Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Irgi neblogai skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 08 06, 12:35)
Pasiulykite,gaiviu,vistienos salotu.Liko puse krutineles nuo sultinio.Atrodo daug receptu pati zinau bet visi su majonezu.Vasara man su majonezu per sunku.


Prisiminiau ne salotas ir su majonezu doh.gif lotuliukas.gif
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi biggrin.gif
O pas mus jis - kultinis rolleyes.gif išlaižoma iki paskutinio ryžiuko biggrin.gif

Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 06 rugpjūčio 2014 - 20:53
Labas,
O gal turit ideju su rukyta vistiena?seip valgyt jau nusibodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2014 08 07, 00:20)
Labas,
O gal turit ideju su rukyta vistiena?seip valgyt jau nusibodo sad.gif

Salotos,vista,salieru stiebai,poru,konservuotu kukuruzu.Surio,majonezo.
Arba prie makaronu padaza.Kepta svoguna,vista,grietinieles,konservuotu dar galima zirneliu.Man i namine vietoj slapiankes patinka ideti.Arba farsiruotus sampinjonus.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 06, 21:51)
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu  doh.gif  lotuliukas.gif
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi  biggrin.gif
O pas mus jis - kultinis  rolleyes.gif  išlaižoma iki paskutinio ryžiuko  biggrin.gif

Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai


Tikrai,kad mmmm... smile.gif Skamba skaniai,tikriausiai svelnaus,lengvo skonio patiekalas?O kokio obuolio?Tikriausiai ne per daug rugsto?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2014 08 06, 23:20)
Labas,
O gal turit ideju su rukyta vistiena?seip valgyt jau nusibodo sad.gif


Salotos - vistiena, pomidorai, suris, majonezas.

Prie makaronu padazas irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 06, 20:51)
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu  doh.gif  lotuliukas.gif
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi  biggrin.gif
O pas mus jis - kultinis  rolleyes.gif  išlaižoma iki paskutinio ryžiuko  biggrin.gif

Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai



Skaniai skamba, reikes rytoj bandyt, tik neturiu tu mazu formeliu, tai darysiu viena didele uzkepele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 08 07, 13:18)
Tikrai,kad mmmm... smile.gif Skamba skaniai,tikriausiai svelnaus,lengvo skonio patiekalas?O kokio obuolio?Tikriausiai ne per daug rugsto?

Tikrai lengvas.
Obuolys - ne per rūgštus ir ne per saldus.
Papildyta:
QUOTE(gaily @ 2014 08 07, 15:01)
Skaniai skamba, reikes rytoj bandyt, tik neturiu tu mazu formeliu, tai darysiu viena didele uzkepele  biggrin.gif


Tikrai nesiūlyčiau dėti į didelę formą, o po to pjaustyti. Ir pati to nedaryčiau. Tuose indeliuose, kaip čia pasakius, susidaro įpatingas "mikroklimatas". Skanučiai apskrudę sūrio kraštai, pragnybus sūrio "dangtį", pasklinda apkepo aromatas ir valgai visus sluoksnius kabindama. Visa tai ir sudaro tą "cinkelį", kas paprastus ryžus su vištiena padaro ypatingu patiekalu. O jei kepti dideliame inde ir po to pjaustyti - sūris susitaršys, obuolių vienam teks daugiau, kitam - mažiau, persimaišys dar nepapuolęs ant stalo. Ir svarbiausia - anksčiau laiko išsisklaidys patiekalo "dvasia" biggrin.gif
Va kaip rolleyes.gif
Gal turit kokių karščiui atsparių puodelių, paprastų dubenėlių? Pasidairykit virtuvėje - kartais būna (ir man), kad nepastebim to, ką turim po nosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 06, 21:51)
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu  doh.gif  lotuliukas.gif
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi  biggrin.gif
O pas mus jis - kultinis  rolleyes.gif  išlaižoma iki paskutinio ryžiuko  biggrin.gif

Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai


Labai skanu, bet MB obuolių visiškai nevalgo, negaliu dėt unsure.gif

Dabar kepu: ryžiai, vištiena, keptos morkos+svogūnas, apipilta grietinėle, pabaigoje bus sūris. Vaikai su šaukštais prie orkaitės budi unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 07, 16:02)
Gal turit kokių karščiui atsparių puodelių, paprastų dubenėlių? Pasidairykit virtuvėje - kartais būna (ir man), kad nepastebim to, ką turim po nosim  mirksiukas.gif


Tokios kaip čenahinės tiktų, ane?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 07, 15:02)
Gal turit kokių karščiui atsparių puodelių, paprastų dubenėlių? Pasidairykit virtuvėje - kartais būna (ir man), kad nepastebim to, ką turim po nosim  mirksiukas.gif


Neturiu tikrai rolleyes.gif kazkada norejau pirktis tuos indelius mazus, bet kazkas sustabde, ot doh.gif arba reikia ryte i kokia Maxima lekti, gal bus biggrin.gif

Limcamca, kad cenachines gilios labai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 07 rugpjūčio 2014 - 19:35
QUOTE(gaily @ 2014 08 07, 20:33)
Neturiu tikrai  rolleyes.gif  kazkada norejau pirktis tuos indelius mazus, bet kazkas sustabde, ot  doh.gif  arba reikia ryte i kokia Maxima lekti, gal bus  biggrin.gif

Limcamca, kad cenachines gilios labai  g.gif

As irgi apie cenachines pagalvojau.Kitu neturiu. unsure.gif
Mano cenachams skirti ne gilios,labiau i platuma.
Atsakyti
g.gif o jei tiesiog mažiau pridėti į jas? g.gif
Atsakyti
Turiu 20 kiaušinių ir nežinau ką su tiek gamint. Pyragų nekepu, kiaušinienės ir vienus jau valgiau. Ką būtų galima iš didesnio kiekio kiaušinių pagamint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HFT @ 2014 08 09, 11:26)
Turiu 20 kiaušinių ir nežinau ką su tiek gamint. Pyragų nekepu, kiaušinienės ir vienus jau valgiau. Ką būtų galima iš didesnio kiekio kiaušinių pagamint?  4u.gif


O, tiesiog saldytuve pasideti neiseina?
Atsakyti