyti bet mum kazkaip gaila ir ligos namie taip nepuola, nors kai nuvaziuoja pas mociute i darzeli tai istemti nebeimanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
as galvoju, kad nuo2- 3 metu geriausiai leisti. bet pirmenybe turbut atiduosiu auklei. Kol kas niekaip neapsisprenziu... dabar jau mano sunui 1.1 metu ir reikia pradeti galvoti ka reiks daryti. ir gaila palikt kazkur- nesvarbu su aukle ar i darzeli, bet ir nuo sedejimo namuose jau vaziuja stogas NUSIBODO!!! noriu veiklos , bandysim man tik viena yra baisiausia - kaip mazam kleckui paaiskinti, kodel staiga as ji kazkur kazkam palieku ir iseinu......
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Uz 9 dienu mums bus 2 metukai. Tai va jau ryt kleckiukas turetu pradeti pilnai lankyti darzeli. Siandien ir praejusioj savaitej buvo kelis kart su teveliu adaptaciniam laikotarpiui rolleyes.gif Kaip bus toliau nezinau, bet kol kas teveliui teks kasdien ji vezti i darzeli, o man pasiimti. Siaip musiskis labai npri su vaikais zaisti, tai tikiuosi apsipras g.gif Man irgi labai gaila palikti darze maziuka, bet aukles irgi nenoriu (gera aukle sunku rast, o pas ta kur buvo.... tai tyliu blink.gif ) schmoll.gif
As asmeniskai manau, kad reikia bandyti vesti i darzeli nuo kokiu 1.5-2 metuku, nes greiciau atpranta nuo tevu, o ir namuos paskui buna kitokie tie vaikai, pasiilgsta tevu bigsmile.gif Bet jei musiskiui bus blogai darze, tai tikrai nevesiu, nesikankinsiu pati ir jo nekankinsiu... schmoll.gif
Atsakyti
as uzrasiau i darzeli rugsejo menesiui kai dukrytei bus 1,5 men Na tikiosi viskas gerai bus ir greitai pripras ir aisku nesirgs smile.gif
Atsakyti
Na o mano mergaičiukė taip pat keliaus nuo dviejų metukų, t.y. tik vasarėlei prasidėjus 4u.gif . Bijau net pagalvoti apie tai doh.gif . Ji tikra mamyčiukė.Bet manau darželis tikrai daug geriau nei auklė.Svetimo žmogaus net pagal geriausias rekomendacijas neimčiau ir neatiduočiau savo vaiko niekaip schmoll.gif . Nebent savas, giminės žmogus, tada taip. Bet kad visi užsiėmę.Matysiu labai blogai darželyje, dar liksiu namuose metus, dėl savo vaiko bet ką padarysiu, kad tik būtų jai gerai thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos! noreciau suzinoti kas lengviau pripranta darzelija,berniukai ar mergaites?
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2008 02 05, 10:22)
Sveikos! noreciau suzinoti kas lengviau pripranta darzelija,berniukai ar mergaites?
Geras klausimas, net ir as susimasciau g.gif man atrodo, kad be skirtumo, juk kiekvienas vaikas skirtingas g.gif
Atsakyti