maniskis pradejo eiti i darzeli nuo 2 metuku tai labai pasikeite vaikas kol nejo viskas buvo tik jo o dabar jau ismoko viskuo dalintis tik tiek kad kai pradejom lankyti darzeli dazniau prasidejo kova su sloga

maniskis irgi tures eiti 2 metuku,nes man butinai i darba rekia,bet bijau net pagalvot,man jis toks mazytis,nezinau,jei matysiu kad vaikui blogai,spjausiu i ta darba

Pradedam mastyt apie darželį ir mes
Šį rudenį pana bus jau 2,5 metų
Bet va pasiskaičius atrodo, kad kai kurievaikai į darželį išėję išmoksta dalintis daiktais , tampa kitokie, brandesni
O va man kyla atvirkštinis klausimas....
Nes va per tuos metus kol sėdžiu su dukra namie ji tokia geruolė, vis pribėga butuką(bučiuką) duot(jei tik žmogus patinka lenda bučiuotis ir sus svetimu
), švelni , meili, švariuolė(vos tik išsitepa bėga prašaydama kad nupraust, nuplaut, nuvalyt, rankas, veiduką ar drabužėlį) labai bendraujanti mergytė
Taiva, bijau kad darželis jai netaptų priešu, nes pamatys kad ateina vaikų ir iš kitokių šeimų, besimušančių ir .t.t.Žinau kad nuo to jos neapsagosiu, bet maždaug norėtųsi išgirst kitų mamų nuomones kaip vaikas pritapo darželyje , kai namie augo gerietis, švaruolis, meilutis, nu vien žodžiu vaikas nors prie žaizdos dėk
P.S. Va draugės sūnus (2.5) lanko darželį nuo praėjusio rudens...Vaikas tai siaubas
...Pavydus, žaislą atims ir dar užmes iš jo, kad tik nesiartint ,pastums,papeš už plaukų , nu vienu žodžiu nemalonus svetys
O va kai maniškė kartu būna su tuo vaiku, tai ji tokia pasidaro draugiška, bando apsikabint, pabučiuot, žaisliuką atnešus paduoda....Gaila vaiko kai matai jog iš to gerumo dar į kailį gaut gali
Taigi visos, kurios auginat geriečius papasakokit kaip bendrauja su kitais vaikais, kaip vyko adaptacija darželyje, kur vaikų susirenka visokio plauko, kaip pačios elgėtės kai matėt kad su vaiku elgemasi neteisingai?

P.S. Va draugės sūnus (2.5) lanko darželį nuo praėjusio rudens...Vaikas tai siaubas

Taigi visos, kurios auginat geriečius papasakokit kaip bendrauja su kitais vaikais, kaip vyko adaptacija darželyje, kur vaikų susirenka visokio plauko, kaip pačios elgėtės kai matėt kad su vaiku elgemasi neteisingai?

Nesiruosiau mazules atoduoti i darzeli, bet taip susikloste aplinkybes, kad turejau tai padaryt.
Jai dabar metai ir 10 men. Pratinames prie darzelio letai, po pora valandu. Kolkas jai viskas patinka, nauji zaislai, daug panasaus amziaus vaiku. Kaip bus kai tures miegot ten dienos metu - nezinau, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Jai dabar metai ir 10 men. Pratinames prie darzelio letai, po pora valandu. Kolkas jai viskas patinka, nauji zaislai, daug panasaus amziaus vaiku. Kaip bus kai tures miegot ten dienos metu - nezinau, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Vagyt pati dar gerai nepavalgo, su puodu nedraugauja..... ir šiaip - gaila . Bet rudenį jau eis.
Na,maniske irgi aktyviste tokia,bet darzeli pradejo lankyti per anksti mano galva:atidaviau metuku ir triju menesiu.Paskui liga po ligos,tos akytes pilnos ilgesio..Tik siemet kazkaip jau drasiai atiduodu i darza ir sirdies nebeskauda,pernai tai labai nekaip jausdavausi..

Mes galvojam pradėt eiti nuo vėlyvo pavasario, bet iš tikrųjų tai baisu pagalvoti apie viską
kaip jausis, ar pripras, ar pavalgys, ar patiks, niek neskriaus. Reik tikėtis, kad viskas bus
, man asmeniškai tai labai patiko darželyje

QUOTE(Akvilexxx @ 2008 02 06, 18:06)
Mes galvojam pradėt eiti nuo vėlyvo pavasario, bet iš tikrųjų tai baisu pagalvoti apie viską
kaip jausis, ar pripras, ar pavalgys, ar patiks, niek neskriaus. Reik tikėtis, kad viskas bus
, man asmeniškai tai labai patiko darželyje 

mano mazoji ir dar nevaiksto i darzeli ir tokios pacios mintys iskyla kai pagalvoju,kad mano mergytes nebus salia visa diena. as taip pat noriu savo auksele leisti greitu laiku i darzeli. bet man siek tiek sudetingiau, nes mes anglijoje ir noriu leisti i angliska darzeli,o mano mergyte kalba vien tik lietuviskai.... na bet pratinsimes;)
o mes eisim 1.6men, aisku baisu kaip ten kas, bet gal savarankiskesne truputeli pasidarys. siaip kai ejom uzsirasyt, tai vos ja isvedziau paskuj, nes kai pamate vaikus tai jau viskas, reikia jai butinai su jais pazaist
tikekimes pripras prie darzelio lengvai, be asaru...

mes pradėsim eiti jau nuo rugsėjo mėn. 1,9m. na, nelabai įsivaizduoju kaip jis ten išbus,nes labai maminčiukas mano lelia, sakau gal pasitaisys iki to laiko,gal daugiau ko išmoks,nes šiuo metu nei į puodą daro,nei vaikšto, tik mane pamatęs kriokia
Ne, ištikrųjų tai jis geras vaikutis,dar per anksti paprasčiausia palikti..........