
Irgi neblogai skamba

QUOTE(Nanita @ 2014 08 06, 12:35)
Pasiulykite,gaiviu,vistienos salotu.Liko puse krutineles nuo sultinio.Atrodo daug receptu pati zinau bet visi su majonezu.Vasara man su majonezu per sunku.
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu


Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi

O pas mus jis - kultinis


Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai
Labas,
O gal turit ideju su rukyta vistiena?seip valgyt jau nusibodo
O gal turit ideju su rukyta vistiena?seip valgyt jau nusibodo

QUOTE(Akela. @ 2014 08 07, 00:20)
Salotos,vista,salieru stiebai,poru,konservuotu kukuruzu.Surio,majonezo.
Arba prie makaronu padaza.Kepta svoguna,vista,grietinieles,konservuotu dar galima zirneliu.Man i namine vietoj slapiankes patinka ideti.Arba farsiruotus sampinjonus.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 06, 21:51)
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi
O pas mus jis - kultinis
išlaižoma iki paskutinio ryžiuko 
Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai


Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi

O pas mus jis - kultinis


Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai
Tikrai,kad mmmm...

QUOTE(Akela. @ 2014 08 06, 23:20)
Salotos - vistiena, pomidorai, suris, majonezas.
Prie makaronu padazas irgi

Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 06, 20:51)
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi
O pas mus jis - kultinis
išlaižoma iki paskutinio ryžiuko 
Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai


Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi

O pas mus jis - kultinis


Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai
Skaniai skamba, reikes rytoj bandyt, tik neturiu tu mazu formeliu, tai darysiu viena didele uzkepele

QUOTE(Nanita @ 2014 08 07, 13:18)
Tikrai,kad mmmm...
Skamba skaniai,tikriausiai svelnaus,lengvo skonio patiekalas?O kokio obuolio?Tikriausiai ne per daug rugsto?

Tikrai lengvas.
Obuolys - ne per rūgštus ir ne per saldus.
Papildyta:
QUOTE(gaily @ 2014 08 07, 15:01)
Skaniai skamba, reikes rytoj bandyt, tik neturiu tu mazu formeliu, tai darysiu viena didele uzkepele 

Tikrai nesiūlyčiau dėti į didelę formą, o po to pjaustyti. Ir pati to nedaryčiau. Tuose indeliuose, kaip čia pasakius, susidaro įpatingas "mikroklimatas". Skanučiai apskrudę sūrio kraštai, pragnybus sūrio "dangtį", pasklinda apkepo aromatas ir valgai visus sluoksnius kabindama. Visa tai ir sudaro tą "cinkelį", kas paprastus ryžus su vištiena padaro ypatingu patiekalu. O jei kepti dideliame inde ir po to pjaustyti - sūris susitaršys, obuolių vienam teks daugiau, kitam - mažiau, persimaišys dar nepapuolęs ant stalo. Ir svarbiausia - anksčiau laiko išsisklaidys patiekalo "dvasia"

Va kaip

Gal turit kokių karščiui atsparių puodelių, paprastų dubenėlių? Pasidairykit virtuvėje - kartais būna (ir man), kad nepastebim to, ką turim po nosim

QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 06, 21:51)
Prisiminiau ne salotas ir su majonezu
Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi
O pas mus jis - kultinis
išlaižoma iki paskutinio ryžiuko 
Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai


Bet mums tai laaabai skanu ir tikrai ne per sunkus patiekaliukas. Tai ryžių - vištienos užkepėlė. Imu virtų ryžių, išdėlioju į porcijinius indelius ant dugno (jokių riebalų), ant viršaus - pasmulkintos vištienos. Užtepu majonezu. Ne per gausiai, bet kad būtų juntama. Tada žiedeliu apdedu nestoromis obuolių skiltelėmis ir šaunu į vidutiniškai įkaitintą orkaitę (pas mane nerodo temperatūros). Turi obuoliai apkepti, bet neištižti. Tada apibarstau tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar kiek palaikau, kad išsilydytų. Visai neblogas maistukas, kai taip karšta ir nieko nenorisi

O pas mus jis - kultinis


Mmmm... ir pati užsimaniau... bet jau šiandien tai nebesikuisiu. Bus idėja rytdienai
Labai skanu, bet MB obuolių visiškai nevalgo, negaliu dėt

Dabar kepu: ryžiai, vištiena, keptos morkos+svogūnas, apipilta grietinėle, pabaigoje bus sūris. Vaikai su šaukštais prie orkaitės budi


QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 07, 16:02)
Gal turit kokių karščiui atsparių puodelių, paprastų dubenėlių? Pasidairykit virtuvėje - kartais būna (ir man), kad nepastebim to, ką turim po nosim 

Tokios kaip čenahinės tiktų, ane?
QUOTE(pašnekutė @ 2014 08 07, 15:02)
Gal turit kokių karščiui atsparių puodelių, paprastų dubenėlių? Pasidairykit virtuvėje - kartais būna (ir man), kad nepastebim to, ką turim po nosim 

Neturiu tikrai



Limcamca, kad cenachines gilios labai

QUOTE(gaily @ 2014 08 07, 20:33)
Neturiu tikrai
kazkada norejau pirktis tuos indelius mazus, bet kazkas sustabde, ot
arba reikia ryte i kokia Maxima lekti, gal bus 
Limcamca, kad cenachines gilios labai



Limcamca, kad cenachines gilios labai

As irgi apie cenachines pagalvojau.Kitu neturiu.

Mano cenachams skirti ne gilios,labiau i platuma.


Turiu 20 kiaušinių ir nežinau ką su tiek gamint. Pyragų nekepu, kiaušinienės ir vienus jau valgiau. Ką būtų galima iš didesnio kiekio kiaušinių pagamint?

QUOTE(HFT @ 2014 08 09, 11:26)
Turiu 20 kiaušinių ir nežinau ką su tiek gamint. Pyragų nekepu, kiaušinienės ir vienus jau valgiau. Ką būtų galima iš didesnio kiekio kiaušinių pagamint? 

O, tiesiog saldytuve pasideti neiseina?